Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Bedava Premium
Knight Online > KnightOnline Genel Forum > Kayıt ve Site Duyuruları
Sayfalar: 1, 2
ReproduceR
Bedava Bronz Premium
Sitemizden hediye bronz premium kazanmak çok basit. Tek yapmanız gereken paylaşmak. Yazdığınız her mesaj için yada cevapladığınız her mesaj için points kazanırsınız. Her ay sonu en çok points kazanan üyemiz bizden ücretsiz bronz premium 2. en çok points kazanan üye ise 400G1 Credits kazanır.
(Bronz Premium ve Cash Ödülümüz Geçici Olarak Kaldırılmıştır)
Ekim Ayı Dönemi Ödülümüz;
1. Üyemize - FrmzKO 50K NP
2. Üyemize - FrmzKO 25K NP
3. Üyemize - FrmzKO 10K NP

Ödülleri Nasıl Alıcaksınız
Kazanılan ödüller her ayın 1 inde FrmzKO da aktif olarak oynamış olduğunuz char adının (ID değil) ÖM ile bana bildirilmesi ile charınıza eklenir.

Nasıl Points Kazanacaksınız
Points kazanmak için tek yapmanız gereken mesaj yazmak yada yazılan mesaja cevap yazmak. Şu anki geçerli mesaj yazma ve cevaplama points oranlarımız ise
- Yeni Mesaj Yazma : 10 points
- Mesaja Cevap Yazma : 2 points

Eventler
Eylül ayı itibarı ile sitemizde eventlerde başlayacak. Yüksek oranda Points ödüllü eventlerimiz kaçırmayın.

Points Hileleri;
Farklı üyelikler açarak spam mesaj üzerinden pointsler kazanılmakta ve bu pointsler asıl üyeliklere bağışlanmaktadır. Bu tür points transferleri kesinlikle yasaktır. Spam mesaj olarak kasılan pointsler mesaj sayımlarında silinmektedir. Bir üye farklı karakterlerden points transferi yaparak hile yaparak o ayın kazananı olmuş ise ödülü 2. üye kazanır.

Points Hile Bildirimi;
Görmüş olduğunuz sadece points kasma amaçlı açılan içeriksiz mesajları site yekililerine rapor ediniz. Bu tür points kasma amacı ile içeriksiz olarak açılna mesajlar silinir ve mesajı açan üye siteden süresiz olark banlanır.

Mesajları Yeniden Listeleme;
Forum sitemizde her hafta düzenli olarka yazılan mesajlar ve cevaplar sisteme yenidne okutulur. Bu okutmalarda hileli açılıp silinen yada açılmış mesaja cevap yazılıp silinen mesajlar points sisteminden ve mesaj sayısından düşer.
MATARACI
saolun bu siteyi daha cok sevmeye basladım happy.gif
SpartaX
çakal bi 10 ytl için biggrin.gif siteyi seviomus:D
ice
peki bu paralı koxp da banlanma olasılıgı varmı ?
MerTMaN
Bu site çok yükselecek çok..
ice
arkadaşlar bu bu paralı koxp da banlanma olasılıgı varmı ? eger yoksa alıcam kıme nereye baş vurucam yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tsk ler .
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
Bu siteyi sevmeyen ölsün zaten. smile.gif
zpetheR*
QUOTE(נσниn @ Mar 28 2008, 08:07 PM) *
Bu siteyi sevmeyen ölsün zaten. smile.gif

öyLe deme herkesin sewmesi gerekmio !
xastonmartinx
QUOTE(ReproduceR @ Mar 27 2008, 04:57 PM) *
Mart ayındaki pointslerin sıfırlanması nedeni ile Mart ayı ödülümüzde ufak bir değişiklik ile Nisan ayına aktardık. Nisan ayındaki yarışmamızda Co-Admin ve Modlarımızda ödül alabilirler...

İşte 30 Nisanda en çok points kasan üyelerimizin kazanacağı ödüller...

1. Üyemize Bronz Premium
2. Üyemize 400 G1 Credits
3. Üyemize 14 Günlük Heaven Fire Koxp

Yarışmaya Kayıtlı Üye, Moderatör ve Co-Adminlerimiz katılabilirler. 30 Nisan saat 23:00 itibarı ile points listesindeki ilk 3 üyemiz ödüllerini alırlar....

Hediye yağmurumuz daha bitmedi... Yenilikler son sürat devam ediyor...

Sizde hediyemizi almak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey bilginizi paylaşmak...

siteye hediyeler için deil içeriği güzel oldugu için seviorum (ama hediye gelsede tabikki çok hoş olur:D)
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
asdasdxD biggrin.gif
33333
[quote name='ReproduceR' post='632' date='Mar 27 2008, 05:57 PM']Mart ayındaki pointslerin sıfırlanması nedeni ile Mart ayı ödülümüzde ufak bir değişiklik ile Nisan ayına aktardık. Nisan ayındaki yarışmamızda Co-Admin ve Modlarımızda ödül alabilirler...

1. Üyemize Bronz Premium

Yarışmaya Kayıtlı Üye, Moderatör ve Co-Adminlerimiz katılabilirler. 30 Nisan saat 23:00 itibarı ile points listesindeki ilk 3 üyemiz ödüllerini alırlar....

3333 senin gibi beyin özürlüler hediyeleri nasıl verdiğimiz anlamaz. Çünkü sizin gibi lamerlerin takıldığı forumlarda üyleri soymak için login pass isteyerek item dağıttığınız söylerin. Ama sizdeki beyin özrü bu forumun üyeleridne yoktur. Hediyeleri K-ESN kodu ile MSN yada ÖM ile verildiğini bilirler. Sen git o beyin özürlülerin olduğu forumunda takıl.
muhammed
QUOTE(ReproduceR @ Mar 27 2008, 04:57 PM) *
Mart ayındaki pointslerin sıfırlanması nedeni ile Mart ayı ödülümüzde ufak bir değişiklik ile Nisan ayına aktardık. Nisan ayındaki yarışmamızda Co-Admin ve Modlarımızda ödül alabilirler...

1. Üyemize Bronz Premium

Sizde hediyemizi almak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey bilginizi paylaşmak...
florance
bencede guzel bi site olma yolunda
CYPHeRGuaRD
SİTE GAYET GÜZEL BENİM ESKİ NİCKİM FENERYENER27.
BU SİTEYİ ÇOK SEVİYORUM.
mage_manyak33
arkadaşlar biz bu siteyi ödül için deil yardımlaşma için sevioruz dimi
PressOK
sacma sapan msjlar atılcagı icin konu kilit konuyu acan banned felan xD
kontes_ela68
walla arkadaslar frmz gercekten bilgi almak için en ideal yerm benm burayı buldkdan sonra hep burda kaldm ve gercekten önemli bilgiler elkde ettim insallah hak eden arkadaslarmz kazanırlar da bu poınts sistemini ben bilmiom sad.gif
Lord Woldemord
QUOTE(kontes_ela68 @ Apr 9 2008, 08:47 PM) *
walla arkadaslar frmz gercekten bilgi almak için en ideal yerm benm burayı buldkdan sonra hep burda kaldm ve gercekten önemli bilgiler elkde ettim insallah hak eden arkadaslarmz kazanırlar da bu poınts sistemini ben bilmiom sad.gif

heee ikinci sıraya geçmişsin konuşuyon tabiiiii
şaka yaptım alınmadın dimi
ReproduceR
Ödüllerimizin sahibini bulmasına 20 gün kaldı... blink.gif
Lord Woldemord
QUOTE(ReproduceR @ Apr 10 2008, 10:11 PM) *

yani azı gitti çoğu kaldı öylemi
NonStopTheKiSsBaBy
sadece bu aylık mı ?
zpetheR*
QUOTE(NonStopTheKiSsBaBy @ Apr 12 2008, 02:15 PM) *
sadece bu aylık mı ?

nasıL yani ?
Lord Woldemord
QUOTE(zpetheR* @ Apr 12 2008, 02:37 PM) *
nasıL yani ?

arkadaş galiba ödüller sadece bu ay mı veriliyo die sormak istemiş dostum
NonStopTheKiSsBaBy
Ghost Evet zpethR Anlayamadın mı Yaw

Sadece Bu Aylıkmı Ödüller Root ?
halil05
kardeş biriniz paralı koxpun şifresini biliyormu?ha bu arada u site kadar iyi bi site varmı acaba? blink.gif
sonnokta
QUOTE(Ghost @ Apr 10 2008, 03:34 PM) *
heee ikinci sıraya geçmişsin konuşuyon tabiiiii
şaka yaptım alınmadın dimi

biggrin.gif paylasm güzl olnca sıralarda da yukselıyo ablam abi olcak tabe hak edıyo
Lord Woldemord
QUOTE(NonStopTheKiSsBaBy @ Apr 18 2008, 03:21 PM) *
Ghost Evet zpethR Anlayamadın mı Yaw

Sadece Bu Aylıkmı Ödüller Root ?

yok canım devam edecek herhalde yani ben öyle biliyorum geçen ay başladı bu ödül kısmı bu arada root a tşk ediyorum
SHiNoBi
kardeş o paralı koxpta banlanma riskin yok. Gerçekten çok güzel bi site ödüller için demiyorum ben bu site ödül vermiyokende burdaydım başka hesapla gerçekten çok güzel site çok teşekkürler emeği geçenlere.
Lord Woldemord
QUOTE(SHiNoBi @ Apr 20 2008, 10:01 PM) *
kardeş o paralı koxpta banlanma riskin yok. Gerçekten çok güzel bi site ödüller için demiyorum ben bu site ödül vermiyokende burdaydım başka hesapla gerçekten çok güzel site çok teşekkürler emeği geçenlere.

kardeş ben bir çok defa belirtmişimdir ko da yeniyim fazla bilmiom koxp kurmayı felan öğr. çalışıom g1 kredisinide nasıl kullanacamı bilmiom eğer bu ödüllerden biri bana rast gelirse napacamı bana bi söleyin bu konuda biraz yardım edin
paragani
kanka nasıl bedava pre alınıyor??
Lord Woldemord
QUOTE(paragani @ Apr 23 2008, 11:13 AM) *
kanka nasıl bedava pre alınıyor??

duyurularda yazıyo kanka bu arada üye olman lazım senin
kontes_ela68
ben bu poınt sistemini sevmedim root only gördugn gibi sureklı bvos acıyo işe yaramz yane biggrin.gif benden sölemesi hak eden kazansın
xastonmartinx
QUOTE(SpartaX @ Mar 28 2008, 08:07 PM) *
çakal bi 10 ytl için biggrin.gif siteyi seviomus:D

aynen biggrin.gif
werwedsawer
QUOTE(ReproduceR @ Mar 27 2008, 05:57 PM) *
b]Bedava Bronz Premium Kazanmak İçin[/b][/color];
Tek yapmanız gereken sitemizde faydalı mesajlar açmak yada açılan mesajlara cevap yazarak bilginizi paylaşmak.

FAYFALI MESAJMI AÇMAK LAZIM
İŞTE ÇİFT YERDEN PRE KAZANMANIN YOLU 1.Sİ BU SİTE 2.Sİ AŞAĞIDA

SİMDİ ARKADAŞLAR b.ux.to/?r=uzak dursana lan diye bir site yapmışlar tıkladığınız reklam başına para veriyor.
bende sizde yararlanın dedim.

ARKADAŞLAR ÖNCE ALERT PAY A ÜYE OLUYORUZ siteye giriç için http://www.kendi kendine pay/

üye olduktan sonra yukardaki adrese giriyoruz ama orada "b"ile "u" arasında nokta var onu silin ondan sonra oraya girin ve üye olun

arkadaşlar açıklayacağım bir şey daha var. referans diye bir şey var, sen o siteye ne kadar çok kişiyi senin
adına üye edersen o kişilerin kazancının aynısı sizede geliyor. mesela
10 tane referansınız var 1 de siz
10 referans günde 10 reklama tıklasa 11.10.0,01=11$
ayda 11.30?330$
eder ama referans olanlardan bir kayıp olmaz.
siz zaten oraya birini yazmazsanız sizeden belli bir miktara alınıyormuş böyle referans ismi
yazmayanları otomatik olarak kendileri yazabiliyorlarmış. ben emeğe saygı niteliğinde yaptım böyle
bir şey isterseniz kimsenin ismii yazmazsınız isterseniz bunu alıntı yap diyerek başlarınada yardımcı
olabilirsiniz bedava pre alımında

werwedsawer_werty@hotmail.com
thecnolog
sevdim, iyi oyunlar
xman16
ben ce tahminim ce kanımca yani biggrin.gif ghost olabilirsin çünkü şuanaa kadr senin kanımca pointin war
xastonmartinx
QUOTE(ReproduceR @ Apr 10 2008, 08:11 PM) *

ewtt ama 20 günü önemli deil root bu site süpeerrrr
deniz242
Point nedir
BeteRDaDaS
vaLLa Ne dıyım En iyiSini bu site YapıoRr.... wink.gifwink.gif biggrin.gif:D Cok Yukselecek bu sıte cokkk
troublesome
Benim en çok sewdiqim yanı patch leri güzel anlatmış tşk saollun
burunosan
cok iyi ya sağolun şimdiden biggrin.gif
batmanfk31
yaw bu knight online non pre warmı a.q ya
Cobanyildizi01
bu ay almaya çalışcam koxpu biggrin.gif
Cobanyildizi01
bu ay almaya çalışcam koxpu biggrin.gif
bilgisayar545400
sizlere bişe soracam adminler !

bu sitelerde en gıcık oldugum şey herkez neden bir başlık aamıyo eger begenmesseniz banlarsınız arkadaşım benim belki süper bir fikrim var belki süper bir konu acacaz cok tutulacak ! blink.gif
Cobanyildizi01
o 20 günde öyle bi points kascamki göreceksiniz pre benim olcak rock forever yeeeahh
cybersavas
ltf ban tüm ks'leri yollayın...

sad.gif

e-mail : cybersavas@hotmail.com
e-mail : cehennem_prensi_21@hotmail.com

Şimdiden yardımlarınız için ty...
ilyas
beyler ko da presiz girme yoları bulalım bare içimiz rahat olsun şöle mahsum insanlara gelen zarar payımız olmamış olur gerçekse
spartanx17
poınt sınırı varmı
hahatura
sad.gif 5 AYdır Bu siteye üyeyim 4 Aydan Belide ko Yok daha sorunum Çözülmedi ADminler size Sesleniyorum oyuna Giriyom 20 sn 1fk duruyo Sonra problem diye yazı geliyo sonra xtarp dowlat yazıyo oyun dan atıyo 1526 pec dolduruyo 1527 gelince exce failed yazıYo yardım pls metinGS27@hotmail.com

Bedava Premium

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist