Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 70'Lik Warrior..
Knight Online > Knight Online Market > USKO Merchant Alanı > EDANA
PreSstiqe
Server:Edana
ID: SerikliYoruk
Clan: Th3EnD
Lvl.78 %64
+8 İron İmpact
+8 DD
+8 Shell set
500000 national points(150000'i Th3EnD'e Bağışlandı)

Ark.Lar Edanada Warrior Charım Var 3 Senedir Oynuyorum SatıLığa Çıkardım ÜyeLiği..ÖzeLLikLeri Yukarıda Kaç Para Verirsiniz TekLifinizi BekLiyorum..Minimum Fiyat 1500YtL En Çok Para Veren İstanbuL İçi GeLir Benden ALır
zpetheR*
cok fazLa istiosun bu fiyattan gitmesi cok zor
PreSstiqe
FazLa Mı? Kardeş Nesi FazLa AnLamadım Ben MiLLet YükseLtsin Diye Ucuzdan Koydum 2000 YTL ye Alıcı Var Zaten Ben Giriş 1500 YtL Yaptım..500k Np Ne Demek BiLiyonmu,3 Ayda Zor Kasarsın..Th3EnD CLanına Girmek Ve Serverda Ün Yapmak O Kadar KoLay DeğiL..Yaz GoogLeye ve Youtube te SerikLiyoruk Diye Gör Namını..Edanada Kime Sorsan Tanır Beni
zpetheR*
np kısmını görmemiştim charının
bu arada googLe da hakkında 1 yorum yapıLmıs youtube de herhangi bi biLgi,video yok ...
PreSstiqe
QUOTE(zpetheR* @ May 19 2008, 10:01 PM) *
np kısmını görmemiştim charının
bu arada googLe da hakkında 1 yorum yapıLmıs youtube de herhangi bi biLgi,video yok ...

zaten o yorumdada edananın en iyi warrioru yazıyor biggrin.gif
oNlYrAp
vayyy sağlam char hee:D
PreSstiqe
QUOTE(oNlYrAp @ May 21 2008, 05:08 PM) *
vayyy sağlam char hee:D

övünmek gibi olmasın ama öyledir..sadece 1 sene 59 da durdum o np yi yapmak için
PreSstiqe
QUOTE(PreSstiqe @ May 22 2008, 05:01 PM) *
övünmek gibi olmasın ama öyledir..sadece 1 sene 59 da durdum o np yi yapmak için

yokmu talip? elimde kalcak yaw
Mutluw
QUOTE(PreSstiqe @ May 19 2008, 12:43 PM) *
Server:Edana
ID: SerikliYoruk
Clan: Th3EnD
Lvl.78 %64
+8 İron İmpact
+8 DD
+8 Shell set
500000 national points(150000'i Th3EnD'e Bağışlandı)

Ark.Lar Edanada Warrior Charım Var 3 Senedir Oynuyorum SatıLığa Çıkardım ÜyeLiği..ÖzeLLikLeri Yukarıda Kaç Para Verirsiniz TekLifinizi BekLiyorum..Minimum Fiyat 1500YtL En Çok Para Veren İstanbuL İçi GeLir Benden ALır

Sen kimsin bu chari satiyorsun anlamadim ??????

70'Lik Warrior..

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist