Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: nolur bakın su xtrapı nasıl düzeltecem
Knight Online > Knight Online Yardım > Bağlantı Hataları
ToCCi
xtrap hatasında yazanlar sunlar
divice database of the operating system is not normal or the device name doesn't exist.Please, restart the systme blink.gif blink.gif YARDIM LÜTFEN
LENEZ
pc yi kapatıp açmayı denedinmi
ToCCi
QUOTE(LENEZ @ Apr 9 2008, 08:04 PM) *
pc yi kapatıp açmayı denedinmi

BİR KERE YAPTIM BİR DAHA YAPAYIM
ToCCi
QUOTE(ToCCi @ Apr 9 2008, 07:07 PM) *
BİR KERE YAPTIM BİR DAHA YAPAYIM

olmuyo uff delirecem yaf
ToCCi
hadi arkadaslar kimse bilmiyomu ???????
kontes_ela68
pc resetle ac patch yenile xtrap sil bastan yukle oyun sil yukle en son olarakda pc sil basta<n yukle yane format
IIBhaTuJII

Bana BU hata yı veriyo Solediğiniz Her şeyi yaptım Yok Yok Yokkk
sonnokta
bikac kez ard arda dene arkadasım
BadSelin
sonnoktanın dedıgı gibi yap
oNlYrAp
xtrapı sılıp bastan ukle aga bndede olmustu oleyaptım düzeldı oyunn ortasında bu gatayı verıp reslıodu zaten xD biggrin.gif:D
Cobanyildizi01
only rapı dinle biggrin.gif
selocan06
bu sorun pc format atınca düzeliyo ben format attım 2ay oynadım bu hatayı gene verdi ben bunun kesin çözümünü buldum bırakın knight dışarda çok zevkli bir dünya var aranız belkide en bagımlı kişide benim bi celkede sildim atıyom kinght gelin vazgeçin bu sevdadan bu işler bos isler angry.gif
ToCCi
bu sorunu düzeltemedim bir türlü format atınca düzeliyo ancak 1 kere giriyorum bilg kapatıp acınca gene aynı hata kahretsin cözemedim bir türlü hic kimse bilmiyo nedense angry.gif angry.gif
ReproduceR
Antivirüs programı kurup tarat bilgisayarını.
ToCCi
[banlanan charım acıldı 1 aydır bekliom ama oyuna giremiom bu hata yüzünden angry.gif antivirus yüküyom tarasın
ReproduceR
xtrap hataları genelden virüs yüzündnedir. xtrap ın kendi orjinalini dahi indirseniz virüs vardır kaspersk y ile çalışmaz smile.gif
ToCCi
antivirüs le yapamadım fakat baska yöntemle yaptım anlatayım yararlı olacağına inanıyorum baslatı secip cmd yazzıyoruz acılan yerde ipconfig/flusdns yazıp enterlayıp giriyoruz
sharp1903
paylasım ıcın saol msn plus fln yuklu olduguzamanda bole hatalar verıyor
spartanx17
yoo bende msn plus yulu ama bole hata vermıyor
Felankor050
bendede yüklü sorun yapmıyor msn plus

nolur bakın su xtrapı nasıl düzeltecem

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist