Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Oyunamı Giremiyorsunuz? Buyrun..
Knight Online > Knight Online Forum > Tek Tık
shakk
Kafanıza Takmanıza Gerenk Yok Gider Bi Premium Alırsınız Sorununuz Finish biggrin.gif İstediqiniz Zaman Tek Tık Hem Baya Özelliklerde Verio Param Yok Diyenler Kimi Kandıyorsunuz 1 Hafta Cafeye Girmein Platinium Pre. Parası Biriktirirsiniz.Ama Gerçekden Zor Para Bulan Arkadaşlarımızda War Onlara Saygı Duyuyorum.Benim Bu Konuda Deyinmek İstedigim Şey Herseyin BeLeşiNe KaçMaıN...
oNlYrAp
olabilir değişik bir yaklaşım sennqide biggrin.gif
Onur28
ewet rolleyes.gif rolleyes.gif
spartanx17
efet aslında farlı bakıs acısı ama ınsan ıcerı gırınce nasıl bır lınk var dıye dusunuyor ama bu bırasda ocemyy laugh.gif laugh.gif
MATARACI
guzel soluon ama ben zaten internet cafede oynamıom ama peder izin vermez pre almaya biggrin.gif
xxnefret93xx
arkadaslar ben bu ısın sonunu ıyı gormuyorum yakında pre almadan oyuna bıle gıremıcez laugh.gif laugh.gif
PKw0lume
ewt katılıorum ztn serverleri 2 ye indirdiler yknda 1e indirirler ilerde knight kapanır smile.gif):
barsak
QUOTE(shakk @ May 21 2008, 04:34 PM) *
Kafanıza Takmanıza Gerenk Yok Gider Bi Premium Alırsınız Sorununuz Finish biggrin.gif İstediqiniz Zaman Tek Tık Hem Baya Özelliklerde Verio Param Yok Diyenler Kimi Kandıyorsunuz 1 Hafta Cafeye Girmein Platinium Pre. Parası Biriktirirsiniz.Ama Gerçekden Zor Para Bulan Arkadaşlarımızda War Onlara Saygı Duyuyorum.Benim Bu Konuda Deyinmek İstedigim Şey Herseyin BeLeşiNe KaçMaıN...

hemde cook degısık bı yaklasım
MATARACI
bncede knıghtın sonu gelmiştir biggrin.gif
TROJAN
ya pre alıp da o ermeni p.ç lerine paramı yedirelim. knightın kuucucu bir ermeni arkadaşlar unutmayalım...
KARAKAPLAN
QUOTE(shakk @ May 21 2008, 03:34 PM) *

EVET ZOR PARA BULANLARIN EVINDE BILGI.İNTERNET VE OYUN VARSA PREMIUM MU ALAMIONUZ?? TEK TIK M IGIRMEK ISTIONUZ EN İYİSİ SABAH VEYA GECE TEK TIK BUNDAN ALASINI BULAMASSINIZ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MATARACI
QUOTE(KARAKAPLAN @ Jun 4 2008, 02:09 PM) *
EVET ZOR PARA BULANLARIN EVINDE BILGI.İNTERNET VE OYUN VARSA PREMIUM MU ALAMIONUZ?? TEK TIK M IGIRMEK ISTIONUZ EN İYİSİ SABAH VEYA GECE TEK TIK BUNDAN ALASINI BULAMASSINIZ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ewt
Hayreq
ee sabah giriom dc oluom o nolcak rahat rahat oynıyam die saat 6 da kalktım yine dc en sonunda pre aldım biggrin.gif oda char soyuldu biggrin.gif
xxnefret93xx
QUOTE(Hayreq @ Jun 17 2008, 02:45 PM) *
ee sabah giriom dc oluom o nolcak rahat rahat oynıyam die saat 6 da kalktım yine dc en sonunda pre aldım biggrin.gif oda char soyuldu biggrin.gif

KARDES SENDEDE SANS YOKMUS NE DIYELIM laugh.gif
ADMlN
PRE ALMAYIN BENCE GAVUR MİLLETİNE PARA GİDİO !
RazRBoY
Arkadaşlar bi iddia oynadım silver pre. aldım bu kadar basit yha.
Uzatmaya gerek yok..!
MATARACI
QUOTE(RazRBoY @ Jun 18 2008, 08:31 AM) *
Uzatmaya gerek yok..!

biggrin.gif ii sanslıymıssın
xxnefret93xx
QUOTE(RazRBoY @ Jun 18 2008, 09:31 AM) *
Uzatmaya gerek yok..!

IYI KUPON YAPARSAN BIZEDE YOLLA BIZDE ALALIM ohmy.gif laugh.gif
Alayinagider

konuyu bölüorm ama bu hataya bi bakarmısınız?
SilverWolf
yakında premumlara özel server bile açılabilir kasılması kolay itemler ucuz vb.
TiKkYM4X
silver a katılıyorum. şu server ları non pre den krtarsalar...
TiKkYM4X
buarada server listesi gelmeyen arkadaş: nod 32 yi sil başka bişiy yükle
Furk4N
haklısın cafeye felan wereceğimize bi köşeye koysak doğru sölüorsun
HomeInserT
ARKADASLAR TEK CÜMLEYLE SÖYLÜYORUM; '''Durumumuz Vahi^m''' unsure.gif sad.gif unsure.gif
CYPHeRGuaRD
ya bende para war.günde 5ytl'ye çalışıom.ama paraya kıyamıom.ko için para werilmezki.dimi

(BU ARADA ÜSTÜME +9 SHELL ÇEKİOM smile.gif )KNİGHT'YE PARA VERMEM ASLA smile.gif
HomeInserT
Varya Millet Bu konuya Oyuna belki tektık girerim üsüncesile acıo sonr bi bakıolar yazılanlaraxD

Oyunamı Giremiyorsunuz? Buyrun..

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist