Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: o_O sonunda gm de hacklendi xD
Knight Online > Knight Online Galeri > Resimler
ѕн3утαη

Nover
Sn mi Hack Ledin biggrin.gif
zpetheR*
safasdfasd xD +10 foverinde haLa 5 str 5 dex bonus war +0 ı bu =]
Nover
Fake mi biggrin.gif
ѕн3утαη
alıntıdır tongue.gif
Cobanyildizi01
gm hacklendi bide gm nin aq diye küfrettiğini görmüştüm biggrin.gif heralde hacklendiğinde
aq dedi biggrin.gif
Darkvedar
ne charmış ya bunu da hackledilerse artık bizi naparlar belli değil xD
spartanx17
hackleyen yaşadı o zaman
xastonmartinx
QUOTE(spartanx17 @ Jun 7 2008, 11:01 AM) *
hackleyen yaşadı o zaman

tabe yaşadı
ProduceR
La adamin hic biyeri hacklenmedi. GM hacklenilmes. Onlarin bi özel Programmi var ki hack bile birseye yaramaz.
xastonmartinx
QUOTE(ProduceR @ Jun 7 2008, 10:16 AM) *
La adamin hic biyeri hacklenmedi. GM hacklenilmes. Onlarin bi özel Programmi var ki hack bile birseye yaramaz.

olabilir
Darkvedar
peki o adamda o program varsa nolcak smile.gif o zaman hack işe yarar smile.gif
ProduceR
QUOTE(Anakin05 @ Jun 7 2008, 12:17 PM) *
peki o adamda o program varsa nolcak smile.gif o zaman hack işe yarar smile.gif

Bide hacklemeye calissalar GM ler göriyor onlarin Itemleri nerde. Bide sifrelen yaptilar Itemlerine baskalari alamassin diye
Darkvedar
ProduceR önemli olan adamı soymak değil adamın charıyla girmek oyun oynamak boslara 30k vurmayı tatamak öenmli olan gm nin charını hacklemek önemli olan bunyu başarabilmek önemli olan anladın mı ?
ProduceR
Anladim seni wink.gif. Ama gercektene mi hacklendi belli degil. Belki Show yapmak icin SS yapip kendisi koymustur.

PS: Anakin05 sen nerelisin. ÖM atarsin cevap icin.
Darkvedar
bak bak gönderdim
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(ProduceR @ Jun 7 2008, 10:16 AM) *

evet kardeş bunlar anca oyuncuları kekliyorlar biggrin.gif biggrin.gif ala ala o resmi alırım foverindeki +10 u +21 yaparım mesela yani ..... gm ss almış koymuştur bir yere yabancı foruma fln kesinlikle....zaten hacklense o foverınde 5 str bonus olmas... zaten gm için takılar önemli değilki smile.gif... adam boş 30k vuruyor biggrin.gif yani bu hack fln değil inanmayın !

o_O sonunda gm de hacklendi xD

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist