Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: seri spike önceden böle bi konu açtım ama yardım eden olmadı bn buldum
Knight Online > Knight Online Forum > Yama Dosyaları
beckham003
bizde de seri ban bulundu bilirmısın bölelerini ?
NonStopTheKiSsBaBy
sheytan Çok Saol Yaw YeTeR BıKMaDıNıZMı ViRüS AtMaKTan İnSaF

Hİç Spike Seri Olurmu Yapmayın Ya
sonnokta
zuhahah cok komık ya adama bak:d
Lord Woldemord
bu kaçıncı yaw üye oluyolar sonra bilerek virüs atıyolar
illegal91
QUOTE(beckham003 @ Apr 16 2008, 07:31 PM) *
bizde de seri ban bulundu bilirmısın bölelerini ?

ahsudhsdufh burdaki yöneticilerin espiri anlayişina hastaym (: beyler artik yeni üye olarak araniza katildim (: oyuna yeni başladm pek paylaşım yapamicam ama elimden geleni arkama komam wink.gif

Teşekkürler...
xastonmartinx
QUOTE(illegal91 @ Jun 8 2008, 08:53 AM) *
ahsudhsdufh burdaki yöneticilerin espiri anlayişina hastaym (: beyler artik yeni üye olarak araniza katildim (: oyuna yeni başladm pek paylaşım yapamicam ama elimden geleni arkama komam wink.gif

Teşekkürler...

birşey deil aman sende wirüslü doısya koymada
SilverWolf
ben konu açtım seri spike var hemde virüssüz
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(NonStopTheKiSsBaBy @ Apr 16 2008, 07:48 PM) *
sheytan Çok Saol Yaw YeTeR BıKMaDıNıZMı ViRüS AtMaKTan İnSaF

Hİç Spike Seri Olurmu Yapmayın Ya

KARDEŞ OLUR OLMASINADA ONU KENDİN YAPCAKSINKİ GÜVENLİ OLSUN..BEN BULDUM YOLUNU.. YANLIŞ ANLAMA BEN ASLA VİRÜS ATMAM .. İŞİM OLMAZ KENDİM BULDUM KİMSEYE ANLATMAM FALAN... YANİ BÖYLE ADAMLARA İNANMAYIN KENDİNİZ YAPABİLİRSİNZZ...
xxnefret93xx
QUOTE(xSkyWaLKeR58x @ Jun 20 2008, 01:56 PM) *
KARDEŞ OLUR OLMASINADA ONU KENDİN YAPCAKSINKİ GÜVENLİ OLSUN..BEN BULDUM YOLUNU.. YANLIŞ ANLAMA BEN ASLA VİRÜS ATMAM .. İŞİM OLMAZ KENDİM BULDUM KİMSEYE ANLATMAM FALAN... YANİ BÖYLE ADAMLARA İNANMAYIN KENDİNİZ YAPABİLİRSİNZZ...

KNK KENDIN BILDIYSAN YUKLEDE BIZDE NASIPLENELIM YAW PLS BEN KENDIM BOLE BISI YAPAMAM HERALDE laugh.gif
Summercafe
Beyler ben böle kodlarla oynuyabiliorum pc bölümü and meslek lisesi 3. sınıftayım kodları gösteriolar xD
Summercafe
Beyler ben böle kodlarla oynuyabiliorum pc bölümü and meslek lisesi 3. sınıftayım kodları gösteriolar xD
KnightBoys
Olur Ama 10 Dk de Bir Dc Onu Bıraktım Your İs Banned Gm

seri spike önceden böle bi konu açtım ama yardım eden olmadı bn buldum

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist