Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: İşte yeni server hayırlısıyla açılmıstır xD
Knight Online > Knight Online Yardım > GamersFirst Duyuruları
demontrx

Solentilere göre serverın 1 2 sı turklere acık olacak 3 4 yabancılara sımdı dıceksınız ne kadar sacma 3 serverda da andream ronark savaslar yapılacaktır.yani 3 server 1 server gibi olacaktır.ss
ѕн3утαη
sölentilerin ....... baq bu serwer her ayın son cumartesileri açılacak ve 24 saat boyunca açık olacak herkes aynı lwl olacak aynı itemler giyecek ve pk yapacak
demontrx
QUOTE(ѕн3ут @ Apr 19 2008, 09:49 AM) *
sölentilerin ....... baq bu serwer her ayın son cumartesileri açılacak ve 24 saat boyunca açık olacak herkes aynı lwl olacak aynı itemler giyecek ve pk yapacak

biggrin.gif nasıl herkez aynı lvl olucak k i:D her cumartesı adam kasar exp 40 olur otekısı 25 olur atıyom cok sacma bı uygulama biggrin.gif arap serverları bol bulunca affedersın
draftking
dogrudur yeni srver geldi ama gercekten herkezde aynı sey olursa gerisi yetenege kalır bence
demontrx
zamana bırakalım qorelım kımse bunun hakkında net bılgı sahıbı degil herkez bende dahıl soylentılere bakıyos samana bırakak:D
bu arada ben yabancı serverda oynadıgım ıcın proxyle qırdım server 1 e gırılıyo ama disconnect veryo
Lord Woldemord
QUOTE(demontrx @ Apr 19 2008, 11:45 AM) *

hayırlı olsun yeni serverimiz o zaman ne diyelimm rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
aLuCaRd
QUOTE(demontrx @ Apr 19 2008, 08:58 AM) *
biggrin.gif nasıl herkez aynı lvl olucak k i:D her cumartesı adam kasar exp 40 olur otekısı 25 olur atıyom cok sacma bı uygulama biggrin.gif arap serverları bol bulunca affedersın

exp kasma olmucak oyunda anlamadınmı arkadaşım sadece pk olucak.
launchere tıkladığımızda HELLSGAREM PvP SERVER yazıor yani pk server
herkes aynı seviyede olma şeyide herkes 80 lwl olur 1 lwl değil
herkese aynı item verilicek ama classlara göre değişebilir
kayıtları power up storeden yapılıyor pre li olman lazım 3 gün bedava pre dahil değil tabikide
zpetheR*
kayıt yaptırmak için pre.Li ve +50 bi charınızın oLması gerekiyo hatırLatiim ..
sonnokta
hayrlı olsn arkadasm birar frmz u gez konu acamadan önce
NonStopTheKiSsBaBy
Her Ayda Ama Az
xastonmartinx
QUOTE(NonStopTheKiSsBaBy @ Apr 21 2008, 01:30 PM) *
Her Ayda Ama Az

aynen:D
kontes_ela68
mılletn işi gucu yok o serverlamı ugrascak 24 saatte ben 2 lwl kasıyom d
kontes_ela68
ve ayda bi kezse zaten yeterlı deıl tam alıscan kapancak biggrin.gif
m4rs1n
QUOTE(zpetheR* @ Apr 20 2008, 07:17 AM) *
kayıt yaptırmak için pre.Li ve +50 bi charınızın oLması gerekiyo hatırLatiim ..

+60 olsun
knight77
şimdi her ayın cumartesi açılması çok az ama banane diom benim pre yok olcanıda sanmıom xD

İşte yeni server hayırlısıyla açılmıstır xD

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist