Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: BUS Dupe yapayım demeyin
Knight Online > Knight Online Yardım > Teknik Destek
Cobanyildizi01
Evet arkadaşalr artık çok kötü bir sorun olan BUS duepsi busu atıyorum dupe ile 9000 yaptınız 1 tanesii koydunuz gçeti
8999 uncu busu koyarsanız gm lere mesaj gidiyor ve xtrap hata verip oyundan atıyor benim charım bannedladındı benden demesi
thecrow006
biggrin.gif
hainkofte
zaten bus dupeyi yapınca kullanamıonuz bide zaten 9000 le falan alaksı yok o işin gm anlamış da ban atmış senin şansınada 9000 olmuş biggrin.gif
kontes_ela68
sende 10 ar 10 ar yap biggrin.gif nie cok yapıyon kı ac gözlunun gözu cıkar biggrin.gif
zanereyi
biggrin.gif aç gözlünün gözü çıkar:D
cormile
ark zaten bus düpesi nasıl yapılıyor biliyorum birisi söleyebilirmi acaba......
JuNK
vaybe buldunmuki bus dupesini biggrin.gif
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
Bizede söylede bizde dupe yapalım. smile.gif
mage_manyak33
he ya lütfen bizede söle kanka bizde yararlanak
YsBuTuN
ben yapıomda oyundan cıkınca ucuo buslar
kontes_ela68
biggrin.gif:dxd
SHiNoBi
Kardeş bus düpe neyin kalmadı arasıra ben yapıyorum ama arasıra biggrin.gif her zaman olmuyo üstelik busslarla herşey yapılabilyor ister satın ister item basın biggrin.gif
sonnokta
ya bumu kaldı kanky ya gectı bunun zamanı
sercan35
salı günleri saat 1 de reset war bildiginz gibi
resettenyaklaşık 1 dakka önce yapn
yani reset oldugunda iişnz bitmiş olsn
res kalktıgnda görüceksinz dupe yaptgnz buss lar duruo olucak!
hayrullah12345
Sen yaptınmıki denemişsen vede olmuşsa bizde yaparız
sercan35
QUOTE(hayrullah12345 @ Aug 31 2008, 08:04 AM) *
Sen yaptınmıki denemişsen vede olmuşsa bizde yaparız

yaptm denedimm....sundiesten 432 coinse gb cekebiliosunz silahcıda hiç görmedigim ucuk silahlar war hemde 1 coinse we daha 10larca degerli item...ama aldıgınızda bugda kalıo we oyuna girip cıkınc siliniolar... bununda caresii buldk.. mesela gmler 200 den fazla bezoraı olan birinin bezoarlarını kitlio trade bug denio buna we ress ten snra acılıo salı günleri saatt 1 den önce oyuna girdim.. gbleri cektim ress olana kdr yani oyunun beni dc etmesini bekledim.. dc oldm we sabaha karsı oyun acıldıgında giridm....gb ler gercektende duruyodu.. suan hala yapmaktayım!!! wink.gif
KnightlordGs
ark zaten bus düpesi nasıl yapılıyor biliyorum birisi söleyebilirmi acaba......

Böle Deil laugh.gif

Böle Olcak laugh.gif
ark zaten bus düpesi nasıl yapılıyor bilmiyorum birisi söleyebilirmi acaba......

BUS Dupe yapayım demeyin

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist