Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: arkadaşlar charımı para kasmak için napam
Knight Online > Knight Online Yardım > Char Yapılandırma
xastonmartinx
sizde yorumlarda söleyin pleasee
ѕн3утαη
ReporducteR e öm den gb almak istediğini yazacaksın gb alacaksın al sana para x)
xastonmartinx
QUOTE(ѕн3ут @ May 6 2008, 12:11 PM) *
ReporducteR e öm den gb almak istediğini yazacaksın gb alacaksın al sana para x)

çok iyi bir çözüm maşallah biggrin.gif
xman16
QUOTE(xastonmartinx @ May 6 2008, 10:43 AM) *
sizde yorumlarda söleyin pleasee

okçu ol aynı benim gibi biggrin.gif msn koxpsa bırak (şuan çarım msn koxpsta biggrin.gif)
xastonmartinx
QUOTE(xman16 @ May 6 2008, 11:45 AM) *
okçu ol aynı benim gibi biggrin.gif msn koxpsa bırak (şuan çarım msn koxpsta biggrin.gif)

ama para kasmka için oto kutu yok
kontes_ela68
OTO KUTU İÇİNDE KÖPEK BESLİCEKSİN XD
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
Ben kutu toplamayıda msn koxpla yapıyorum.
himura
QUOTE(נσниn @ May 11 2008, 12:11 PM) *
Ben kutu toplamayıda msn koxpla yapıyorum.

nasil yapiyorsun anlatirmisin bizde bilelim ...
spartanx17
lwl
spartanx17
arkadasım lwl e gore
SpartaX
al 1 gb item bas +6 ya örneğin spear of murky - cold -hearted gibi
asiwolf9
Arkadaşım sen koxp kur ama cz combo flan kur eline +7 i.b al sonra gydolt lara flan git kur koxp
ebilgi.com dan alabilirsin koxpu oto kutu flan topluor ayrıca duvar hack da var bişey daha her koxp gibi bam yiyebilirsin biggrin.gif:D
Simon
item öyle yapılmaz Dupe ile yapılır Dupeciyiz doğuştan Suan takı dupesini yapmaktayım beni bilen bilir kendimi tanıtmaya gerek yok
WooW
QUOTE(Simon @ May 12 2008, 06:23 PM) *
item öyle yapılmaz Dupe ile yapılır Dupeciyiz doğuştan Suan takı dupesini yapmaktayım beni bilen bilir kendimi tanıtmaya gerek yok

ei guzel diosunda dupe u nasil yapacagimizi kimse soylemiyo soyleyenenlerin yarisi ise yaramaz seyler soyluyo yada camellik lamerlik yapio..
oNlYrAp
QUOTE(Simon @ May 12 2008, 11:23 AM) *

ne dupesi yaaa bırak bu işleri item gb alınıp yapılıo qenelde:D
mouncher
İşte o gbyi satanlar o gbleri nerden buluyo veya nasıl yapıyo bunu bilmemiz lazım...
PKw0lum3
siz soyleyin de bizde bileq smile.gifsmile.gif
RazRBoY
Ben spoiler'lere msn koxp'a bırakıyorum.
20 LwL köpek war kutu topluyor.
Gece gündüz koxpa bırakıyorum.
scarab
Herkesin kendine göre yöntemleri var ama kimsenin yöntemi kimsenin işine yaramıyor çok çelişkili:D
klee
ya arkadaslar köpek filan diyorsunuz nasıl yapıyoruz bu kutu toplama işini biraz yardım etsenız

63 lwl rogue var olur mu
spartanx17
olur ama kpek ın olucak bırde premıum un olucak premıum olmadan kopek cıkarılmas
MATARACI
bnce bi okcu ac 41 e kadar kas +5 cleaver grwi cıkıo onu sureklı yap
potcuya veya pazara koyup sat tercih senin ole bnm arkın 7 gbsi var

arkadaşlar charımı para kasmak için napam

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist