Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Knight Online Yükle
Knight Online > KnightOnline Genel Forum > Download Arşivi > KO Dosyalar
ReproduceR
KNİGHTONLİNE 1506 FULL SÜRÜM (504MB)

Sonunda yarabbi çok şükür deme zamanı geldi. K2Network sonunda Knight Online için 1506 patche kadar olan tüm dosyaları tek exe altında birleştirdi ve download ettirdi. Her patchde yaşanan sorunlar bir nebze olsun bitti denebilir. Son olarak 145X patchinde full sürüm gelmişti şimdide 1506 da full sürüm geldi. Özellikle bu son patchi yüklerken çok fazla sorun olması sayesinde sanırım bu full sürümü download ettirdiler. Çokta iyi oldu artık Knight Online oyunum sorun veriyor diyenler rahat bir nefes alacaklar.

Sizde Knightonlineye başlamak istiyorsanız ilk önce knight online'yi yüklemeniz gerekecek. Bunun için yapmanız gereken oyunu download etmek ve exe dosyasını kurmak. Sizden sadece 1506 ve sonradan gelen patchleri yüklemenizi isteyecek oda kendi yükleyecek zaten.

* * * * BU DOSYA RESMİ SİTEDE YAYINLANAN DOSYADIR * * * *

Knight Online 1506 Full Sürüm İndir Server 1
Knight Online 1506 Full Sürüm İndir Server 2

Bazı çok bilmişler gene bu dosya için binlerce mazeret bulacaklar. Burada direk download linki verdim Bu download linkinin olduğu sayfaya ulaşmak için KnightOnline resmi siteye girin oradaki haberi okuyun ve açılan sayfadaki linki takip edin. Gereksiz yere dır dır edip sinir bozmayın.
NeutroN
Saol Root.
Güzel Paylaşım.
Ƭ๏яƬυgα
paylaşım için teşekkürler
JuNK
teşekkürler sağol root
MATARACI
saol root sevdim bu siteyi
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
Paylaşım için saol root. smile.gif
thecrow006
yalan bunlar yalan kardeşim

EDİT BY ASTON
Lord Woldemord
arkadaşım premium almazsan nerden kazanacaklar ben premiumsuz oynuyorum premium almayıda hiç düşünmüyorum bu arada root paylaşım için tşk

EDİT BY ASTON ÇÜNKÜ BURADA LİNK WAR LİNK OLAN KISMI SİLDİM
Lord Woldemord
bu arada 1526 mı yoksa 1506 mı son sürüm yaw
kontes_ela68
paylasm için tşkler
isimsizdir
ben bilgisayara yükledim xtrap doldu ondan sonrada daha bişe gelmedi ltf yardım
xastonmartinx
çok güsel çalışıo
KnightlordGs
Root Msn Adresini Bana Öm Den Atarmısın

Ben Bişeler Duydum Bu Site Gene Hacking Olcak Diy Söleyem İsimlerini

Yardımım Dokunur Sevdim Bu Siteyi

Knight Online Yükle

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist