Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Manes'in En Sağlam Charı Ve Clanı ?
Knight Online > Knight Online Serverler > MANES
DDrAgOnn
Arkadaşlar Bende Yeni Başladığım İçin Pek Bilmiorum Manesin Sağlam Charını Ama Clan Olarak Oyum TheGanster'e.
Ardream Olarak Zaten Adam Gibi Topu Topuna 2 Clan Var RepublicXOfXTurkey ve NoPanikKkK.

Sizlerinde Görüşlerinizi Alalım!!!

Sizce ?
ѕн3утαη
adreamda isi li NoDeatH wardı o da yawaş yawaş puf oldu respublic in de allysi wardı SATL10 kral iken krallık wergisi ile isi anahtarı almıştı onlar da isi li +60 ta ise Gangster war 1 de TheG4nqster war o allysi ama 1 ara üst clanı solda bırakıp 1. sıralamaya konmuşlardı ama şimdi hala kollukları yanıyor ...
char lardan ise TheG4nqsterden GeeCHee (emre) war sağlam warrior üst clandan sağlam bp war LegenDLady (karusların ilk manesin 2. 80 lwl priesti) 1-2 kişi daha wardı ama 2 de 1 ırk değiştirenler war çok karmaşık oluo
PressOK
Warıor heca akarrrr Onun combosuna hayranım idolum dieblrm assas otantik akarr

+60 clanLar icin orclar daha ii :S fonder clanlarında tıq yhoq fasla nee

andream icin alwaysfriends bn o clandaydım we 4-5 clan daha wardı o clanlar dagılınca andream human dagıLdı =( uzuLuom hey gdı gunLer andreamda ne gunlermiz gecti eskiden orcLar eziqti simdi biz humanLar..

burdan butun manesdeki humanlara sLm asdaxD donecez biz bi gun yine wink.gif
NeutroN
Bi Aralar ARAGAN Vardı Sağlam Char Olarak Onu Biliorum Tek smile.gif
PaThOS
oymadığım için hiçbirşeye bilmiyorum:D
lSkyWaLKeRl
ARAGAN1 yada ARAGAN nickini unuttum ama manesın gelmıs gecmıs en sağlam adamı 3 vs 1 yapıo asaslarla gercekten youtube girin manes Pk ARAGAN1 yazın izleyin 62 lwl de ne pk lar yapıo ...

ama şimdi en sağlam char exp raptor +9 ile Heca...
OTANTiK bişe deıl adama clanındakı adamları soyuyo nerdeyse her hafta 21 qb alıo ve bide adamda pedal war pedal yok demeyın war her bılgısını bılıorum kendıne aıt cafesı war hatta inanmıcaksınız ama Heca' ile birlikte aynı cafede oynuolar bu arada Asas PedaL 80$ (usd) özeL Bir ŞirKetTen aLııorSunuZ ..
xastonmartinx
QUOTE(DDrAgOnn @ Mar 27 2008, 08:16 PM) *
Arkadaşlar Bende Yeni Başladığım İçin Pek Bilmiorum Manesin Sağlam Charını Ama Clan Olarak Oyum TheGanster'e.
Ardream Olarak Zaten Adam Gibi Topu Topuna 2 Clan Var RepublicXOfXTurkey ve NoPanikKkK.

Sizce ?

nefrden bilme:D
BoLuBeYi3
bnce FuU clanı = belli deil bi orc oluo bi insan adamın ipi sapı belli olmuo ama andreamda kim bilmem
ManesKinq
QUOTE(DDrAgOnn @ Mar 27 2008, 07:16 PM) *

Sizce ?

ßence Maneste €n Sağlam Char Heca çünkü adamda 8 shell 9 shell kafalık +9 bide raptor war artık bu itemler böle ise iç itemleri nedir allah bilir bide ringoffelankoru oldugunu duymustum adreamda en sağlam char benc deliduman adam eşşek gibi orc saygılarımla
asasian
Ardeam Her0s ve ArdeAM F0uNdEr 4TL4NTiK eLMoRad ların en saglam clandaları.Ardeam Heros clanınayım clan ws si yapılır.OtAnTiK a.q
asasian
heca ha en ei si zha OrcLaRdA Dev1LaTioNu GörseYdiN konusamazdın adamda yetenek war
mertoss
yha benim 7 GB'ye ihtiacım var 10 YTL'den Server:Olympia
SaLLaamQ
Bence en iyi clan F0ndEr cunku +80 kimse 80den dusuk deil bide benım favori adamım

kımse tanımaz belkı ama TheFatihSultanMehmet 80 lwl warior tek basına pelerin atını kestı --
assasinkral
maneste ezik kasan warsa mail atsın lvlim:42

Manes'in En Sağlam Charı Ve Clanı ?

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist