Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: mage ler icin super bir item
Knight Online > Knight Online Galeri > Resimler
gokhanayhan38

yorum lar bekliyorum
kontes_ela68
kıhkıh super olmus:D
kontes_ela68
her mageye 1 set lazım böle biggrin.gif
phoenix026
yuh yava$$$
ByKRAL
wlla yawas biggrin.gif biggrin.gif
kontes_ela68
biggrin.gif devr hız devrı arkadaslar yavas demeyın:D
mage_manyak33
+21 hemde rebith
YsBuTuN
ole bir itemimi olmasını istemem cunku oyuna girince ustume bakamam parıltıdan gozum bozulur biggrin.gif
searkan
beyler -21 dıye abartmayın -10 luk bır ıteme rebırth bastıgın zman -21 dıye gozukur.beyler artı ısaretını bulamadım - yaptım yanlıs anlamayın.
sFoRuM
bu itemi alan mage ne yapmazki biggrin.gif:D
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(mage_manyak33 @ Apr 5 2008, 10:11 AM) *
+21 hemde rebith

mage_manyakk o item +21 değil biggrin.gif zuhahahahahahahaa adam +10 çıkarmış rebirth basmış biggrin.gif
shafucq
abbbaaooooo iteme bakk
Sivaslee58
çekseydin 1 lwlken biggrin.gif
numana
yöhh o ne beee
cagcancan1
la cıddı dıorum 10 gb paranız varsa borderın oralarda dolasın koyuyorlar beramusta gecen bi adamda 980m e koymustu 60-69 un oraya ezıqqende 35-45 ın oraya koymustu ama fakırız para ne gezer ıtem dızmısız 30m de pot parası bı olsa para
cagcancan1
en ıyı para kasma yontemı budur 10 gb olsun borderda gezın bro ezıq server harıcı berada dolu +10 mage shell kurnazlık yapacan 10 gb al border vakıtlerı gez 5 dk
cek ıtemı kac gb kar köseyı donersın
knight77
beyler ben nasıl oldunu sölicektim ve bi arkda yazmış zaten tam aklımda değil ama işte +8 hicg clas rebirt olunca +1 rebit olmasda +2 +4 olur mesela +10 hing clas rebit olabilen itemler daima +21 olur az araştırın doru söledime şahit olacaksınız (H)
knight77
ama +10 itemden çıksada biggrin.gif (sanki ezik miş gibi konuştum +10 biggrin.gif) bende olsa onlar direk inte dönerim 160 int gerisi mp sora party arasan gören alcak havan olcak daha ne yhane xD
meeaslan
montaj bu inanmayın
xSkyWaLKeR58x
MONTAJ DEĞİL !! .. AMA ÇOK UCUZA KOYMUŞ +10 MAGE SHELL REBİRTH BASINCA +21 REBİRTH OLUYOR !! 980M NAKİTİM OLSA ÇEKERDİM WALLA
xSkyWaLKeR58x
HAA BİDE BASAN ADAM MALMIŞ biggrin.gif MP BONUSLU SHELLMİ OLUR MP BONUSLU ZIRH LAR GENELLİKLE PAPER LAR İÇİNDİR.. PAPER MAGE DE SHELL TAKAMAZ..TAKMASI İÇİN.5000-7000 LWL LAR ARASINDA OLMASI LAZIM biggrin.gif PARA ETMEZ YANİ PAHALIYA BİLE KOYMUŞ BENCE biggrin.gif DÜŞÜNCEMİ DEĞİŞTİRİYORUM
MATARACI
QUOTE(meeaslan @ Aug 21 2008, 12:05 PM) *
montaj bu inanmayın

kuzene katılıom montaj olabilir
ReproduceR
5 para etmez bir item. Resme dikkatli bakarsanız ompalteye basılması gereken Healt Bonusolmalı ancka bunu yapan sazan Magic Power bonus basmış. İtemlerdeki Mgic Power bonus sadece yaratıklarda işe yarar. Cz De humana vuruşda +0 dan farkı yoktur smile.gif

Yani kimse bu iteme para vermez.
MATARACI
QUOTE(ReproduceR @ Sep 3 2008, 02:34 PM) *
5 para etmez bir item. Resme dikkatli bakarsanız ompalteye basılması gereken Healt Bonusolmalı ancka bunu yapan sazan Magic Power bonus basmış. İtemlerdeki Mgic Power bonus sadece yaratıklarda işe yarar. Cz De humana vuruşda +0 dan farkı yoktur smile.gif

Yani kimse bu iteme para vermez.

dorudur bnde bi adam gordum serverda bu itemin aynısına str basmıstı biggrin.gif

mage ler icin super bir item

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist