Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: gırakonda GB satanlar burya
Knight Online > Knight Online Market > Koxp - Premium - Cash Pazarı
kemikaze
gırakonda Gb satan varsa burya yazsın
oNlYrAp
ben deil ama bnm ark satıorr:D:D
turklevel
bartug@turklevel.com eklerseniz görüşelim
xastonmartinx
kardeşim root admine öm at gb al bnce en güveniri o

oni sana güvenmemezlikten deil yanlış anlamayın yane
erdal11
BEYLER BEN GİRAKONDA 4GB SATIORUM İSTEYEN LÜTFEN CEVAP YAZSIN...
onlineSatis1
QUOTE(xastonmartinx @ Jun 8 2008, 07:53 PM) *
kardeşim root admine öm at gb al bnce en güveniri o

oni sana güvenmemezlikten deil yanlış anlamayın yane

yahu kardesım sız kendı reklamınızı yapıyorsunuzda bıze neden engel oluyorsunur bırde guvenılırlıkmıs bırakın yaa kım neye guvenecegını anlayamayacak kadar salakmı burda herkes koskoca adam bırakın hepbana rabbena demeyın kazanc saglanacaksa herkes kazansın neden hepbanacılık yapıyorsunuz.
ByKRAL
QUOTE(onlineSatis1 @ Jun 25 2008, 09:45 AM) *
yahu kardesım sız kendı reklamınızı yapıyorsunuzda bıze neden engel oluyorsunur bırde guvenılırlıkmıs bırakın yaa kım neye guvenecegını anlayamayacak kadar salakmı burda herkes koskoca adam bırakın hepbana rabbena demeyın kazanc saglanacaksa herkes kazansın neden hepbanacılık yapıyorsunuz.

adam ne kendne bısy dedı ne bırısıne bsy ne konusuoun bu forumda sna mı bna mı guwenceksınz roota mı guwencez :S cogu root a guwencez gıtsın roottan pasa pasa alsn demıs gweneblrsn altına da soylems uni sna guwenmdgmzden degl root daha guwenılır demıs fzla KoNuSmA!
OnlineSat
QUOTE(ByKRAL @ Jun 25 2008, 09:50 AM) *
adam ne kendne bısy dedı ne bırısıne bsy ne konusuoun bu forumda sna mı bna mı guwenceksınz roota mı guwencez :S cogu root a guwencez gıtsın roottan pasa pasa alsn demıs gweneblrsn altına da soylems uni sna guwenmdgmzden degl root daha guwenılır demıs fzla KoNuSmA!

senın gıbılerın neyın pesınde o9ldugu bellı rengınız bellı yalakalık yapmaktan vazgec yalakalık yaparak mevkı para saghıbı olacana adam olda parasız mevkısız dolaş kımın kıme guvenecegıne sen karısamassın kımseyıde yonlendıremessın herkesın aklı kendıne yeter
leonalori
beyler çok uygun fiyattan her serverde GB satılır...
msn: orachi80@hotmail.com Okyanus Cafe
f3n0m3n
Ben de gb satıyorum her serverda istediginz kadar gb bulunur!!!
ibrahim_afsdg@hotmail.com

gırakonda GB satanlar burya

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist