Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Ve sizin için Yararlı bir tbl daha.
Knight Online > Knight Online Forum > Knight Online Dupe
DeSTiNiTY
İşte sizin için bir yararlı Tbl daha bu Tbl yi data klasörüne atın vede kendi kendinize sw basın nasıl mı?

Mageler ; Resist ((( flame , glacier veya ligting farketmez ))) skili ( Ezik olanı )

Wariorlar ; Ezik defans skili

Priestler ; Str 15 skiline basmanız yeterli...

İşte bu kadar çok basit artık sw dilenmek yok . Ben 6 aydır kullanıyorum hiç bi şekilde ban yemedim gittim gm in önünde bastım yinede bişey olmadı . Dikkatinize !! ; Bu speed hack değildir sadece swift hızında yürümenizi sağlar..

İyi kasmalar ...

İşte Tbl ;

http://www.roketupload.com/268Skill_Magic_4.tbl

Yorumlarınızı bekliyorum..

Dediğim gibi virüs bulana İtem vericem.
DeSTiNiTY
eee yorum yok mu?
Frankenbery
Çok Güzel Ama

Priestlerde Keşke #Resist Poison Olsaydı Keşke Yapabilirmisin Arkadasım #Resist Poison Olarak Sw Yi Cünkü Str 15 İstiyo Warriorlar
DeSTiNiTY
Bak kardeşim wariorlara sen str 15 bastığın zaman eğer ondada bu tbl yoksa ona str 15 olarak geçiyor ama ondada varsa sw olarak anladın mı?
pandasuxs
QUOTE(DeSTiNiTY @ May 28 2008, 05:38 PM) *
Bak kardeşim wariorlara sen str 15 bastığın zaman eğer ondada bu tbl yoksa ona str 15 olarak geçiyor ama ondada varsa sw olarak anladın mı?

men put the instruccion in english plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
MATARACI
QUOTE(pandasuxs @ Jun 1 2008, 10:30 PM) *
men put the instruccion in english plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ne dedi bu simdi biggrin.gif
3night33
ingilizceye çewirin dio kendisi çewirsin harşeyide dewletten beklıolar biggrin.gif:D:D
kmuratk
la biz onun dilinden anlıyoz da o niye bizimkini anlamak için uğraşmıyo ...

boşverin kendisi uğraşsın çalışsın çabalasın anlasın ...

TBL için saol bro... güzel walla işe yarıyor ...

ama dingilin biri siz hızlı koşarken sw basarsa ve gm ye denk gelirseniz gm öper sizi söylemiş olayım biggrin.gif
ReGL31
http://www.virustotal.com/tr/analisis/06c2...adb926e2aba610e

Temiz saol arkadaşım
MASKE
daha önce verilmişti
SilverWolf
saol kardeş bunu arıyodum bu arada ingilizce konuşan ingiliz değil benden demesi ingiliz olsa bu siteye girmezdi siz ingiliz sitelerine kaç defa girionuz ve üye oluyonuz
ferhat177
color="#000000"]ewt! bencede güsel bir Tbl[[/color]
xastonmartinx
QUOTE(ferhat177 @ Jun 9 2008, 01:35 PM) *
color="#000000"]ewt! bencede güsel bir Tbl[[/color]

ewt tbl çok güsel pylaşım için saol
Tr4pko
Paylasım için saol
Hayreq
bencede ingiliz deil:D
fastlive
tesekkurler kardeşim denicem
MATARACI
guzel bişye benzio bakiim denicem ama bu knıghtta hangi dosyanın içine atılıo solermisn
RazRBoY
Kardeş tmm virüs yok ama olmuyo bu resmen oolmuyo yha sad.gif
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ Jun 18 2008, 12:01 PM) *
guzel bişye benzio bakiim denicem ama bu knıghtta hangi dosyanın içine atılıo solermisn

datannın içine atılıo krtdeşim
OxyGeN
süper bir tbl çok teşekkürler happy.gif artık roguelerden sw dilenme derdimiz kalmadı biggrin.gif
CYPHeRGuaRD
saol ama 61 lwl'lik priestimle oynuyom ban yersem yakarım smile.gif
xxnefret93xx
QUOTE(kmuratk @ Jun 2 2008, 05:10 PM) *
la biz onun dilinden anlıyoz da o niye bizimkini anlamak için uğraşmıyo ...

boşverin kendisi uğraşsın çalışsın çabalasın anlasın ...

TBL için saol bro... güzel walla işe yarıyor ...

ama dingilin biri siz hızlı koşarken sw basarsa ve gm ye denk gelirseniz gm öper sizi söylemiş olayım biggrin.gif

EWT KANKA BENDE BUNU ANLAMIYORUM BIZ INGILIZCE OGRENMEK ICIN K.ÇMIZI YIRTIYORUZ ONLAR ISE HIC TURKCE OGRENMEYE CALISMIYOR
stormleon76
Saol kardesim cok güzel bi tbl. Paylasımın için cok saol ve size söylemiştim benim maneste 75 wariorum var sw sc dayanmıyo ki kardesım :S bu tbl benım ısıme çok yarayacak eline sağlık bi de su ingiliz dediğiniz adam ingilizce lütfen please diye yazılır kısaltılmısı pls olur bu arkadas plizzzzz diyo sahtekar çok bilmişlik taslıyo
sdisloyal
QUOTE(DeSTiNiTY @ May 27 2008, 07:51 PM) *
İşte sizin için bir yararlı Tbl daha bu Tbl yi data klasörüne atın vede kendi kendinize sw basın nasıl mı?

Mageler ; Resist ((( flame , glacier veya ligting farketmez ))) skili ( Ezik olanı )

İşte bu kadar çok basit artık sw dilenmek yok . Ben 6 aydır kullanıyorum hiç bi şekilde ban yemedim gittim gm in önünde bastım yinede bişey olmadı . Dikkatinize !! ; Bu speed hack değildir sadece swift hızında yürümenizi sağlar..

İyi kasmalar ...

İşte Tbl ;

ÖLMÜŞ BU LİNK KARDEŞİM YENİLER MİSİNN
Nymphea
link ölmüs
s2mYou
QUOTE(Nymphea @ Jul 29 2008, 11:22 PM) *
link ölmüs

tekrar upload alabilirmiyiz?
sdisloyal
QUOTE(DeSTiNiTY @ May 27 2008, 08:51 PM) *

İyi kasmalar ...

İşte Tbl ;

olmuo bu kardeş acilen kırık linki yeniler msn
Sivaslee58
alıntı dimi bu çünkü bi sitede daha duymuştum biggrin.gif olmuo linkk kırkı yen link
cagcancan1
bılader ben hep bu adamın tbl sını kullandım hıc vıruslu cıkmadı ama yınede taratın baska konu acıp koyarsada goz boyamak olabılır ama lınk cok yararlı bıde kalkmasaydı sunlar
KoNFoRLiFe
arkadaşım link ölmüş bi yenilermsin?== sad.gif huh.gif
Reze
evet link yeniler misiniz açılmıyor
mucux9223
QUOTE(OxyGeN @ Jun 23 2008, 12:22 PM) *
süper bir tbl çok teşekkürler happy.gif artık roguelerden sw dilenme derdimiz kalmadı biggrin.gif

Link KIRIK ! DÜZELTİRMİSİN LİNKİ CALISMIYOR LİNK
berkberk10
[quote name='DeSTiNiTY' date='May 27 2008, 08:51 PM' post='16065']

İyi kasmalar ...

İşte Tbl ;

[/
paylaşımın için ty
Sivaslee58
Aga nasıl yapıon banada öğret pls

Ve sizin için Yararlı bir tbl daha.

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist