Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Keylogerdan Kurtulma Yolu (Sadece Bir Teori)
Knight Online > Knight Online Yardım > Teknik Destek
oNlYrAp
Arkadaşlar İnternet Cafede OnLine Oyun Oynuyorsanız Knight,Silkroad vb...

1. CTRL+ALT+DELETE Yapın Görev Yöneticisi Açılcak..

2. İşlemler Bölümüne Basın

Ordan Keyloger İsminde Bir exe Arayın ! Çakallar Keyloger Programının Adını Değiştiriyor Şöyle Adlar Kullanabilirler Siz Uyanık Olun Örnek Kullanılan Takma Adları System32,HardWare,Hkey_Current_User,GüvenlikDuvarı ,NyBlocker vb.... Adlar Siz Çakal Olun Kanmayın bi keylogerli internet cafeye gittim denedim charımda bişey yoktu ama eve gidince yinede şifreyi değiştirdim...

Bu Arada Bildiğim Keylogerlı İnternetCafelerin Adresini Veriyim

1= Yakuplu İhlasMarmara Evleri 1. Kısım Çarşıdaki En Altkattaki ArdaCafe de keyloger var oranın sahibinin charı 74 level edana da !!! ID ArdaCafe di galiba !!! Benim Charımda Orda Soyulmuştu Neyse Size Kolay Gelsin..

2= BüyükÇekmece ArslanCafe Ordada Keylogger Var Diyolar Ama Bence Var BüyükÇekmece Lisesinden 70 lwlik mage soyulmuştu

alıntıdırr.......
aLuCaRd
bizimde 63 lwl rogue gitti ama allahttan itemsizdi tongue.gif ya öle cafeye gitmicen yada sanal klavye ile giricen böle görev yöneticisi fln çok uğraşırsın en isi sanal klavye veya şifreni bi world pat dan kopyalıcan
draftking
en iyisi world pada kopyalıcan öle kullanıom
ben

Keylogerdan Kurtulma Yolu (Sadece Bir Teori)

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist