Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Private Serverların Yeni Kralı Kibele Acıldı
Knight Online > Private Server > KO PVP Server Tanıtımları
Kibele
Evet arkadaslar 1299 clienti ile tum db hatalarının teker teker uzerinde durularak temizlenmiştir ve en iyi server hizmeti ile guclenmiştir oyunda 0 yanlış duymadınız 0 lag olmaktadır artık sizde Kibele uyesi olabilirsiniz cok uzagınızda degiliz sadece bir tık yakınınızdayız beklemek yok hemen uye olun ve hemen Kibelede oyuncu olma sansını yakalayın Kibeleye Giris
PeRaSTiS
o kadaR GüseL ßi sErv. da PvP SerVer LaRa eXp kasmaK için DeğiL Cz keYfi yapmaK içiN oynaNıR Sizin sErv. exP ZoR iteM Zor SaNki usKo oyNuoz biggrin.gif
xastonmartinx
QUOTE(PeRaSTiS @ Jun 4 2008, 05:29 AM) *
o kadaR GüseL ßi sErv. da PvP SerVer LaRa eXp kasmaK için DeğiL Cz keYfi yapmaK içiN oynaNıR Sizin sErv. exP ZoR iteM Zor SaNki usKo oyNuoz biggrin.gif

ewt çok güsel bişey bn oynadım
Kibele
Hayır Arkadasım Server Acılalı 5 gun falan Oldu ama su an 72-73 charlar var yani kasan cok guzel kasıo bu bir itemler wormlardan kecoon lardan dusuo ve 21 itemde +8 cıkıo sence bunun neresi zor.Biraz Emek vermek kotumu emeksiz aş olur mu ben dusuncene katılmıom bu acıdan uzgunum
KARAKAPLAN44
QUOTE(Kibele @ Jun 9 2008, 12:43 PM) *
Hayır Arkadasım Server Acılalı 5 gun falan Oldu ama su an 72-73 charlar var yani kasan cok guzel kasıo bu bir itemler wormlardan kecoon lardan dusuo ve 21 itemde +8 cıkıo sence bunun neresi zor.Biraz Emek vermek kotumu emeksiz aş olur mu ben dusuncene katılmıom bu acıdan uzgunum

OYUNU NERDEN INDIRICEM?? BULAMADIM ORDA
Kibele
Oyunu Burdan İndirebilirsiniz...
http://www.kibele.uni.cc/showthread.php?p=327#post327

Oyuna Kayıt İcin...
http://www.knightonline.uni.cc/KPanel/inde...ct=registration

tesekkurler...
Kibele
up up up Herkesi Bekliyoruz Arkadaslar Sizde Ayrıcalıklı Olun
ozturk07
ben oynuyorum arkdslr mage ile 80 lwl np kasıyom çok güzel item düşüyo worm den raptor shard iron bow çıko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

er-ko server oynuyan varmı ?
resemenca
ya bende knight online kurulu usko da oynuorm....sadece ıp deiştirerek kibele ye geçilmior mu...oyunu indirmek zorunda mıyım..yrdım pls...
xastonmartinx
kibele.com die bir site war ordan indirilio
resemenca
yani indirmek zorundayım...tmm tşkler
Kibele
Kibele Sunucu 1299 ile baslamaktadır yapmanız gereken siteden 1299 clienti indirmek daha sonra launcheri indirmek o da forumlarda bulunmakta daha sonra geri herseyi kendi yapacaktır tesekkurler...

Private Serverların Yeni Kralı Kibele Acıldı

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist