3night3
May 23 2008, 05:44 PM
centaur kesme bugu buldum ama eski ıd banlanmasa paylaşırdım nasıl resim konuşduuunu bilmiom öğretin resimde hazır
MerTMaN
May 24 2008, 06:35 PM
imageshack.us u internet çubuğuna yaz. Daha sonra gelen sitede sağda çubuk var o çubuğun yanında gözat var ona tıkla resminin kayıtlı olduu yere gel resmini seç. Sonra alttaki host it e tıkla. daha sonra yeni sayfa gelicek. Orda bişi bişi websites yazıo. Onuyanındaki linki al kopyala gel yeni konu aç yazacağını yaz linki de yapıştır.
3night33
May 25 2008, 12:44 PM

neyse artık açıklayayım ilk önce baya uzağına gidiyorsunuz sonra az az iileri gelerek skill e tıklıyorsunuz ne kadar uzqak olursa o kadar ii ama söleyeyim bazen onlar kımıldadığı için yakın oluo we üzerinize gelio ama sorun yok tek yemediğiniz sürece we seri cs olmadan kesmek zor
MerTMaN
May 25 2008, 01:16 PM
Bi zahmet anlatsan?
pentagram16
May 25 2008, 01:24 PM
Seri CS sanırım...
3night33
May 25 2008, 02:13 PM
seri cs saten war olmasa centaur kendi hp sini doldurur hiç kesilmes istersen dier skillerlede wurim resmi bidaha koyayım onu siz bilirsiniz ordada deim eski ıd m banlamnasa die ama adam gib banlansa nese haksiz yere ban yedim bunuda kaldıramadım bnde böle hile çokkkk
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
May 30 2008, 05:12 PM
Kordinat farkı olabilirmi ? Mesela belli bir kordinatta centaur sana vurmuyor gibi. ?
draftking
May 30 2008, 05:20 PM
QUOTE(3night33 @ May 25 2008, 12:13 PM)

seri cs saten war olmasa centaur kendi hp sini doldurur hiç kesilmes istersen dier skillerlede wurim resmi bidaha koyayım onu siz bilirsiniz ordada deim eski ıd m banlamnasa die ama adam gib banlansa nese haksiz yere ban yedim bunuda kaldıramadım bnde böle hile çokkkk
tabiki
uzaktan
sıkıonveeeeee
sanavurmuo:D
centaur kesme
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.