Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Moderatör Alımı
Knight Online > KnightOnline Genel Forum > Duyurular
ReproduceR
Sitemize moderatör alımı yapılmıştır. Moderatörler tüm forum genelinde yetkilidir. Co-admin seviyesine yakın bir yetkileri bulunmaktadır. Belirli başlıklarda değil tüm kategorilerde yetkilidirler.

Kendilerine hayırlı olsun.
Ƭ๏яƬυgα
Bende Olamk İstiorum Root Tecrübeliyimdir Adminligim vardı online sürem 3-4 degısıo.
Nover
Root Bnde İstiyom xD Sitede Eskiden Üye idim Günlük 5 ile 6 Saat arası Deişior Online ligim ^^
xastonmartinx
QUOTE(ReproduceR @ Mar 28 2008, 10:45 AM) *
Sitemize moderatör alımı yapılmıştır. Moderatörler tüm frmz genelinde yetkilidir. Co-admin seviyesine yakın bir yetkileri bulunmaktadır. Belirli başlıklarda değil tüm kategorilerde yetkilidirler.

Kendilerine hayırlı olsun.

ewt bende olmak istiorum benimde tecrübem var root benide yap moderatör veya admin yapın
ProduceR
Beyler hepiniz Mod olmak istiyorsunuz. Ozmn Roota gösterin ne yapa biliyorsunuz. Ve Roota ÖM yollayin. Hangi bölüm, yas, Memleket hepsi yollayin ona.
JuNK
teşekkürler root güvendiğin için sağoll
ѕн3утαη
QUOTE(ProduceR @ Mar 28 2008, 11:35 AM) *
Beyler hepiniz Mod olmak istiyorsunuz. Ozmn Roota gösterin ne yapa biliyorsunuz. Ve Roota ÖM yollayin. Hangi bölüm, yas, Memleket hepsi yollayin ona.

her bölümde olabilio tongue.gif hangi bölüme gerek yok ama ilk önce iyi paylaşım yapsınlar o zaman ReporducteR kendisi alır
JuNK
QUOTE(sh3ytan @ Mar 28 2008, 03:25 PM) *
her bölümde olabilio tongue.gif hangi bölüme gerek yok ama ilk önce iyi paylaşım yapsınlar o zaman ReporducteR kendisi alır

bide güvenini kazansınlar ben çok uğraştımda biggrin.gif
NeutroN
Saol RootAdmin.
Diğer Moderatör Olan Arkadaşlarımıda Tebrik Ediyorum.
ProduceR
Suan Mod olan arkadaslara Hayirli olsun diyom. Daha olmiak isteyenlere de bol sanslar
Cobanyildizi01
keşke bende olabilsem :S
PaThOS
iyi oldu
draftking
bende modluk istiyorum root pls
53ESKQYA53
bende mod olmak istiorum dicem ama root beni söwecek xD
χтякαχ
Root eğer hak ediyorsam eski formdada çok paylaşımcı üyeydim şimdidi izin verirsen bende mod olmak istiyorum
Merflooy
BEnim Kendi Sitem Wardı Kapattım Söylemiyeyim reklam oLmasın Ben Her aLanda Her şeyi Yaparım ÖzeL msjda atıyrum
Merflooy
Admincim geLen Kutunu Boşaltırsan Sevinirmi Kendimi Tanitim Buradan Tanışmak İsteyenLer oLursa:
Adım:Enes
Memleket:Gümüşhane
Yaşadıgım iL ve iLçe:İstanbuL/Zeytinburnu
Her KOnuda Tecrübeliyimdir eLİmden Her iş geLİr Daha önce bir cok Sitede adminliq Yapmıs buLunmaktayım Herkese İyi günLer
kontes_ela68
kıhkıh ben sureklı onlineym paylasmda yapıyom ama daha guzellerını yaparm inşbiggrin.gif
Guest
Ben oldum.İnş. sizde olursunuz. biggrin.gif
thecrow006
bende olmak istiorum benimde tecrübem var root benide yap moderatör lütfen günde 5saat bilgisayarın başındayım.
NonStopTheKiSsBaBy
Root ßenDe OlMak İsTiYoRuM SanA ÖM De Attım Ne OlAcAk ?

Hergün 5-6 Saat Online

Yaş Bu Sene 18 Tamamlıyorum

Memleket:Hatay-Altınözü

Yaşadığım Doğduğum Büyüdüğüm Yer: Bursa-Osmangazi

-------------------------------------------------------------------------

Tüm Özellikler Dışında Çok Tecrübeliyimdir.Reklam Olmasın Kendi Arkadaşlarımla Mahallemize F O R U M Sitesi Açtık Burdada Root Admindim.

Herhalde Aranızada En Çok Hak Eden BeNiMDiR Die UmUyOruM MoD. OlMaYı HerKeZiN ÖnünDe Roota İleTiyOruM
Lord Woldemord
NonStopTheKiSsBaBy sende mod olmuşsun tebrik ederim
xastonmartinx
QUOTE(thecrow006 @ Apr 6 2008, 07:34 PM) *
bende olmak istiorum benimde tecrübem var root benide yap moderatör lütfen günde 5saat bilgisayarın başındayım.

olmalıyım bende yaa ben aslında tecrübeliyim ne zmanadır üyeyim root ama tabi kendi düşüncen
BadSelin
nonstop tbrkler arkadasm
kontes_ela68
NonStopTheKiSsBaBy tbrkler abi hayrlı olsn darısı basıma smile.gif

hergun aksam 6 dan 12 ye kadar onlineym
hafta sonu full time

ben 18 oldum bile:)
aksaray lıyım

1000+poınt

400+iletim

e paylasm desen her konuda yeternc evar sanırm

bende mod olmak istyorum

gereğini arz ederm

smile.gif xd
Lord Woldemord
yaştan kaybediyom var ya tühhhh beee 15 yaşındayım
kontes_ela68
QUOTE(Ghost @ Apr 23 2008, 09:18 AM) *
yaştan kaybediyom var ya tühhhh beee 15 yaşındayım

xd nie mod olamazmym bu yasta cokmu yaslıyım :@
NonStopTheKiSsBaBy
TüM ArKaDaŞLaRıM TeŞeKKüRLeRiNiZe BeNDe SizE EdiYoRuM

GöReViMi En İyi ŞeKiLDe YeRiNe GeTiReCeĞiM...
Lord Woldemord
QUOTE(kontes_ela68 @ Apr 23 2008, 12:23 PM) *
xd nie mod olamazmym bu yasta cokmu yaslıyım :@

ne dediiin anlaşılmıo ne dion sen yaaa sana laf atan oldumu yaşlısın die laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kontes_ela68
ben de isteyom mod olmka banane smile.gifsmile.gif
deniz242
eğer olabilirsek bende olmak isterim
xastonmartinx
QUOTE(thecrow006 @ Apr 6 2008, 07:34 PM) *

çok şükür bn oldum saol root sizin sizin yüzünüzü kara çıkartmıyacamm
xSkyWaLKeR58x
21 saat online ım biggrin.gif her zaman okullar acılıncada 4-5 saat
draftking
full time onlinem yas:16 memleket: adana bnde istiom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sivaslee58
Benide yaparmısn mod

Moderatör Alımı

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist