Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: centaur kesme
Knight Online > Knight Online Forum > Yama Dosyaları
3night3
centaur kesme bugu buldum ama eski ıd banlanmasa paylaşırdım nasıl resim konuşduuunu bilmiom öğretin resimde hazır
MerTMaN
imageshack.us u internet çubuğuna yaz. Daha sonra gelen sitede sağda çubuk var o çubuğun yanında gözat var ona tıkla resminin kayıtlı olduu yere gel resmini seç. Sonra alttaki host it e tıkla. daha sonra yeni sayfa gelicek. Orda bişi bişi websites yazıo. Onuyanındaki linki al kopyala gel yeni konu aç yazacağını yaz linki de yapıştır.
3night33

neyse artık açıklayayım ilk önce baya uzağına gidiyorsunuz sonra az az iileri gelerek skill e tıklıyorsunuz ne kadar uzqak olursa o kadar ii ama söleyeyim bazen onlar kımıldadığı için yakın oluo we üzerinize gelio ama sorun yok tek yemediğiniz sürece we seri cs olmadan kesmek zor
MerTMaN
Bi zahmet anlatsan?
pentagram16
Seri CS sanırım...
3night33
seri cs saten war olmasa centaur kendi hp sini doldurur hiç kesilmes istersen dier skillerlede wurim resmi bidaha koyayım onu siz bilirsiniz ordada deim eski ıd m banlamnasa die ama adam gib banlansa nese haksiz yere ban yedim bunuda kaldıramadım bnde böle hile çokkkk
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
Kordinat farkı olabilirmi ? Mesela belli bir kordinatta centaur sana vurmuyor gibi. ?
draftking
QUOTE(3night33 @ May 25 2008, 12:13 PM) *
seri cs saten war olmasa centaur kendi hp sini doldurur hiç kesilmes istersen dier skillerlede wurim resmi bidaha koyayım onu siz bilirsiniz ordada deim eski ıd m banlamnasa die ama adam gib banlansa nese haksiz yere ban yedim bunuda kaldıramadım bnde böle hile çokkkk

tabiki
uzaktan
sıkıonveeeeee
sanavurmuo:D

centaur kesme

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist