Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: SİZE COK YENI BIR GIRIS TAKTIGI
Knight Online > Knight Online Yardım > Teknik Destek
spartanx17
ARKADASLAR KNIGHT TA COK LAG VAR DIMI
serverlerın 2 olmasından dolayı onun ıcın knıght a gırdıgınızde bilgisayarınızı kasması icin agır olan sıtelere gırın sonra gırecegınız servere tıklayın 1 de gırmesse 2 de gırer 2de gırmesse 3de gırer ama sonuc kesın gırıyor ben 4-5 de felan gırebılıyom
wink.gif wink.gif
lSexKingl
QUOTE(spartanx17 @ May 10 2008, 08:43 AM) *
ARKADASLAR KNIGHT TA COK LAG VAR DIMI
serverlerın 2 olmasından dolayı onun ıcın knıght a gırdıgınızde bilgisayarınızı kasması icin agır olan sıtelere gırın sonra gırecegınız servere tıklayın 1 de gırmesse 2 de gırer 2de gırmesse 3de gırer ama sonuc kesın gırıyor ben 4-5 de felan gırebılıyom
wink.gif wink.gif

İii demişsinde dostum şimdiki pc'leri ko kasamıyor smile.gif bnm kore duo işlemci ne olacak tongue.gif
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
xxnefret93xx
KANKA BENIM GIRSI TAKTIGI SU:
BIRSEY INDIRIRKEN (ARKADASIN AYNI MANTIKLA) LAG DAHA FAZLA OLUR.BEN K.O. GIRERKEN BIRSEY INDIRIYORUM WE 1 DK ICERISINDE KESIN SONUCLA GIRIYORUM SUPER BİR YOL SİZİNLE PAYLASMAK ISTEDIM:D laugh.gif
xastonmartinx
QUOTE(xxnefret93xx @ May 14 2008, 04:14 PM) *
KANKA BENIM GIRSI TAKTIGI SU:
BIRSEY INDIRIRKEN (ARKADASIN AYNI MANTIKLA) LAG DAHA FAZLA OLUR.BEN K.O. GIRERKEN BIRSEY INDIRIYORUM WE 1 DK ICERISINDE KESIN SONUCLA GIRIYORUM SUPER BİR YOL SİZİNLE PAYLASMAK ISTEDIM:D laugh.gif

haklısın bende böle giriom biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif angry.gif kızak acık biggrin.gif smile.gif
oNlYrAp
ben daaa ii yöntem biliorum %100 tek tık girio PREMİUM:D:D:D bohohohoyt biggrin.gif
mrbayraktar
adam premium yazmış allahım ya:D Bilmiom güzel bir taktik 1.serverlaragirebiiyonmu peki
spartanx17
giriyo her helde
asasian
Bronze pre almadan bole giriydum.
asasian
Ezık pre sadece giris icinmi exs fazla gelıo bozer gözü 50k rpr parası yarıya iniyor daha ei itemler cıkıo öğrende gel ezık
xman16
QUOTE(oNlYrAp @ May 14 2008, 04:34 PM) *
ben daaa ii yöntem biliorum %100 tek tık girio PREMİUM:D:D:D bohohohoyt biggrin.gif

sna katılıyorum
Cobanyildizi01
denemek lazım smile.gif
Kankiler
İşe yaramaz :S Pre al kurtul en iyisi :S alacak gücün yoksa bırakıcaksın knightı..
draftking
bencede ne ugrasacan yaf iki saat girmek te ztn bnm iki günlük harclıgım
xSkyWaLKeR58x
KARDEŞ SENİN 2 GUNLUK HARCLIGIN AMA ALAMAYANDA WAR BU CEVABI VERDIM DIE KIZMA BU OYUN GERCEKTEN COK PİS DELİRTİCİ Bİ OYUN... BİR KEZ BİR TEK CANAVAR KESEN BİLE BAGIMLI OLUP CIKIOR INSAN ISTER ISTEMEEZ BOYLE KONULARADA BAKIO...

SUNU DAHA ONCE SOYLEMISTIM BELEŞ PRE ALIN

NEDEN Mİ ?

ALDIGINIZ PREMIUM PARALARIYLA İSRAİLDE MİLYONLARCA İNSAN ÖLDÜRÜLÜYOR!!! ...
YALAN DEMEYİN OYUNUN 3 YIL WAR OLDUGUNU SAYARSAK HER OYUNCUDE ENN KÖTÜÜ PREMİUM OLARAK [[ BRONZE PREMİUM]] DAN HESAPLAYARAK YILDA 6.8 MİLYON DOLARDAN FAZLA GELİR ELDE ETTİKLERİNİ SAPTADIM HATTA VİDEOMUZDA WAR YOUTUBE ' DA ACILDIYSA IZLEYIN BENCE ^^
xSkyWaLKeR58x
HA BELEŞ PRE KESINLIKLE DEMIORUM AMA NAPARSINIZ ITEMLERINIZI EZIK BI CHARA ATARSINIZ PRE CEKERSINIZ BEDAVA KASARSINIZ BANLANMADIYSA ITEMLERI ATARSINIZ CHARA DEVAM EDERSINIZ .. İSTERSENIZ HIC ALMAYIN AMA ...
BELKİDE İNSAN ÖLDÜRÜLMÜYORDUR AMA BUNA COK KANIT WAR..

BENCE EMİN OLMADAN BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN ZATEN INTERDEN CAFE'LERDE K2Network BUNDAN SONRA YASAK GALİBA POLİSLER BİZZAT ELLERİYLE KALDIRDILAR BURADA ^^
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(Kankiler @ May 16 2008, 12:44 PM) *
İşe yaramaz :S Pre al kurtul en iyisi :S alacak gücün yoksa bırakıcaksın knightı..

EET KARDES YADA OYUNU BIRAKCAKSIN HAKLISIN KATILIYORUM ^^
xSkyWaLKeR58x
DİKKAT EDERSENİZ www.knightonlineworld.com HomePage'de Free2Play yazıor.. AMA NE KADAR YAZSADA OYUN SONRALARI COK TUTULDUGU ICIN BIR KAC YAZILIM WEYA BU TUR ACTİVATE'LER İSTİOR ....

OYUNUN ASIL AMACI ZATEN OYUN DEILMIS ''BU OYUNU OYNAYANLARLA GİZLİDEN BAGLANTI KURUP CIKACAK SAVASLARA BU OYUNU OYNAYANLARI ASKER OLARAK EGİTİM WERMEYİ AMACLIYORLARMIS OYUN TUTULUNCA BU İŞ YATMIS''

Michael Gray
elidedte
olduki hiç giremedin git bi bronz premium al kardes biggrin.gif
kesin girersin tek tık....biggrin.gif
OwerSexed
QUOTE(xSkyWaLKeR58x @ May 16 2008, 03:43 PM) *
KARDEŞ SENİN 2 GUNLUK HARCLIGIN AMA ALAMAYANDA WAR BU CEVABI VERDIM DIE KIZMA BU OYUN GERCEKTEN COK PİS DELİRTİCİ Bİ OYUN... BİR KEZ BİR TEK CANAVAR KESEN BİLE BAGIMLI OLUP CIKIOR INSAN ISTER ISTEMEEZ BOYLE KONULARADA BAKIO...

SUNU DAHA ONCE SOYLEMISTIM BELEŞ PRE ALIN

NEDEN Mİ ?

ALDIGINIZ PREMIUM PARALARIYLA İSRAİLDE MİLYONLARCA İNSAN ÖLDÜRÜLÜYOR!!! ...
YALAN DEMEYİN OYUNUN 3 YIL WAR OLDUGUNU SAYARSAK HER OYUNCUDE ENN KÖTÜÜ PREMİUM OLARAK [[ BRONZE PREMİUM]] DAN HESAPLAYARAK YILDA 6.8 MİLYON DOLARDAN FAZLA GELİR ELDE ETTİKLERİNİ SAPTADIM HATTA VİDEOMUZDA WAR YOUTUBE ' DA ACILDIYSA IZLEYIN BENCE ^^

sana katılıyorum
spartanx17
arkadaslar ben sadece sızle paylasmak ıstedım
bende bılıyorum bır suru gırıs taktıgı
ben de bılıyorum 15YTL verıpte premıum almayı bu oyunda premıumu olanlar oynamazmı?
hemde sen demıssın kı 2 gunluk harclıgım ben 15 ytl yı 1 ay da zor alıyom be...
bır de ben bunu yazdıktan sona benı banlayabılırsınız ama aslında boyle konusanlar bır bok bılmıyolardır...
MATARACI
bu taktik kalktı artık cok uzgunum
MATARACI
ayrıca size bi taktik ogreteyim kesin girer sabah 7.00 ile 8.30 arasında gir kesin alır oyuna
ozturk07
la hepsi hurafe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
shafucq
QUOTE(xSkyWaLKeR58x @ May 16 2008, 03:49 PM) *
DİKKAT EDERSENİZ www.knightonlineworld.com HomePage'de Free2Play yazıor.. AMA NE KADAR YAZSADA OYUN SONRALARI COK TUTULDUGU ICIN BIR KAC YAZILIM WEYA BU TUR ACTİVATE'LER İSTİOR ....

OYUNUN ASIL AMACI ZATEN OYUN DEILMIS ''BU OYUNU OYNAYANLARLA GİZLİDEN BAGLANTI KURUP CIKACAK SAVASLARA BU OYUNU OYNAYANLARI ASKER OLARAK EGİTİM WERMEYİ AMACLIYORLARMIS OYUN TUTULUNCA BU İŞ YATMIS''

Michael Gray

böle bişi duymuştum daa önceden dooru olabilir
alexis12
OLUM NE DİYONLA 2 TANE 2GB RAM 4 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİbiggrin.gif NASI KASRA BU MAKİNA 5 ANTİVİRUS aCıom kasmıo a.q
SilverWolf
sen işi anlamamışsın sanırım pcyi kasmaya çalışmıyacan internetini kasıcan istersen 16 gb ram 8 çekirdekli işlemin olsun ama dikkat edersen ttnete 2mprs 1mprs gibi çeşitli tarifeler var onlar internet hıı size internet zorlama ile ilgili bi taktik vereyişm bu arad internetten video izlerkende acayip kasıyor g1 aldı zaten knightı bence israilin falan değil adamlar da dememiştir hadioyun yapalımda milleti oyunla asker yapalım diye veya bundan gelen paralarla silah alıp israile verelim diye ha bu arada okadar para gene onların çalışanlarına gidio 200 civarı pc mühendisi çaslışıo knighta hepsinin pc internet hızı falan acayip iyi olacak

SİZE COK YENI BIR GIRIS TAKTIGI

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist