ReproduceR
Jun 1 2008, 07:25 PM
Son günlerde en çok sorulan sorulardan birisi Xtrapta yaşanan The game execute file is not normal or an abnormal memory access has been dedected hatası. Aynı hatayı yaşadım ve çözüm yöntemi 2 yöntem var. Bu sorunun nedeni bilgisayarınıza bulaşan Virüs ve trojenlerdir.
1. Bilgisayarınızı tam anlamı ile formatlamak birinci ve basit seçenektir. Ancak yedeklerim filan düşünmeyeceksiniz. Tamamen tüm bölünmüş yada ek HDD leri formatlamanız gerekmektedir. Tam anlamı ile format ve kurulumdan sonra bilgisayarınıza mutlaka antivirüs programı kurunuz. Tavsiyem Kaspersky dir. Nod32 ve Avast kurdum ancak pek memnun kalmadım.
2. Bilgisayarınıza kaspersk antivirüs yükleyin. Knight Online klasöründeki Xtrap dosyasını silin. Kaspersky ile bilgisayarınızı 2 3 defa tartın. Tam anlamı ile temiz olduğuna kanaat getirdikten sonra Knight onlineyi açın ve xtrap yüklesin. Oyuna gireceksiniz.
Kaspersky Antivirüs için : www.kaspersky.com.tr
30 günlük demo kullanabilirsiniz.
Darkvedar
Jun 1 2008, 07:34 PM
Kaspersky Yerine Bilgisayarı Kaspersky Kaldıramayacak Arkadaşlar
Panda İnternet Security 2008 : İndirmek İçin Tıkla
İndirebilirler
Not: Orjinal Linkdir
Not2: Yanlız Boyutu Biraz Fazla 90 Mb Kadar Ama Çok İyi Bir AntiVirus Programıdır
xastonmartinx
Jun 1 2008, 07:34 PM
root ben yeni char açtım 3 gün preli oyuna giriom servere giriom 1 lwl çar açtım starta tıkladıgım gibi dc veriyor neden biliyormusun
Darkvedar
Jun 1 2008, 07:44 PM
Oyunu Silip Yeniden Yüklemeyi Denedin Mi Ve Bu Olay Süreklimi Oluyor Sürekli Oluyorsa Başka Bir Charda Oyuna Girip Dene
xastonmartinx
Jun 1 2008, 07:45 PM
QUOTE(Anakin05 @ Jun 1 2008, 04:44 PM)

Oyunu Silip Yeniden Yüklemeyi Denedin Mi Ve Bu Olay Süreklimi Oluyor Sürekli Oluyorsa Başka Bir Charda Oyuna Girip Dene
oyunu silip deneyeyim birde başka charla girio ama tek yeni char açtıklarım girmior
birsürü çar açtım hiçbiri girmio ama presiz çarlar girio
Darkvedar
Jun 1 2008, 07:47 PM
Tmm Kanka Bende De Oluyor O Olay Boşuna Silip Yükleme Bende De Herkesin Bildiği Bi Char Vardı Gece 4 De Girmeye Çalışıyordum Pre Li Olduğu İçin Dc Veriyordu O Olay Premiumdan Kaynaklanıyor
xastonmartinx
Jun 1 2008, 08:05 PM
QUOTE(Anakin05 @ Jun 1 2008, 05:47 PM)

Tmm Kanka Bende De Oluyor O Olay Boşuna Silip Yükleme Bende De Herkesin Bildiği Bi Char Vardı Gece 4 De Girmeye Çalışıyordum Pre Li Olduğu İçin Dc Veriyordu O Olay Premiumdan Kaynaklanıyor
ah bea yüklüom sildim bile
Darkvedar
Jun 1 2008, 08:51 PM
Geçti Bolunun Pazarı Sür Eşşeği Niğdeye Yani
xastonmartinx
Jun 3 2008, 10:58 AM
QUOTE(Anakin05 @ Jun 1 2008, 06:51 PM)

Geçti Bolunun Pazarı Sür Eşşeği Niğdeye Yani
aynen öle
wwraw41
Jul 24 2008, 09:11 PM
QUOTE(xastonmartinx @ Jun 1 2008, 04:45 PM)

oyunu silip deneyeyim birde başka charla girio ama tek yeni char açtıklarım girmior
birsürü çar açtım hiçbiri girmio ama presiz çarlar girio
BizamanLar banada öLe oLuyodu oyun silip yükLemnene gerek yoqq gm bamlıyo yodu ama artık yok
noNE
Jul 27 2008, 08:32 PM
saol güzel konu fakat ben 1.yöntemi yapamam format cd si yok 2.seçeneği uyguladım kaspersky yükledim pc yi taradım 1 müzik dışında zararlı dosya bulunmadı onu sildim xtrapı tekrar koydum ko klasörüne sora oyuna girdim tekrar code fıeld acaba sp3 deilde sp2 oldugundanmı böle oluo? ama cogu kişide 2 var saten :S suan kafam cok karısık
noNE
Jul 28 2008, 03:48 PM
ya cvp versenize 1gündür bekliyom ne biçim frm
dabbe123
Aug 20 2008, 06:22 PM
bende platin alcam endişeliniyom ama x trsp ı haloledim öyle
dabbe123
Aug 20 2008, 06:29 PM
format attım yine aynı yine aynı kafam kazana döndü
Code Field Xtrap Hatası The game execute file is not normal or an abnormal memory access has been dedected hatası
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.