Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: İşte Hack Amacı Olmayan Speed Hack :D Sadece KO yu hackliyoruz. Yanlış Anlamayın .. :D
Knight Online > Knight Online Forum > Speed Hack
DeSTiNiTY
Bu Vericeğim Tbl yi Dataya Atın, Değişiklikleri Kabul Edin sonra Oyuna Girin ve sw alın . Uçucaksınız .. Bunun başka bi açıklaması yok çünkü biggrin.gif Bi önceki konu sadece kendine sw basmak isteyenler içindi. banlanma riski % 1 fealndı ama bu öyle değil bu resmen speed hack.. Banlanma riskiniz yüksek. BEn uyarımı yapıyımda sonra gelip çarım ban yedi demeyin . YAklaşık %500 hızla gidiyorsunuz. İŞte size bi hizmet daha benden ... İşte tbl ;

http://www.roketupload.com/697Skill_Magic_4.tbl

Paylaşımlarım devam edicek . .. Gerçekten Çalışıyo . Virüs bulana Grakonda item vericem...
Yorumlarınızı bekliyorum...
kmuratk
smile.gif

bu dosya iyi güzel çalışıyor üstelik temizde ban riski %500 biggrin.gif

aklı olan kullanmasın ardream denetimleri sıklaştı bu ara ... 7 kişi gözünüm önünde sh den banlandı ...

SH karşıtı biri ispiyonlamış hyrokkin e biggrin.gif
DeSTiNiTY
Ben Temiz konular açıyorum ama adminler benim bi önceki hesabımı banladılar neden anlamadım blink.gif ama olsun yardımcı olabiliyorsam ne mutlu rolleyes.gif

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum .. Konuyu okuduktan sonra yorum yazmayı unutmayın lütfen..
eXe
Sağolasın.. Ban 4 Eva! xD
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
Çalışıyormu ?
memlikli
QUOTE(נσниn @ May 30 2008, 01:51 PM) *
?

bunu nereye kopyalıcaz arkadaşlar dataya mı yoksa başka biyeremi???
persican
Datanın icine
spartanx17
bunu prıest te deneyecemm
boraekizoglu
çok teşekkürler kardeş[color="#FF0000"][/color]
boraekizoglu
çok teşekkürler kardeş
rougermesoner
priestlere yarıomu
xSkyWaLKeR58x
KARDEŞ BUNLARI NASIL YAPIYORSUNUZ ANLAMIYORUM ..... :S :S :S

f_firaaat_058@hotmail.com

eklermisin bi konuşalım plsss smile.gif
PKw0lum3
t.y de banlanma riski çok yuksek

İşte Hack Amacı Olmayan Speed Hack :D Sadece KO yu hackliyoruz. Yanlış Anlamayın .. :D

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist