Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Knightonlineworld.com daki giriş açıklığı..
Knight Online > Knight Online Forum > Tek Tık
hakanico
Slm arkadaşlar. ben bu yöntemi tamamen kendim buldum....öncelikle oyunu açıyoruz....ıd pw yazıyoruz ama enterlamıyoruz..O orda beklerken..İnternet exploreer açıp

C:\Documents and Settings\TnC\Desktop\KnightOnlineWorld.html

ARAÇ ÇUBUĞUNA BUNU YAZIYORUZ VE konun kendi sitesine hemen ıd pw yazıyoruz..Ve giriş yapıyoruz..oYUNA FÖNÜYORUZ OK DİYORUZ SERVER SAYFASINA GİRİŞ YAPIYORUS.. C/ nize TNC klasörü içinde bir dosya geliyor...Açın bi tbl hangi serverdaysanız adını öyle değiştirin..
ÖRn::: beramus ta iseniz

Beramus.tbl olarak..sonra oyun hala server ekranındayken data klasörüne atın o tbl yi.. belirttiğiniz servera tek tık...Fikir bnm ama yapımda emeği geçen abim ozana tşk..

------------------ŞİMDİ İYİ OKUYUN-----------
Mesajın bu bölümünü sonradan ekliyorum belirtiyim..bazı arkadaşlar o dosyaları biz alamayız ordan vb.. şeyler dediler bende bu işimize yarıyacak ko.exe sini ve tbl yi upload ettim..ancak..Bazı virüs programları tanınmayan dosya uyarısı veriyor...Çoğu vermesede nod32 vb.. gibi aşırı duyarlı olanlar böyle şeyler diyebilir....Yakında taratma sonucunuda koyıcam kesinlikle virüs bulunmamaktadır...

h ttp://roketupload.com/files/115788801/FRMZTEKTIK.rar.html

---------ÇOOOOOOKK ÖNEMLİİ--NOTT------------------
Ben dosyayı rap)d shar e olrk upload etmeme ramen roket upload görünüyor....Siz roket upload yazısı yerine r pid sh re yazın.nsl yazıldığını biliyosunuzdur...Forumun roket upload la anlaşması olduğu içn başka upload sitelerinin adı böyle görünüyor..benden kaynaklanmadı:: sade ce roket upload yazısı değişecek /files/115788801/FRMZTEKTIK.rar.html bölümü aynı kalacak... ve h si bitişik yazılacak:biggrin.gif:D:biggrin.gif
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

linkin bitişik yazılışını ınternet explorere yapıştırın ve indirin....
((--------Not--ra pi d sh are dosya indirme..*-----
Free ye basın bekleyin kodda üstünde kediye benzer şeyler olan sayı veya rakamnları yazınok diyin indirsin..))))

Konuya geri dönelim.indirdikten sonra..rarı açalım..Serveradı.tbl adlı dosyanın server adı bölümünü oynadığınız serverı yazın..onların yanında 2 adet KO exe si bulunuyor..onların ikisinede basın Clienti çalıştırmadan Xtrap çalışmaya başlar hemen..(eğeer patchniz geride ise önce patch
yükleyin....)) oyun İlk açılışta bekleteblr 45 sn gibi ancak sonrakilerde 1-2 sn gibi girer..Id pw bölümüne geldiğinizde ıd pw nizi yazın..serveradı.tbl dosyasına hangisereri yazmışsanız o servera tek atıcaksınız(1. server dışında..onun olasılığı %40-45 arası)Eğer tbl dosyasını dataya atmamışsanız çalışmaz..

NOt-------------
Ban sebebi değildir..oyunun ayarlarıyla oynanmamış dosya değiştirilmemiştir..sadece oyuna girme şansını %99 gibi inanılmaz bi ölçüde arttırır..oyunda hiç bi şekilde laga sebeb olmas..başka deiştirilmiş tbl lere(sw hack gibi) kullanıla bilir..Çoğunlukla hata vermez...Hata verirse..1-2 Dk sonra tekrar deneyin...ama hata vermicektir..

ve alıntı değildir alıntı yapcaklar adımıaltına yazsın..bu akdar şeyden sonrada bana +REP size güzel expler ve bol item li günler....selametle...
spartanx17
C:\Documents and Settings\TnC\Desktop\KnightOnlineWorld.html
bole bısı yok
draftking
olmas gibi duruo ama denemek lasım bide o dosya bulanamıomus
spartanx17
efet dosya sadece onun bılgısayarında var cunku documents felan yasıyodu
hakanico
Arkadaşlar?? siz C:\Documents and Settings\TnC\Desktop\KnightOnlineWorld.html bunu internet explorera yazdığınızda sizin C/ nizede gelmesi lazım siz deneyin..cevap yazın olmadı.gelen tbl dosyasınıda upload ederim..:.
SUMMUR4TIME
BENCE BİRAZ ARSTIRILMALI NASIL AKLINA GELMİŞ BU TENİK İNSANIN AKLINDA SÜPE UYANDIRIYOR DAHA YENİ ÜYE DİKKAT EDİN
PaTRioT
Turuva atı uyarısı geldı ne iş ?
Kankiler
C:\Documents and Settings\TnC vsvsvs diye bir dosya C de yok usta :S sende bir yanlışlık
Darkvedar
Arkadaşlar Sakın İnanmayın Kesinlikle Virüs Ama Adamı Tebrik Ederim Güzel Kandırma Yönetemi Bulmuş
hakanico
arkadaşım truva atı yok uploadımda ama truva atı dediyse sil....Ve hang virs programını kullandığına bağlı....
DDarKK42
ARKADASLAR BOŞUNA UGRASMAYIN BU FAKE DOSYASI DEDİGİ GİBİ YAPARSANIZ İD PASSWORD YAZICANIZ YER SİTE DEİL O ADAM YAPTIGI FAKE SAYFASIDIR VE ENTERLEDİGİNİZ AN ADAMIN MAİL ADRESİNE İD VE SİFRENİZ GÖNDERİLECEKTİR İNANMAYIN!
MATARACI
ewt inanmayın bolelerine genellikle char soymak için yaparlar bu taktikleri
asascem
İnanmayın arkadaslar
muyo
1-) Bu konu daha öncede verilmişti.
2-) İnanmayın asla olmuyor... angry.gif
barsak
QUOTE(muyo @ Jun 8 2008, 02:29 PM) *
1-) Bu konu daha öncede verilmişti.
2-) İnanmayın asla olmuyor... angry.gif

Aynen Banned Pls...
PKw0lum3
adam ztn ban yemis niye daha msj yazıon
TheManYaQWaRRioR
Lütfen inanmayın hakanico ya
bikere açık olsa 2 gün önce ben bulurdum tnc dosyasını kendi yaratıyor ve içindeki virüsler içimizi kıpratıyor:D

AÇIK OLSAYDI İLK BEN HACKLERDİM SİTEYİ

HACK SİTESİNDE ADMİNİM!!
PKw0lum3
fsdagagdsflh xD
MATARACI
QUOTE(Kankiler @ May 18 2008, 09:03 PM) *
C:\Documents and Settings\TnC vsvsvs diye bir dosya C de yok usta :S sende bir yanlışlık

ewt yaw ole bi yer yok
MATARACI
QUOTE(TheManYaQWaRRioR @ Jun 11 2008, 02:37 PM) *
Lütfen inanmayın hakanico ya
bikere açık olsa 2 gün önce ben bulurdum tnc dosyasını kendi yaratıyor ve içindeki virüsler içimizi kıpratıyor:D

AÇIK OLSAYDI İLK BEN HACKLERDİM SİTEYİ

HACK SİTESİNDE ADMİNİM!!

buyuk rekor biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Knightonlineworld.com daki giriş açıklığı..

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist