Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Akarada 2 Server
Knight Online > Knight Online Yardım > GamersFirst Duyuruları
ReproduceR
K2 sonunda en çok oyuncu bulunan server Akara yıda yeterince para akışı olmadığı için 2 servere indirdi. Oyuncuların çoğunun DNS sorununu halledip girememesi ile çoğuservere presiz girişin olduğu bu günlerde Akara yı 2 ye indirerek para kaynağı yaratmayı düşünüyorlar sanırım biggrin.gif
NonStopTheKiSsBaBy
Katılıyorum Sana Admin
xeganon
K2 sonunda en çok oyuncu bulunan server Akara yıda yeterince para akışı olmadığı için 2 servere indirdi. Oyuncuların çoğunun DNS sorununu halledip girememesi ile çoğuservere presiz girişin olduğu bu günlerde Akara yı 2 ye indirerek para kaynağı yaratmayı düşünüyorlar sanırım

sanırım değil kesin öyle düşünüyorlar
NonStopTheKiSsBaBy
QUOTE(xeganon @ Apr 10 2008, 03:00 PM) *
sanırım değil kesin öyle düşünüyorlar

Aynen

biggrin.gif
xastonmartinx
doğru diosun admin
kontes_ela68
walla aynen öyle akarada elden gitti desene
HodriMeydan41
yazık oldu be@@
bilgisayar545400
Adamlar para kazanamıyo demeyin beyler adamların haftalık geliri bir sitede sitenin adını unuttum sad.gif 7milyon dolar !!!!!!!!!!!! ama illaki zate 2 servere düşecekti bütün diger serverlerde oldugu gibi

ayrıca
dns ayarları ağ baglantılarına sag tıklıyor sonra aktif olarak kulandıgınız ya yerel ag baglantısı yada modem baglantısı olarak yani kulandıgınız internet paneline sag tıkılıyor sonra özellikler ağ iletişimi sonrada internet iletişim kuralları (TCP/IP) butnunu 2 defa tıklıyor üsteki bölgeyi otomatik olarak IP al altaki bölgeyi ise aşagıdaki dns sonucu adreslerini kulan diyoruz

Yerel Dns sonucu =4.2.2.2
Diğer Dns sonucu =4.2.2.1

olarak ayarlıyor ve online oluyoruz .biggrin.gif

Bu sitede neden herkez Konu AçamıyoR!!!!
Cobanyildizi01
k2 2 yıla kalmaz batar çünkü lagdan hack ten millet bırakır oyunu biggrin.gif
bilgisayar545400
[img]C:\Documents and Settings\DursunMücahitFeytlla\Desktop[JPG]
bilgisayar545400
C:\Documents and Settings\DursunMücahitFeytlla\Desktop
bilgisayar545400
bi resim yüklücez beceremedik göstermek amac lı =(

Akarada 2 Server

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist