Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Bus düpe
Knight Online > Knight Online Forum > KnightOnline Dupe
SHiNoBi
Arkadaşlar düpeyi anlatıyorum bi çoğunuz bilyorsunuzdur zaten ;
gereken malzemeler;ne kadar düpelemk istiyosanız o kadar arrow ,2 tane bus, herhangi bi item ( rare olmayan) bide hangi itemi seçiyorsanız onun sınıfında + basma kağıdı

şimdi olaya gelelim; magic envile gidiyoruz sonra o itemimizi koyuyoruz + basma kağıdınıda. sonra start dioruz ama gelen yazı orda kalıyor . sonra bussları okların üstüne getiriyoruz ama bırakmıyoruz sonra entere basıyoruz buss okların üstünde kaldı değil mi? sonra busun üstüne tıkladıkça busların arttığını görüceksiniz istediğiniz kadar olunca slash atıp( / ) save diyoruz.
sonra dc olmasını bekliyoruz. dc yi yedikten sonra çarımızı açıyoruz bussları düpelemiş oluyoruz. Ama unutmayın dc yi oyun kendi vercek siz dc ettirme çabalarına girmeyin.
Ben dc yi fealn bekleyemem diyosanız serverlerin reset attığı zaman yaparsanız %100 olur . Dc yendiği zaman herzman olmayabiliyor. Yorumlarınızı bekliyorum. ( saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen)
yck123
abi yaptım bus çoal dı ama */save yaptım geri 1oldu ndn??
kontes_ela68
kalıcı olmuyo bu
yck123
dc yiyince çoalmış olurmu??
TheSh4rK
olmuyooo
SHiNoBi
Bakın düpeyi yaptıktan sonra magic envilden çıkmayın. sonra dc olmasını bekleyin (((( dc yapmasını bekleyin, oyun kendi vermesi lazım siz dc ettirme çabalarına girmeyin))))) bazen dc oluncada olmuyo ama serverlerin reset attığı zamanlar mutlaka olur ben yaptım 50 tane denemiştim olcakmı die oldu ama bidahada yapamadım sad.gif üstelik busslarla herçey yapılabiliyor. Biran önce elden çıkarmaya bakın çünkü gm farkederse itemlerinizi silebilir sizide banlayabilir. Uyarmadı demeyin.
4eye
paylaşım için teşekkür ederim emeğe saygı ama bu dupe olayı milattan önce 500 lü yıllarda filan yapılıyordu xD kapandı bu açık
sonnokta
paylasm için tşkler
kk1843
kanka busstan başka bişeyle olmazmı?örneğin high clas ile
SHiNoBi
Bus zaten high class blassed upgrade scroll
xastonmartinx
QUOTE(sonnokta @ Apr 22 2008, 03:44 PM) *
paylasm için tşkler

paylaşım için saol
Lord Woldemord
QUOTE(xastonmartinx @ May 3 2008, 12:36 PM) *
paylaşım için saol

sen yaptınmı dostum böle bişe oluomu yaw??????
xastonmartinx
QUOTE(Ghost @ May 3 2008, 10:44 AM) *
sen yaptınmı dostum böle bişe oluomu yaw??????

arkadaş yaptı ben yapamıom arkadaşa gösterdim oluo bu dostum
Cobanyildizi01
paylaşım için tşk. fakat artık olmuyor
kemikaze
olmuyoooo
sFoRuM
eskiden 1400 zamanında tradeden yapıp bi npc vardı adını unuttum o dc veriodu öle dupe oluodu şimdi sadece dupeler server dc sine kaldı neyse saol paylaşım için bi ara denerim ztn bugünlerde server akım serve rkapama vs çok :\
MATARACI
ewt bu eskiden oluodu artk olmuo
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ Jun 3 2008, 03:16 PM) *
ewt bu eskiden oluodu artk olmuo

ewt mataracı hakli
stormleon76
olabilir denemek lazım paylasım için tessekürler

Bus düpe

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist