Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Müthiş Bi Bug!!!
Knight Online > Knight Online Yardım > Teknik Destek
SHiNoBi
Öncelikle olayı anlatayım. Ares e yeni bi çar açtım adını CHaRoNN koydum oyuna girdim girer girmez bende hp scroll vede spedd potion vardı biggrin.gif sonra inventorye baktım müthiş itemler var. Arkadaşlar gözüme inanamadım sonra bankaya gittim ordada +7 sheller chitinler raptorlar vardı arkadaşlar bu neden olabilir haberiniz varmı bu isimdeki biri adını değiştirince o isimde başka biri açınca itemler kopyalanıyo diye duymuştum galiba ondan oldu. biggrin.gif arkadaşlar şimdi size beleşten gelen itemleri sayıyorum: +9 horn crossbow , +7 chitin set ve shell set ( warior vede roqueler için)
+7 rebirthli raptor 3 tane, iron impact(+7 rebirthli) ,+8 hell breaker, +8 giga, sonra power uptan alınmış bir sürü armor pot vs. kasada vede inventoryde 2 gb para, master için gereken tüm itemler, 3 tane shard( +7 rebirtli), ib, eb, chitin bow, sonra 2476 tane bezoar of glypdont harp kanadı, +8 ezik itemler vs belki arada kaçmış itemler olabilir hepsini saymadım galiba biggrin.gif arkadaşlar areste oynayan arkadaş varsa bana bunların değerini söyleyebilir mi? ben aresin piyasasını bilmiyorum da :S arkadaşlar aklınızda bulunsun adını name change scrolla değiştirip banlanmış adamların banlanmadan önceki itemleri o isimde açan adama gidiyo aklınızda bulunsun ilk kez böyle bi şeye kendim şahit oldum arkadaşlar aresin piyasasından anlayan varsa yazsın lütfen. Sizde deneyin mutlaka oluyo.
Lord Woldemord
sende şans var demekki bizde öle bi şeye rast gelsek.....bu arada ben ares te oynamıyom o yüzden bişe diyemiceeem
SHiNoBi
yorum yazıcak olan yokmu? areste oynayan varsa lütfen bana bunların değerini söylesin
JaCqUeS
bi ss koy da görelim
PSYCHO
bence de bir ss (Screen Shot) koy da görelim lafla bende de war +9 hb +10 shard v.s.
phoenix026
pFs. o ole deil arkada$lar. yeni servere girmişindir oraya girince o itemler gelio. PvP server yha 80 lwlbaşlıosun fln oledir o yhada kanka cidden ballısın xD
NonStopTheKiSsBaBy
ss koy da anlayak
LaCoste
ss koy açıklayak kanka

Müthiş Bi Bug!!!

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist