Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Neden FRMZ.NET'in Private Servarlar yeri bu kadar dar ?
Knight Online > Private Server > PvP Client Dosyaları
MerTMaN
Eevet başlıkta görüyorsunuz. Ve alt forumdada 3 tane konu açılmış. Bide diğer forumlara bakın sayfalar dolusu. Bu forumda hiç mi uskoyu bırakmış pw oynayan yok?! Ya bari diğer forumlardan alıntı yapın yazın ya. Bukadar olmazki sorunum var pw ile ama bakıorm 3 konu açılmış haa demekki bu forumda buraya ilgi yok! Neden açayım diyorum içimden. Forumda olan her alt forumu güncel tutmalısınız.

Saygılar. MerTMaN
xastonmartinx
QUOTE(MerTMaN @ May 18 2008, 06:33 PM) *
Eevet başlıkta görüyorsunuz. Ve alt forumdada 3 tane konu açılmış. Bide diğer forumlara bakın sayfalar dolusu. Bu forumda hiç mi uskoyu bırakmış pw oynayan yok?! Ya bari diğer forumlardan alıntı yapın yazın ya. Bukadar olmazki sorunum var pw ile ama bakıorm 3 konu açılmış haa demekki bu forumda buraya ilgi yok! Neden açayım diyorum içimden. Forumda olan her alt forumu güncel tutmalısınız.

Saygılar. MerTMaN

kardeşim adminin sorunu o senin itiras etmeye hakkın yok site seninmi sanki
NaturaLDisasteR
Bundan Sonra Ben Varım wink.gif
Paylaşımları Yapayım
Resim Flnda Ekleriz O Zaman Gelen Olur Mutlaka..
xastonmartinx
QUOTE(DisasterTR @ May 26 2008, 05:15 PM) *
Bundan Sonra Ben Varım wink.gif
Paylaşımları Yapayım
Resim Flnda Ekleriz O Zaman Gelen Olur Mutlaka..

yapak
ReproduceR
PW serverlerde nasıl bir alt başlık bekliyorsunuz? Char yad GB alıp satışımı var yoksa koxpmu smile.gif Kategoriler yoğunluk ve özeliklere göre açılmakta. Zaten açılan bir pw server 1 ay sonra kapanmakta smile.gif
xastonmartinx
QUOTE(ReproduceR @ Jun 5 2008, 11:56 AM) *
PW serverlerde nasıl bir alt başlık bekliyorsunuz? Char yad GB alıp satışımı var yoksa koxpmu smile.gif Kategoriler yoğunluk ve özeliklere göre açılmakta. Zaten açılan bir pw server 1 ay sonra kapanmakta smile.gif

doru root haklı bunu düşünemedik . smile.gif
MerTMaN
QUOTE(ReproduceR @ Jun 5 2008, 11:56 AM) *

İyi okusana yazımı! Alt başlık mı istemişim !
spartanx17
olm gormuyon mu sen her gun yenı bır ko yok fucko yook pasako(kapandı)yok osmanlıko.yokjapko vs.

bunlara b ak allah allah bunların hepsı pwp serlerının alt baslıgında degıl knıght sohbet te de var

sıteyı begen mıyorsan da dolasma burda allah allah
Darkvedar
Prosedürler & Kodlar , Database Paylaşımları , Client Paylaşımları , Tüm Paylaşımlarım olarak alt bölümler oluşturulabilir
spartanx17
olabilir dry.gif

Neden FRMZ.NET'in Private Servarlar yeri bu kadar dar ?

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist