Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 36 ve 44 arası LwL ve Para Kasma
Knight Online > Knight Online Yardım > Oyun Rehberi
RedAndBlue
Öncelikle bunu yeni bşalayan ve bilemeynler için yazıyorum.Kimse bilmeyen yok vs vs şeyler demesin.

Öncelikle 36 lwl olur olmaz saat 5 de Border Defanse War

girecezgiz.Bunu hergün yapıcaz Zaten her savaştan sonra granti 200k exp geliyor.Yenerseiniz Birde kırmızı kutu alırsınız.Bu kutuyu Operator Moirada kırdıp item çıakrtabilir veya 4-5 m gbi bir paraya satabilirsiniz(Logosda) Hergün border'a girerseniz 3 günde 46 olursunuz 15m gibi bir paranız olur

Sonra hangi lwlde açılıyor bilmiyorum ama 44 lwl %99 a kdr dewam edn Lard Orc Wipe Out Görevi var.Bu göreve hergün takılsanız 2 gb para rahat yaparsınız.Clever yapanlar dahada kolay yapar.Hatta +8 bile basabilrisinz

Başka bir şey yazmıcam zaten digerlerinin hepsi mevcut. Kolay Gelsin tongue.gif See You
MATARACI
bi tek bunlar deil ben den size bi taktik daha grw itemi dusen cnavarlardan kesin meselan rotten eye,smilodon vb. canvarlar kesin onları pazara koyun 1 saat içinde gelsin 5 m
maradona
beyler beni msn ekleyen ama Knight oynamak şartıyla herkeze 1 gb + birde pet hediye vierm msn ekleyene eklesin: bygalatasaray@hotmail.com
NeverStar
güzel paylasım fakat bilindik şeyler bunlar ama yinede emege saygı
KnightKoxp
bordere hiç gitmedim gidersem denerim 44 lwl de işim olmas zatn uzun iş bunlar git gavoltlara koy yat biggrin.gif
draftking
QUOTE(maradona @ Jul 11 2008, 06:25 PM) *
beyler beni msn ekleyen ama Knight oynamak şartıyla herkeze 1 gb + birde pet hediye vierm msn ekleyene eklesin: bygalatasaray@hotmail.com

arklar bu adam kendini akıllı sanıo normal site verecek ordan giris yapındicek artık alıstık

36 ve 44 arası LwL ve Para Kasma

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist