Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Youtube Girmek İçin DNS Değiştirme Resimli Anlatım
Knight Online > Knight Online Forum > Duyurular
ReproduceR
Bildiğiniz gibi Youtube giriş zırt pırt yasaklanmakta ve TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmektedir. TİB youtubeye girişi IP üzerindende yasaklamadığı müddetçe DNS değiştirerek basitçe bu yasak delinmekte ve youtubeye girilebilmektedir. Youtubeye girmek için şu an tek yapmanız gereken DNS adreslerinizi değiştirmek. DNS adres değiştirmeyi daha önce Knight Online start hatası aldığınızda anlatmıştık. Tek yapmanız gereken gene aynı işlemler. Buyrun detaylı anlatım.

RESİMLİ ANLATIM
Resimli anlatımalra geçmeden önce alttaki işlemleri uygulayınız.
* Bilgisayarınızın sağ alt köşesinde üst üste yanıp sönen 2 monitör resmi varsa ona çift tıklayın ve açın.
* Orada iki monitör resmi yok ise Başlat -> Ayarlar -> Ağ Bağlantılarına Tıklayın
* Açılan ekranda Yerel Ağ Bağlantıları vb. işlem vardır. Farenin sağ tuşu ile tıklayın ve özellikler e tıklayın.

Detaylı Anlatım (İlkokul seviyesinde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anlamadık Demeyin)

* Bilgisayarınızın sağ alt köşesinde üst üste yanıp sönen 2 monitör resmi varsa ona çift tıklayın ve açın.
* Açılan ekranda Özellikler e tıklayın.
* Size bir ekran açılır orada İnternet Erişim Kuralları (TCP/IP) yazısını seçin ve Özelliklere tıklayın.
* Size açılan ekranda iki alan vardır. Birinci alanda IP ayarları vardır. Orayı sabit bırakın. Sabit IP te olabilir Otomatik IPte. Alt kısımdaki Aşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullanı seçin.
* Birincil DNS ye 4.2.2.1 girin. İkinci DNS ye 4.2.2.2 girin (Noktalar ayrılmıştır. Her rakamdan sonra noktaya basın)
* DNS leri girdikten sorna Tamam a basın.
* Karşınıza daha önceden açtığınız Yerel Ağ Bağlantısı Özellikleri Gelecek o ekrandada Tamam a basın.
* Karşınıza bu kez ilk açtığınız ekran gelecek. Bu ekranda üst kısımdaki Destek yazısına tıklayın.
* Destek kısmında Onar butonuna tıklayın ve size onarımın tamamlandığı yazısının gelmesini bekleyin.
* Bu işlemden sonra Kapat butonuna basın ve oyuna girin.

* Orada iki monitör resmi yok ise Başlat -> Ayarlar -> Ağ Bağlantılarına Tıklayın
* Açılan ekranda Yerel Ağ Bağlantıları vb. işlem vardır. Farenin sağ tuşu ile tıklayın ve özellikler e tıklayın.
* Açılan ekranda Özellikler e tıklayın.
* Size bir ekran açılır orada İnternet Erişim Kuralları (TCP/IP) yazısını seçin ve Özelilklere tıklayın.
* Size açılan ekranda iki alan vardır. Birinci alanda IP ayarları vardır. Orayı sabit bırakın. Sabit IP te olabilir Otomatik IPte. Alt kısımdaki Aşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullanı seçin.
* Birincil DNS ye 4.2.2.1 girin. İkinci DNS ye 4.2.2.2 girin (Noktalar ayrılmıştır. Her rakamdan sonra noktaya basın)
* DNS leri girdikten sorna Tamam a basın.
* Karşınıza daha önceden açtığınız Yerel Ağ Bağlantısı Özellikleri Gelecek o ekrandada Tamam a basın.
* Karşınıza bu kez ilk açtığınız ekran gelecek. Bu ekranda üst kısımdaki Destek yazısına tıklayın.
* Destek kısmında Onar butonuna tıklayın ve size onarımın tamamlandığı yazısının gelmesini bekleyin.
* Bu işlemden sonra Kapat butonuna basın ve oyuna girin.

Eğer 4.2.2.1 - 4.2.2.2 DNS IP lerinde sorun yaşarsanız 212.57.1.17 - 212.57.1.18 DNS IP adreslerinide kullanabilirsiniz.

İşlemleri bitirdikten sonra sorunsuz oyuna girin.

Mesaj İçerisinde Verilen DNS IP lerin Teknik Analizleri Alttadır. IP'lerin Ait Oldukları Firmaları Öğrenmek İçin Linklere Tıklamanız Yeterlidir.

4.2.2.1 - 4.2.2.2 -> Level (3) Comunications - ABD Tabanlı ISS
212.57.1.17 - 212.57.1.18 -> Sabancı Telekom - Sabancı holdingin ISS Firması

İyi oyunlar.

Her zaman her yerde Önce FRMZ.Net

Bu mesaj hiçbir yerden alıntı değildir. Büyük ihtimal farklı forumlarda Alıntı diye yazılmadan yayınlanmaya başlamıştır. Bizim için çokta tın. Alıntı yazmayan utansın..
Cobanyildizi01
abi çok sağol ve cidden anlamadık demeyin çok basit biggrin.gif Root seni çok seviyorum \/
spartanx17
bence o kadar uzun anlatıma yada acmaya gerek yok ben yaptım gır frmz'den (bizim siteden)youtube de yayınlanan bır video izle sonra googleden gır acılıyo bende acıldı ust kattakı komsu frmz den ızlemıyo gıremıyo
sFoRuM
Ayrıca bu yöntem işe yaramazsa www.ktunnel.com veya www.vtunnel.com sitelerinden youtube'a giriş yapabilirsiniz.
JuNK
denicem root sağol
TerminaToR
Saolasın bi türlü giremiodum
MATARACI
ewt root seni cok sevioruz paylasım için saol cool.gif
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ May 31 2008, 04:10 PM) *
ewt root seni cok sevioruz paylasım için saol cool.gif

çok saol roooooooooot sen çok iyisin be smile.gif
wrathofturk
ya bu vistada destek seçeneği yok,onar diyemiyorum açmıyo youtube u,bu işlemi nasıl yapacam yardım ltf
KARAKAPLAN
BUNLARDA HER ŞEYİ KANUNMUS MANUNMUS YASAKLIO BİLMEM NE KANUNLARI ROOT VARKEN NE KANUNU ROOT İÇİN KANUNLAR YOKTUR biggrin.gif biggrin.gif
wrathofturk
root kanunu bırakın yaw,vista da nasıl halledecem bu işi bi okuyun şu yorumuyardım edin allah aşkına ohmy.gif
MATARACI
yha root bunları yaptım ama girmıo yardım pls
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ Jun 4 2008, 05:13 PM) *
yha root bunları yaptım ama girmıo yardım pls

girio
wrathofturk
vista da nasıl olacak bi yardım ,bilen ok mu wacko.gif
ozturk07
en basitinden vtunnel.com a girin orada gmail.com silin youtube.com yazın altına tıklayın açılır.
iyi seyirler... dns ile uğraşmaya gerek yok arkadaşlar
draftking
yaf girimo bölede yabtım girmio :S
xastonmartinx
qanqa girio neresi girmio yaf
RazRBoY
Paylaşım için ty
LiXeS
çok saol root emeğine sağlık
LiXeS
Arkadaşlar öle uzun işe gerek yok kolay yolu var aşağıdaki linke tıklayın

http://vtunnel.com/index.php/1010110A/84ad...4b2c96558f16670

sonra http://www.Gmail.com yazan yere

http://www.youtube.com yazınız ve anında açılıyor
Sivaslee58
tytyty

Youtube Girmek İçin DNS Değiştirme Resimli Anlatım

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist