Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Knight hakkında bazı ilginç bilgiler
Knight Online > Knight Online Forum > KnightOnline Dupe
4eye
1.Apelerin iki kafası 4 gözü oldugunu fakat 4 gözününde kör olduğunu
2.Golemlerin önceden iyi yaratıklar oldugunu
3.Her bir server isminin bir mitoloji tanrısı oldugunu
4.Kıyasıya gelip geçmekte olan orc humman savaşında hummanların suçlu olduğunu
5.Orc soyunun tanrı pathos tarafından lanetlenmiş 11 humman şovelyenın çocukları oldugunu
6.KO oyuncularının %50 sınden fazlasının orc karekter oldugunu
7.Dünya üzerinde KO oynayan yaklasık 10 mılyon kişi olduğunu ve bunların 6,4 mılyon kişisinin premium lu olduğunu
8.bunların hepsi en alt seviye pre yane bronz pre olsa bile KO nun aylık gelırı yaklasık olarak 576000000$ oldugunu
9.EMC nin sağındaki panzer binlerin hic bir işe yaramadıklarını(takı basacaksanız ziyaret etmenizi öneririm)
10.Grakonun Orcları koruyan bir tanrı olduğunu ve böylece grakon acıldıktan sonra aşırı derecede orc player seçildigi ıcın orc karekter acmanın bir süre kapandığını
11.Logos tanrısınında humman yaratıcısı oldugunu
12.Eskiden en büyük boss un samma olduğunu fakat şimdi en büyük boss un Felankor olduğunu
13.Felankoru koruyan guardianların en az Felankor kadar damege vurduğunu
14.isilion un önceden ultimanın sevgilisi olduğunu
15.Felankorun HP sinin 1981241 olduğunu
16.KO oynayan oyuncuların %75 inin türk olduğunu ve bu türklerin yaklaşık %35 inin okuldan veya dershaneden kaçan öğrenciler olduğunu
17.KO oyuncularının gelmiş geçmiş en yüksek vurgununun 2006-2007 yılbaşında cıkan ağaç itemlerinin olduğunu
18.Bu çıkan bug sayesinde +10 itemlerin basıldığını
19.KO piyasasının aşırı derece düşmesinin nedeninin 2007 tarihinde çıkan CZCOMBO kullanıcılarının banlanmaları oldugunu
20.Ronark land daki (cz) gateyı koruyan 4 kulanin 80 lwl bir çara 1500 ün üstünde damage vurduğunu

BİLİYOR MUYDUNUZ
kontes_ela68
WALLAHA BEN BİLMİYODUM :S:S
sonnokta
helal kanka süper paylasm dvmını beklerm
spartanx17
yaLANNnnnnnNnNNnnnNnnNNNnnn
spartanx17
rolleyes.gif rolleyes.gif yalannnnnnnnnnnn rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Lord Woldemord
QUOTE(spartanx17 @ May 3 2008, 05:29 PM) *
rolleyes.gif rolleyes.gif yalannnnnnnnnnnn rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

evet yalan bunlar olympia efsanelerdede geçen bir dağın adıdır mesela
ZUHAHAHAS
peki yeni maradonda denizin altında bos adası olduğunu biliyormusunuz ...
Lord Woldemord
hiç gittinmi? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
xxsa4xxx
Peki siz biliyonuzmu Gemilerin icinden kralların uyudugunu Orda bütün krallar uyuyo kaltımıda önüne gelen koxpcuları bannet yapıyoo Siz youtube bi vidoyu izleyin ozman knight oynamasınız Ne demek istiyo biliyonuzmu Peygamber yoktur Allah yoktur Dünya knight altındadır
xman16
QUOTE(ZUHAHAHAS @ May 4 2008, 08:54 AM) *
peki yeni maradonda denizin altında bos adası olduğunu biliyormusunuz ...

DUVAR HEKLE GİDİP BAKACM biggrin.gif
qwertyzxc
bahsedildigi gibi bir ada yok moradonda butun denizi gezdim 1 tane kecoon bile gormedim..
EstafadoR
Walla yalan mı yalaman mı bilmem ama madde 17'yi okudum eski gunleri hatırladım smile.gif Hey gidi gunler hey tongue.gif
MASKE
bilmiyorum
SilverWolf
apelerin 1 gözü sağlam sanbırım 2 kafadan küçük olanın 1 gözü sağlam olması lazım
spartanx17
supermıs kanka
Tr4pko
Paylasım için saol
ertan55
peki siz biliyonuzmu o denizde benim osmanın duş aldığını peki biliyonuzmu o gemide benim mala vurduğumu heh biliyonuzmu laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ertan55
kfürü etme kullanıcı banned and edit yorum

BY ASTON
ertan55
2. küfür oldu banned dedim banlamıcaktım ama bu sefe 15 gün banned an yorum edit
BY ASTON
xxnefret93xx
AYRICA DUNYANIN EN BUYUK KAZIKINI YIYEN WARIORU BILIYONUZ MU ???

ADAM 80LWL WARIORDUR BIGUN DC YER WE OYUNDAN CIKAR PRESI OLMADIGI ICIN OYUNA 4 SAAT GIREMEZ.CHARI BUGDA KALIR WE YATTIGI YERDE DOGAR ADAM KALKAR WE YATAR SUREKLI WE ADAM CHARIN SON HALINI GORUNCE K2 NETWORKE DAWA ACAR AMA K2NETWORKUN CEVABI NEDIR?

BIZI ILGILENDIRMEZ PREMIUM ALIP OYUNA GIRSEYDIN laugh.gif laugh.gif
LazoSamet
Madem Girdiniz Zararlarına ßen ßiŞe demiyom Arkadaşlar Ama ßen ßu oyunun Sonunun misyonerlere Dayandıqından Eminim cünkü Human Ve Karus
arasında ßi kaga var dimi işte ßu orospu cocukları türkiyeyi yok etmeye çalışyolar ßence oynamayın a.q Ne Satıpta ne yapıyonuz helalmi a.q para sanki bende seninzdan ßaßanızdan alıyonuz paraları cafeye gidiyonuz o para nerden geliyo hiç düşünüyonuzmu lan hea insan bi anasını babasını düşünür kan ne bu bağılmı olmuşsunuz oğlum türküm diye gecinipte Misyonerlerin tuzagına düşmeyin ßu konudan dolayı ßanned yicem ßiLiyom ama ßu Knıght kurucları tam orospu cocuqu .! ßunları söyledimya artık ne yaparsanız yapın. hade Sadece Diyorumki ßeyninizi ßoyamaya çalışıyolar .!!!
smokeshow
ÇOK SAOL AYDINLANDİK rolleyes.gif
dewamı gelir işallahh
ByKRAL
20.Ronark land daki (cz) gateyı koruyan 4 kulanin 80 lwl bir çara 1500 ün üstünde damage vurduğunu

bna neden 1200 1100 wuruo
asdasdaosdhjsdılfhsd dıe guldrmeyın bnı biggrin.gif
stormleon76
güsel paylasım eline saglık abi bide bu 80 lwl adam manyakmı pre almıyo :S
lanet35
hazır pek ko'da bilinmeyenlerden bahsediyoz ki bende paylasayım dedim bi ara bu cılgın cekik gözlüler bi yöntem bulmuşlar sadece japkoda oluyo uskoda olmuo lettera bisiler yazıon ve yollanacak yere bi boşluk brakıp yolluon car 70 lvl oluyomuş artık fixlenmiş ne derece doğru bilmiom paylaşayım dedim
sharp1903
yazık olmus la adama 80 e kas ve sureklı lvl dus
aLuCaRd
hepsini biliordum hatta morodonon denizlerinde orda ada da boss da var adı berit kereve yani sarı dragon bu ada eventlerde kullanıcılaktı ancak duvar hackle oraya çoğu kişi gitti bende gittim hatta canvarı kesenler bile oldu ama bana 5000 canla tek çekti 10 bin damage vuruor dediler ama görmedim kesenler ise o canvarı serverin en iyi clanları idi +75 clanlar yani onlarda 4 kez kesmişler sadece coins çıkmış

ve kuleler 80 chara +1500 vurmaz !!
spartanx17
tongue.gif:P:P:P:P:P
sharp1903
:laugh.gif: o adayı bıde ben gorsem goremedım
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(Ghost @ May 4 2008, 10:00 PM) *
hiç gittinmi? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

bu lafım sana kapak olsun !!! iyi oku

bende heavenfire war ve yeni moradonda denize gir ileri gittikçe bayaa bi git... sana boss adası tamam mı ??? adam haklı !! kesebilirsen kes ama gm görürse ban atıor !!!! :@@ hiç gittiinmiymiş .. gittim la bn wink.gif
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(aLuCaRd @ Jul 24 2008, 08:20 AM) *
hepsini biliordum hatta morodonon denizlerinde orda ada da boss da var adı berit kereve yani sarı dragon bu ada eventlerde kullanıcılaktı ancak duvar hackle oraya çoğu kişi gitti bende gittim hatta canvarı kesenler bile oldu ama bana 5000 canla tek çekti 10 bin damage vuruor dediler ama görmedim kesenler ise o canvarı serverin en iyi clanları idi +75 clanlar yani onlarda 4 kez kesmişler sadece coins çıkmış

ve kuleler 80 chara +1500 vurmaz !!

battle ppriest [BP] char ac 80 lwl yap git bakam kaç vuruyor !! 2k bile yiter biggrin.gif adam haklı saçma yorumlar yazmayın !!
spartanx17
ya tm da bu kadar sınırlenmene gerek yok
TooNWorLD
Denizin altında boss adası war bizim kapının önündede kuş adası biggrin.gif saçmalama kardeşim yha kim dediyse ii keklemiş seni inanma böle şeylere denizin altında boss adası olucakta
onu gelip sana sölücekler
s2pdom60
yaa yoq yaa yalan deıl 16 doğrudurda otekılerı bılemıcem rolleyes.gif
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(TooNWorLD @ Aug 5 2008, 11:33 PM) *
Denizin altında boss adası war bizim kapının önündede kuş adası biggrin.gif saçmalama kardeşim yha kim dediyse ii keklemiş seni inanma böle şeylere denizin altında boss adası olucakta
onu gelip sana sölücekler

kıskanıonuz demi :@ ac bi [[HF]] gitde gör tamam mı sizin evde kus adası warsa 1 KİLODA BANA YAZ !!!! aptal herif ya ben kendım gıttım dıom... kesen 1-2 clanda war ama simdiye kadar ıtem cıkmamıs ... coin cıkmıs !!
Sivaslee58
hmm güzel
rootmin
nefret39 un anlattığı %100 doğrudur çünkü k2 network her zman böle ibenlikler yapıolar verdikleri cvp larda çok saçma

Knight hakkında bazı ilginç bilgiler

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2009  IPB SEO Module
site ekle TOPlist