Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Sitemize Yapılan Saldırı
Knight Online > Knight Online Forum > Duyurular
ReproduceR
Sitemize yapılan yoğun botnet saldırısı nednei ile kısa bir süre sitemize erişim sorunu olmuştur. Bu tip kişilere tek cümlemiz vardır.

Kıskananlar Çatlasın
xastonmartinx
QUOTE(ReproduceR @ May 22 2008, 03:08 PM) *
Sitemize yapılan yoğun botnet saldırısı nednei ile kısa bir süre sitemize erişim sorunu olmuştur. Bu tip kişilere tek cümlemiz vardır.

Kıskananlar Çatlasın

şerefsizler ben sizin anannızı avradınızı ............ ben sizi bişi bişi yapayım ben sizi ................. (anlayan anladı)ROOT ÖZÜR DİLERİM AMA BÖLE ŞEREFSİZLİKLER YAPANLARI ..........

BU LAFLARDAN DOLAYI HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM smile.gif
OwerSexed
Sadece 3 kelime Allah belalarını versin
MATARACI
yaw kıskançlıktan yapıolar yapsınlar kendileride adam gibi bi site bizde uye olak yane ne gerek erişimi engellemeye onla urascana git sitem adam gibi duzelt dogru deilmi arkdaslar
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ Jun 3 2008, 05:50 PM) *
yaw kıskançlıktan yapıolar yapsınlar kendileride adam gibi bi site bizde uye olak yane ne gerek erişimi engellemeye onla urascana git sitem adam gibi duzelt dogru deilmi arkdaslar

kardeş milllet kıskanıo işte neyse önemli deil biz yine yüzümüz ak çıktık smile.gif
knightboys1
Beyler Bunu Yapanlara 3 kelime bende seninzın Amını Sikeyim ZAaaaaa laugh.gif

Sitemize Yapılan Saldırı

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist