Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Silkroad indir yükle
Knight Online > Knight Online Forum > Download Arşivi > Online Oyun Arşivi
ReproduceR
Silkroada başlamak isteyenler için Silkroad kurulum dosyası. Dosya resmi siteden indirilmektedir. Yaklaşık 1GB dir. Kotalı kullanıcılar bu konuda dikkat ediniz. Kotanızın 4 te 1 ini alacaktır.

Sürüm;
Silkroad Online Global Client 1.150
Silkroad Yükle - Silkroad indir - Silkroad download
xastonmartinx
QUOTE(ReproduceR @ May 4 2008, 08:46 PM) *
Silkroada başlamak isteyenler için Silkroad kurulum dosyası. Dosya resmi siteden indirilmektedir. Yaklaşık 1GB dir. Kotalı kullanıcılar bu konuda dikkat ediniz. Kotanızın 4 te 1 ini alacaktır.

Silkroad Yükle

uffffff paylaşım için saol
xastonmartinx
QUOTE(xastonmartinx @ May 4 2008, 08:49 PM) *
uffffff paylaşım için saol

knight daha iyi silkroaddan yaf
xxnefret93xx
KNK SEN BI YANDAN KNIGHT BI YANDAN DA SILK ROADMI KASIYON YAW laugh.gif
ByKRAL
bn ole ypıodum smile.gif ama slkroad knghttan daha zor ksmak para fln zor garfıktede sılkroad daha ıyı ama ko bnm daha cok hosuma gıdıo
xastonmartinx
silkroad daha zor beyler knighttan
spartanx17
hemde sılk road sıkıcı dıyor oynayanlar hıc denemedım bosver denemeye nıyetımde yk
MATARACI
QUOTE(xastonmartinx @ Jun 4 2008, 09:23 PM) *
knight daha iyi silkroaddan yaf

ewt bncede
spartanx17
salla ya bosver
sharp1903
senın ısıne yaramıyo olabılır ama baskalarının ısıne yarar
darkdragon1907
sharp1903 haklısın kardes baskasının ısıne yarayabılır
spartanx17
bende kendı adıma salla dedım baskaarıda benımle aynı fıkırde olma zorunlulugu yok kanka
aLuCaRd
saçma msj lar atmayın !
cafcafa
Konu Kilit
EdİtByAlUcArD
XsP4rK
abicim yemin ederim bana silkroad ne kadar zor olursa olsun cok acele gerek ama start downloader ile indiremiyom sad.gif iste bu cok kotu
abicim bende knight online cok seviyom ama ne yazik ki oyunu actigim zaman uptade comletet yaziyo start basiyom ekran karariyo ve oyun gozuk muyo sonra oyundan cikip baska oyun oynamak zorunda kaliorum istebu cok kotu huh.gif

Silkroad indir yükle

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist