Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Whisper sorunu
Knight Online > Knight Online Yardım > Teknik Destek
χтякαχ
arkadaşlar arkadaşla konuşurken arkadaşa msj yazıyorum tmm normal gidio oda karşlık veriyo bende tam ona karşılık msj yazacağım zaman herhangi bir tuşa bastığımda 1 önce kiyazdığım msjın aynısı çıkıyor neden böle acaba ?
eXe
Tuhaf bişey ya.. Banada oluyor hep sinirlerim bozuldu >_<
χтякαχ
bir çözümü yok mu sad.gif
sFoRuM
lagdan oluyo wink.gif
spartanx17
ndn acaba bende de oluyo ole
xastonmartinx
QUOTE(sFoRuM @ May 31 2008, 08:27 PM) *
lagdan oluyo wink.gif

bnce arkadaşım lagla hiçbir alakası yoq
lag ile olsa mesela +8 cleaver aldım bn lag varken o cleaverde 2 tane olurdu o lagdan deil oyunun bir hatasıdır
MATARACI
QUOTE(xastonmartinx @ Jun 3 2008, 08:01 AM) *
bnce arkadaşım lagla hiçbir alakası yoq
lag ile olsa mesela +8 cleaver aldım bn lag varken o cleaverde 2 tane olurdu o lagdan deil oyunun bir hatasıdır

ewt doru dio tmamen oyundan kaynaklanıo
SaLLaamQ
yaa pc cok kasılırken mesela maradonda cok olur yanı meydanında sakın bı yerde olmuo lagla bı alaka yok pc ile alakalı wink.gif
xastonmartinx
QUOTE(SaLLaamQ @ Jun 9 2008, 03:43 PM) *
yaa pc cok kasılırken mesela maradonda cok olur yanı meydanında sakın bı yerde olmuo lagla bı alaka yok pc ile alakalı wink.gif

bnce pc ilede olması lzm pc normalde kasıosan knighttada kasar knightta kasarsa lag olur lag olursada whisper sorunu ortaya çıkar bu bir zincir gibidir yane
JuNK
hyr oyun hatası fln deil tüm knight versionlarında vardır bu 1299 da bile var. oynayanlara kolaylık amacıyla yapılmış birşey ama biz kolaylık bakımından kullanamıyoz biggrin.gif
Furk4N
lagdan oluor snde sorun yok wink.gif

Whisper sorunu

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist