Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: FRMZ KO
Knight Online > Private Server > KO PVP Server Tanıtımları
JuNK
SERVER 1299 OLUCAK

80/1 EXP ORANI

%100 DROP

OTO ÜYE (YANİ PANELDEN DEĞİLDE KNİGHT LOGŞN YERİNDEN HERHANGİ KULLANICI ŞİFRE YAS ÜYELİĞİ ALIYOR)

OTO MASTER

HAMACHİ İLE BAĞLANTI SAĞLANACAK (RESİMLİ ANLATIM GÖSTERECEĞİM NASIL OLCAĞINI)

GM BEN OLUCAM

YAKINDA GELİYORRRRRRRRRRRRR.

Kankiler
biggrin.gif hadi inş bro
xastonmartinx
QUOTE(JuNK @ Jun 1 2008, 10:39 AM) *
SERVER 1299 OLUCAK

HAMACHİ İLE BAĞLANTI SAĞLANACAK (RESİMLİ ANLATIM GÖSTERECEĞİM NASIL OLCAĞINI)

GM BEN OLUCAM

YAKINDA GELİYORRRRRRRRRRRRR.

benide gm yaparsın artık smile.gif root da gm olur smile.gif süper olur smile.gif
Darkvedar
İsterseniz Size Yardım Edebilirm Private Serverlaradn Anlarım wink.gif
JuNK
TAKILDIĞIM YERLER VAR Anakin05 mustafabakir_1300@hotmail.com EKLE KONUŞALIM
JuNK
İŞTE SERVERİN İLK GÖRÜNTÜSÜ

ByKRAL
yha nasıl ypcaz bnde oynucam byler
JuNK
ŞU AÇIK DEĞİL AYARLAMA YAPIOMRUM BEKLEYİNN...
ByKRAL
yha bnde trko war su anda baska bı client ındrmem lazm mıı??
ByKRAL
aga bıde yanı yabancı deılız ıtem ayarlarsın demı ??
xastonmartinx
QUOTE(ByKRAL @ Jun 1 2008, 06:51 PM) *
aga bıde yanı yabancı deılız ıtem ayarlarsın demı ??

aynen dostum item ayrıca bizide gm yaparsın smile.gif
Darkvedar
Öle Önüne Gelen Gm Lik İstemesin Lütfen Çok Karmaşa Oluyor Ben Bikere Kurdum Kurduğuma Bin Pişman Oldum Gmlik İstiyolar Olmaz Dion Sona O Kadar Laf Yiyon Biraz Anlayışlı OLun Ve Önüne Gelen Herkes gMLİK İstemesin Eğer Ki İsterseniz Oyun Zaten Kısa Sürede Kapanır
xastonmartinx
QUOTE(Anakin05 @ Jun 1 2008, 07:32 PM) *
Öle Önüne Gelen Gm Lik İstemesin Lütfen Çok Karmaşa Oluyor Ben Bikere Kurdum Kurduğuma Bin Pişman Oldum Gmlik İstiyolar Olmaz Dion Sona O Kadar Laf Yiyon Biraz Anlayışlı OLun Ve Önüne Gelen Herkes gMLİK İstemesin Eğer Ki İsterseniz Oyun Zaten Kısa Sürede Kapanır

herkese wermesin ztn root co adminlere vede modlara versin bnce
ByKRAL
yoq hacı gm olsam olmasam fark etmez ama gereksız bnlama olmasn wede ıtem ayarlarsnz biggrin.gif yetr
Darkvedar
Sizden Ricamız Önüne Gelen Gmlik İstemesin Valla Oyunun Tadı Kalmıo
itouch
Bende gm olmak istiyorum daha önce 3 serverde gm lik yaptım.

Bütün kodları biliyorum.

Serverdeki güvenliği sen olmadığın zamanlarda sağlayabilirim

Userler için vs event boss event yapabilirim..
MATARACI
benim gozum GM likte deil ama bana item ayarlarsanız guzel olur tabe biggrin.gif
SilverWolf
gm oyundaki kuraları kontrol eden kişi olursa gmleri kim kontrol edicek biraz düşünün gmlikde kolay değil sorumluluk alacak kişiler m olmalı hava atmak için gm olmamalı
Darkvedar
QUOTE(itouch @ Jun 4 2008, 01:10 PM) *
Bende gm olmak istiyorum daha önce 3 serverde gm lik yaptım.

Bütün kodları biliyorum.

Serverdeki güvenliği sen olmadığın zamanlarda sağlayabilirim

Userler için vs event boss event yapabilirim..

al işte benim dediğim türlerden bi tanesi adamın 1 mesajı var gelmiş gmlik istio daha adamı tanımıyoz bile
KARAKAPLAN
JUNK PRIVE SERVER NERDEN INDIRILIO O OYUN OYUNUN TAM ADI NE TÜRK KO MU BENDE CAR ACARIM KASARSIN BENI İTEM FAZLA DÜŞÜOMU ? biggrin.gif
ѕн3утαη
ee serweri açmadan nie konu açıosun ki 1 de onu sabitlion :S ilk önce serweri aç sonra konuyu !
Cobanyildizi01
sana gm kodları lazımsa veririm senden gm lik istemem gm lik code ları lazımsa veririm msn ni ekledim zaten smile.gif mustafabakir_1300@hotmail.com ekledim bunu sana yollarım veya msn den sırayla yazarım smile.gif fakat sana bi önerim var

GOOGLE GİR VE ÜCRETSİZ HOST DE VE ORDAKİ HSOTL İNKLERİNDEN KENDİNE KO SİTESDİ AL APPRSERVİ KUR WWW KLASÖRÜEN SANA KOPANEL YOLLARIM VE SEN PC Yİ KAPASAN BİLE KNİGHTA GİRERLER FAKATR HAMACHİLE OLURSA SEN PC Yİ KAPADIĞIN AN KNİGHTA BİDA BAĞLANAMASLAR
Cobanyildizi01
co-mod@frmz.net msn adresim ekle yardım edeyim smile.gif ha bide hamachi ile kurcaksan modemine göre port açıcaksın smile.gif
JuNK
ARKADAŞLAR SERVER AÇILIMI İPTAL EDİLMİŞTİR BAZILARI YEDİREMİYOR NE DİYEM ARTIK ANLAYAN ANLADI

FRMZ KO

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist