Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: alın size premiumsuz giriş
Knight Online > Knight Online Forum > Tek Tık
xastonmartinx
1 - Premiumsuz Giriş programımızı çalıştırıyoruz

2 - Knight Online ı çalıştırıp server seçme ekranına kadar geliyoruz.

Küçük Boyutta Görmek için Buraya Tıklayın

Enter ile oyuna tıklarken hemen mouse la da butonuna tıklıyoruz.
1-2 dk bekledikten sonra oyuna kendi girmezse biz oyuna dönüyoruz ve oyuna girmiş oluyoruz.. Tabi Connecting yazısı vermesi gerekir serverların... Eğer hala giremezseni 5 6 kere serverın üstünü çift tıklayın kasınca hemen programdan görev ypneticisini çlıştırın yada Ctrl+Alt+Del yapın.
http://roketupload.to/?id=bgp3tm
http://roketupload.com/files/117554179/Pre...ub.com.exe.html
http://www.dosya.cc/PremiumsuzGiri_-RockIn....com_1.exe.html

Not: Program Dili C++ dır. Eger bilgisayarınız gercekten cok yavassa ve bu yontemle yapamıyorsanız servera 5 6 kere mousela tıklayıp kasmasını sağlayın ardından hemen programdaki butona tıklayın.

Alıntıdır !

Ben denedim Çalışıyor İşlemleri Yaparken Çok hızlı Olmak Önemli Ondan Sonra Çalışmıyo gibi laflar sölemeyin
xastonmartinx
premiumusz giriş virüslümüdür bilmiorum alıntıdır ama alıntı yaptıgım yer dier sitenin sahibidir

yani sahibinden alınto yaptım

büyük ihtimal yoktur wirüs ama siz yine taratın

+++++rep ::smile.gif emeğe saygı
Darkvedar
Kanka Tarama Sonuçlarını Koyarmısn Mümkünse Koy Ki İşini Garantiye Al wink.gif
spartanx17
kanka k.sr bakma ılk ıkısı calısmıyor
3uncu ınıyor bende ama sona calıstırıyom gorew yonetıcısı devvre dısı bırakıldı dıye hata mesajı verıyo
xastonmartinx
tarama sonuçları
AhnLab-V3 2008.5.30.1 2008.05.30 -
AntiVir 7.8.0.26 2008.06.01 -
Authentium 5.1.0.4 2008.06.01 -
Avast 4.8.1195.0 2008.05.31 -
AVG 7.5.0.516 2008.05.31 -
BitDefender 7.2 2008.06.01 -
CAT-QuickHeal 9.50 2008.05.31 -
ClamAV 0.92.1 2008.06.01 -
DrWeb 4.44.0.09170 2008.06.01 -
eSafe 7.0.15.0 2008.06.01 -
eTrust-Vet 31.4.5837 2008.05.30 -
Ewido 4.0 2008.06.01 -
F-Prot 4.4.4.56 2008.06.01 -
F-Secure 6.70.13260.0 2008.06.01 -
Fortinet 3.14.0.0 2008.06.01 -
GData 2.0.7306.1023 2008.06.01 -
Ikarus T3.1.1.26.0 2008.06.01 -
Kaspersky 7.0.0.125 2008.06.01 -
McAfee 5307 2008.05.30 -
Microsoft 1.3520 2008.06.01 -
NOD32v2 3150 2008.06.01 -
Norman 5.80.02 2008.05.30 -
Panda 9.0.0.4 2008.06.01 -
Prevx1 V2 2008.06.01 -
Rising 20.46.62.00 2008.06.01 -
Sophos 4.29.0 2008.06.01 -
Sunbelt 3.0.1139.1 2008.05.29 -
Symantec 10 2008.06.01 -
VBA32 3.12.6.6 2008.06.01 -
VirusBuster 4.3.26:9 2008.05.31 -
Webwasher-Gateway 6.6.2 2008.06.01 -
spartanx17
taratmadım ama bende hıc vırus yakalamadı
Darkvedar
Bu Konu Beni Pek İlgilendirmiyo Ben Knight Bıraktım biggrin.gif
spartanx17
QUOTE(Anakin05 @ Jun 2 2008, 11:18 AM) *
Bu Konu Beni Pek İlgilendirmiyo Ben Knight Bıraktım biggrin.gif

ndn bıraktın kanka
Darkvedar
Şu Bi Video Vermişleridi Ya Onun Sayesinde Bıraktım Sona Yalan Olduğunu Duydum Dedim Bırakmışken Devam Edeyim smile.gif
spartanx17
QUOTE(Anakin05 @ Jun 2 2008, 10:40 AM) *
Şu Bi Video Vermişleridi Ya Onun Sayesinde Bıraktım Sona Yalan Olduğunu Duydum Dedim Bırakmışken Devam Edeyim smile.gif

kanka o videonun cevabı vardı ghost vermıstı
Darkvedar
Ya O Sadece Neden Oldu Ben Zaten Bırakmak İstiyordum Bıraktım Hazır Bırakmışken Başlamayım Dedim
spartanx17
kac lwl de bıraktın kanka
Darkvedar
ben eziqdim yaw 51 lwl falandım
spartanx17
QUOTE(Anakin05 @ Jun 2 2008, 12:12 PM) *
ben eziqdim yaw 51 lwl falandım

elınde neler var dı kanka
ıtemlerı parayla sat mıllete
Darkvedar
Kim Ne Yapsın Benim İtemlerimi :=)
MATARACI
wallah kac gundur giremıom oyuna sinir oluyom inşallah bu işe yararda girerim oyuna astonmartin gonderdigi için virus cıkmaz zannedıyom guvenle indircem simdi
MATARACI
QUOTE(spartanx17 @ Jun 2 2008, 10:08 AM) *
kanka k.sr bakma ılk ıkısı calısmıyor
3uncu ınıyor bende ama sona calıstırıyom gorew yonetıcısı devvre dısı bırakıldı dıye hata mesajı verıyo

katılıyorum bende de aynısı oldu sad.gif
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ Jun 2 2008, 12:30 PM) *
katılıyorum bende de aynısı oldu sad.gif

olm hmn yapmanız gerekiyor

ayrıca görev yöneticisi dev re dışı dedi ise onun çözümü bnde var göndereyim
MATARACI
QUOTE(xastonmartinx @ Jun 2 2008, 02:56 PM) *
olm hmn yapmanız gerekiyor

ayrıca görev yöneticisi dev re dışı dedi ise onun çözümü bnde var göndereyim

gonder kardes cok seviniriz
kmuratk
arkadaşlar dosya da herhangi bi dalga dümen bişey yok ..

virüs keylogger vb.

yalnız bir problem war ...

dosya GEREKSİZ ... bunu yapan adam sadece basit codlarla görev yöneticisini açmamızı sağlıyor ... yani ...

yani.... msn koxp gibi enter a tıklayıp aynı anda görev yöneticisini açarsak oyun tıkanacak tıpkı msn koxp ta attack yaptığı gibi burada da giriş için milyonlarca defa enter yapacak..

yalnız program dediğim gibi gereksiz ... bunu yapana kadar eğer çalıştırabilirseniz görev yöneticisini açın ... enter a tıklarken mouse la da görev yöneticisine tıklayın ...

umutsuz bi yöntem ama belki bi ihtimal giriş yapabilirsiniz..

benimde kimsenin aklına gelmeyecek bi yöntemim war smile.gif

hemen açıklayayım;

bilgisayar ım da 12 adet USB portu bulunmakta. 1 Adet PS2 mouse girişi ve bir adette ps2/usb çeviricim war.

ps2 portune eski bilgisayarımdan kalan mouse u takıyorum ve pek fazla kullanmıyorum onu smile.gif

usb portuna da yine ps2 girişli olan mouse umu çevirici ile takıyorum ve etti size 2 mouse..

ekran da iki imleç olmuyor tabiki. görevleride farklı olmuyor ama knight a giriş yaparken yaptığımız tıklama işlemini iki katına çıkarıyorum. yani 20 kez tıklayınca giriş yapılamıyor pre siz ama 20 kez tıklama süresince 40 defa tıklayınca imkanı yok kaçırmıyor ve biggrin.gif online ım =)

bilmiyorum yapabilir misiniz? veya uğraşır mısınız ? ama pre kadar etkili bi yöntem söylemiş olayım =)
MATARACI
QUOTE(kmuratk @ Jun 2 2008, 04:57 PM) *
arkadaşlar dosya da herhangi bi dalga dümen bişey yok ..

virüs keylogger vb.

yalnız bir problem war ...

dosya GEREKSİZ ... bunu yapan adam sadece basit codlarla görev yöneticisini açmamızı sağlıyor ... yani ...

yani.... msn koxp gibi enter a tıklayıp aynı anda görev yöneticisini açarsak oyun tıkanacak tıpkı msn koxp ta attack yaptığı gibi burada da giriş için milyonlarca defa enter yapacak..

yalnız program dediğim gibi gereksiz ... bunu yapana kadar eğer çalıştırabilirseniz görev yöneticisini açın ... enter a tıklarken mouse la da görev yöneticisine tıklayın ...

umutsuz bi yöntem ama belki bi ihtimal giriş yapabilirsiniz..

benimde kimsenin aklına gelmeyecek bi yöntemim war smile.gif

hemen açıklayayım;

bilgisayar ım da 12 adet USB portu bulunmakta. 1 Adet PS2 mouse girişi ve bir adette ps2/usb çeviricim war.

ps2 portune eski bilgisayarımdan kalan mouse u takıyorum ve pek fazla kullanmıyorum onu smile.gif

usb portuna da yine ps2 girişli olan mouse umu çevirici ile takıyorum ve etti size 2 mouse..

ekran da iki imleç olmuyor tabiki. görevleride farklı olmuyor ama knight a giriş yaparken yaptığımız tıklama işlemini iki katına çıkarıyorum. yani 20 kez tıklayınca giriş yapılamıyor pre siz ama 20 kez tıklama süresince 40 defa tıklayınca imkanı yok kaçırmıyor ve biggrin.gif online ım =)

bilmiyorum yapabilir misiniz? veya uğraşır mısınız ? ama pre kadar etkili bi yöntem söylemiş olayım =)

guzel ama ben logosda oynuom dedigini yapamam imkansız gibi bişi cunku connetting yazısı cıktıgında asgıdaki serverlara tıklayamıyon oyuzden bu yontemle girmek benim için imkansız
MATARACI
ayrıca dedigin gibi programda hiç bir yamukluk yok zaten istesede yamukluk yapamaz mod luk tan atılır
kmuratk
QUOTE(MATARACI @ Jun 2 2008, 04:08 PM) *
ayrıca dedigin gibi programda hiç bir yamukluk yok zaten istesede yamukluk yapamaz mod luk tan atılır

ben ona söylemedim zaten yamuk var veya yok diye biggrin.gif aldığı adam (site) dan bahsettim...

bi de logos ta ares, diez veya herhangi bi çok tercih edilen server da olup olmaman önemli değil

biraz el beceresi belki de.. ben edana da oynuyorum ve edana full doluyken bile giriş yapabiliyiorum...

ara sıra bende kaçırıyorum tabiki giriş yapamıyorum ama o sırada tüm serverlara rahatça giriş yapabiliyorum...

ares te 50 lwl adamm war edana ya giremediğim zamanlarda onu kasıyorum =)
xastonmartinx
kuruluş amacı ne bunun premiumsuz giriş o zmn gir ve dene
kontes_ela68
BENCEDE GEREKSİZ MACRO YAPMIS YAPAN ARKADAS
kontes_ela68
TMM GUZEL PRESZ GRŞ AMA KESİN Bİ COZUM DEİL DAHA ÖNCELERDEDE VARDI AYNISNDAN OZMNLAR PRE MECBURYETİ YENI GELMISTI CALSYODU HERKESTE PRE YOKTU CUNKU AMA SIMDI HERKESTE VAR CALSRSA SADECE 3 TE CALSR
kontes_ela68
GENEDE EMEGE SAYGI TŞKLER :DPAYLASM İÇİN
KARAKAPLAN
QUOTE(xastonmartinx @ Jun 2 2008, 09:38 AM) *
1 - Premiumsuz Giriş programımızı çalıştırıyoruz

2 - Knight Online ı çalıştırıp server seçme ekranına kadar geliyoruz.

Küçük Boyutta Görmek için Buraya Tıklayın

Enter ile oyuna tıklarken hemen mouse la da butonuna tıklıyoruz.
1-2 dk bekledikten sonra oyuna kendi girmezse biz oyuna dönüyoruz ve oyuna girmiş oluyoruz.. Tabi Connecting yazısı vermesi gerekir serverların... Eğer hala giremezseni 5 6 kere serverın üstünü çift tıklayın kasınca hemen programdan görev ypneticisini çlıştırın yada Ctrl+Alt+Del yapın.
http://roketupload.to/?id=bgp3tm
http://roketupload.com/files/117554179/Pre...ub.com.exe.html
http://www.dosya.cc/PremiumsuzGiri_-RockIn....com_1.exe.html

Not: Program Dili C++ dır. Eger bilgisayarınız gercekten cok yavassa ve bu yontemle yapamıyorsanız servera 5 6 kere mousela tıklayıp kasmasını sağlayın ardından hemen programdaki butona tıklayın.

Alıntıdır !

Ben denedim Çalışıyor İşlemleri Yaparken Çok hızlı Olmak Önemli Ondan Sonra Çalışmıyo gibi laflar sölemeyin

YA KANKA HARBİ CALISIOR MU BOSA ZAMAN HARCAMIYIM ?
xastonmartinx
QUOTE(KARAKAPLAN @ Jun 4 2008, 12:50 PM) *
YA KANKA HARBİ CALISIOR MU BOSA ZAMAN HARCAMIYIM ?

bnde oldu
SilverWolf
ben ilk indirdiğimde yaptım 2 3 kere denedim hepside 1 serverlara tek tık girdi ama 2 . denediğimde olmadı
xastonmartinx
QUOTE(SilverWolf @ Jun 4 2008, 01:13 PM) *
ben ilk indirdiğimde yaptım 2 3 kere denedim hepside 1 serverlara tek tık girdi ama 2 . denediğimde olmadı

olur hızlı yapmalısın kanka
xastonmartinx
arkadaşlar tek tık isteyenler buraya

virüs ve keylooger bulamassınız çünkü yoq smile.gif

ilgilelenler indirsin
darkdragon1907
saol kardeş ama ben sharp1903 arkımın formulu ile giriorum genede cok saol[video] laugh.gif
lSpawNl
Yav program felan işi fazla inandırıcı gelmiyor ko serveri bölümünü acın ağınızı cok meşkul edin(limewire den full indirme ws.) ben bu yolla pazar günleri bile girebiliyodum.

2. yol
başlat-çalıştır-cmd-ipconfig/flushdns yada ipconfig/renew....

saygılar...
Knight30
saol guzel paylasım

alın size premiumsuz giriş

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist