Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Lutfen bakın :S
Knight Online > Knight Online Serverler > DiES > Videolar
phoenix026
kac kere dicem bole konular acmayın die
NonStopTheKiSsBaBy
KArdeş İyiki Gonderdin

Premium Almıcak Ya sad.gif Masum İnsanlar Ölüyo
phoenix026
HeLe o kanıtlar yhoqmu adamı deli edioo :S
1likemymordana
QUOTE(phoenix026 @ Apr 7 2008, 12:24 PM) *
HeLe o kanıtlar yhoqmu adamı deli edioo :S

beyler bende simdi oyunu bıraktım burda bole bi sayfa acacaktım ama varmıs iiki beyler knıght online tam bir muson oyunudur o gordugunuz kanıtlar sadece goze carpanları sıze solıım bir iki tane mhercant yanı pazar kurdugunuzda ondekı garıp sekıl muson isaretidir moradondakı potcunun sırtındakı isarette aynı ve oyuna girerken gorunen karus gibi sekılın kollarına ve bellıgıne dikkatlı bir sekılde bakın ve ayrıca apenın kemerine bide 62 lvl de verilen sekle dikkat edin ve apos un kelıme manasını arastırın bu oyunda sadece goze carpanlar bi dusunun goze carpmayan neler var ... sad.gif benbu oyunu su sularda bıraktım ben pre almıyom onlara faydom yok demeyin oynasanız bile faydanız oluo bırakın su lanet oyunu yoksa allah hesabını sorcak ...
MASKE
KÖTÜ
NonStopTheKiSsBaBy
Aman Allahım Kanıtlar Doğru;

Premium Alıyoruz Da Ne Oluyor Sanıyorsunuz;
İsrail Ülkesine paralarımız Gidiyor.
Bundan FİLİSTİN'e Zarar Veriyoruz.

(Banada Gelen Ama Hiç Dikkatimi Çekmedi)64 lwl Verilen İtemin Üstünde Yahudi&Muson İşareti Var

(Bende Kaç Kez Gittim Hiç Dikkatimi Çekmedi)>>Eslant'taki Taşa Dikkatlice Bakın Üstünde Haşaaaaaa LA_ALLAH Yazıyor.Haşaaaaa Yani Allah Yoktur.

(Benim O Caracterde +72'im Vardı)>>Bildimiz 1920 Healini Üstten Baktığımızda + put işareti Var.
Ayrıca Goz Var Oda Hristiyanlığı Temsil Ediyor

(Deruvish%Apostle Warriorda Kastığım Slot)Apostle Canavarını Biliyoruz Apostle Nedemk Derseniz Şeytanı Temsil Ediyor Diğer Anlama Hz. İsa'nın 12 kişiden seçtiği mümin kişiler ve 4 incilin şeçilmesinde sorunlu olanlar...

Tek Kelime İle Biz Ne Yapıyoruz...

Knight OnLine OynaYaLıM DerSeNiz PreMiUm AlMaYın
phoenix026
root snde bi bak pls :S
CeMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ya Böyle şeylerin dıdısını dıdısını araştırırsan oynadıgın bilgisiyar izledigin tv onlaroın aktardıkları bir yerler vardır zevk için oynadıgımız oyunu mason yok yahudi diye eleştirilerle oyundan soğutmaya çalışmayalım ZAMANINDA FİLİSTİN TOPRAKLARINI İSRAİLE SATMASAYDI BU HALE DÜŞMEZDİ smile.gif İYİ GÜNLER

Lutfen bakın :S

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist