Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Rotten Eye Bugu
Knight Online > Knight Online Forum > Knight Online Hileleri
JuNK
ARKADAŞLAR İLK ÖNCE ROTTEN GÖREVİ AÇILMIŞ OLMASI LAZIM. GÖREVİ NORMAL ŞEKİLDE YAPIYORUS SONRA PEDDER HEMES E GİDİYORUS VE HERHANGİ BİR ŞEYE TIKLIYORUS MESELA 2. YE TIKKLIYORUS CONFİRM YAZISI GELİYOR CONFİRİME TIKLAMIYORUS VE TOWN ÇEKİYORUS GİDİYOZ FOLKA Bİ BAKIYOZKİ GÖREV ORDA DURUYOR ALINTIDIR
oNlYrAp
saol paylaşım için millet gnlerdir yapıo görevi yapıp yapıp satıolar valla:D
draftking
ty
ReproduceR
Hiç denemedim ama bu bugu arayanlar için smile.gif
deniz242
Paylaşım için TY
Reklam Yapmak Yasaktır Edit JuNK
deniz242
frmz up
sFoRuM
reklam yapma!

--
papylaşım için teşekkürler fakat sitede bugu kullananların banlanacağı yazıyodu aynı border'da olduğu gibi.şuana kadar birçok kişinin bu yüzden banlandığını duydum ama yinede inatla ben buguda yaparım yakalanmamda diyen olursa yapsın derim smile.gif
xSkyWaLKeR58x
yeminle burdan önce bizim clanda adam biliodu olympia 4HonouR G2 clan burda bi adam anlatcam dedi ama anlatmamıştı biggrin.gif ama çok teşekkürler bide rotten 100k dan koyuyolar xD çok pahalııı
Cemi33
allah allah denemeden bilmem ama burdan bakınca sacma gibi gozukuo ama JunK yalan solemez smile.gif
3night33
test ettim doğru
EstafadoR
O bug çalışıyo çalışmasına da belli lwl dan sonra işe yaramıyo yani 240k ex yuzdede oynama yapmıyo ama yeni açılan charlar için birebir smile.gif
JuNK
HAYIR LWL İLE HİÇBİR ALAKASI YOK SADECE GÖREV AÇILMIŞ OLSUN YETER 75 LWL ADAM YAPIYORDU
xastonmartinx
QUOTE(JuNK @ May 26 2008, 08:17 PM) *
HAYIR LWL İLE HİÇBİR ALAKASI YOK SADECE GÖREV AÇILMIŞ OLSUN YETER 75 LWL ADAM YAPIYORDU

haklı JUNK doru dio
IwannaKILL
Şimdi Confirm demeden Town çekcez ondan sora Confirm dicez dimi? biggrin.gif
xastonmartinx
QUOTE(oNlYrAp @ May 17 2008, 10:20 AM) *
saol paylaşım için millet gnlerdir yapıo görevi yapıp yapıp satıolar valla:D

ewttttttttttt
Tr4pko
Paylasım için saol!!
işe yarar
xastonmartinx
QUOTE(Tr4pko @ Jun 5 2008, 09:38 PM) *
Paylasım için saol!!
işe yarar

yarar tabe
pisko4141
rotten eye görevi kaç lw de açılıyor yardımcı olursanız sevinirim
spartanx17
her lwl de gıt hemes e bak
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(JuNK @ May 26 2008, 07:17 PM) *

evet 75 lwl adam için 270k ex ne demek yhaa onu kasmak için adamın canı çıkıyor en az bir verişte 00.10 ex alır rahat ev çokta seri olur smile.gif
GameMaster
Bu bugu yeni çıkan patchle kapattılar sanırsam galiba 1530
maradona
ARKADAŞLAR İLK ÖNCE ROTTEN GÖREVİ AÇILMIŞ OLMASI LAZIM. GÖREVİ NORMAL ŞEKİLDE YAPIYORUS SONRA PEDDER HEMES E GİDİYORUS VE HERHANGİ BİR ŞEYE TIKLIYORUS MESELA 2. YE TIKKLIYORUS CONFİRM YAZISI GELİYOR CONFİRİME TIKLAMIYORUS VE TOWN ÇEKİYORUS GİDİYOZ FOLKA Bİ BAKIYOZKİ GÖREV ORDA DURUYOR ALINTIDIR
bu doru anlatımda pedderden herhangi bri şeyi tıkladınktan sonra town çekmene gerek yok kanka
maradona
rotten eye bugu kalktı
xastonmartinx
QUOTE(maradona @ Jun 27 2008, 01:40 PM) *
rotten eye bugu kalktı

ewt kalktı
HomeInserT
Beyler Bu Bug sanırsam knight onlinenin bilipt yaptığı bişey çünkü biseye dikkat etttim oyundayken tabi sizde ettiyseniz.Sağ Üst Köşede Bug Fix yazıyo onagirdiğimde rottteneye qoust dio yani rotten görevi bugu vardır diyo onların yanı sıra Dts Hunt Dtc Hunt ve andream&Ronark dopp bug yazı o isterseniz girin bakın beyler İNANMAYAN OLURSA!!!
alemturk
bbu bugu cozdüler zannetmiyosam oyuna girdiginde yazıyordu
OtoLootAraniyor
Level kacta acilior bu gorev ?
lanet35
beler rotten eye bugunu bende yapmıştım 72 level asasta çok işe yarada 300 tane falan aldım pazardan 2saat aralıksız yapıp bitirdim fixlencegini biliodum 1530 ile silindi
darkdragon1907
kardeş yaptım olmadı genede saol o kdr ugrasmıssın
JuNK
BUG FİXLENMİŞTİR ARK BAYA OLDU
spartanx17
yenı patchleden dolayı artık cogu bug yapılamıyor ama kagıt bugu yapılıyo
xastonmartinx
QUOTE(spartanx17 @ Aug 1 2008, 12:57 PM) *
yenı patchleden dolayı artık cogu bug yapılamıyor ama kagıt bugu yapılıyo

kanka nasıl oluo kağıt buqu
ProduceR
Rotten Eye bug kaldırıldı. O yüzden Konuyu kilitliyom!

Rotten Eye Bugu

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist