Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Maradon'a Gelecek İlk Yenilik Duyuruldu!!!
Knight Online > Knight Online Yardım > Oyun Rehberi
Tr4pko
Hello Knight Online Players,

Here is a sneak preview of one of the areas in the upcoming Moradon expansion - the Training Area! Hone your skills and learn to maximize your combo damage on 3 types of training dummies: leather, chain, and iron. Then take your training to the next level by hitting a moving target! The new Moradon Training Area contains everything you'll need to be ready to challenge players in PVP combat, so prepare yourself for this next great development in the world of Knight Online!

Kısaca Türkçe Geçiyim...

Merhaba Ko Oyuncları

İşte Moradon a Gelcek Genişleme Paketlerinden Birine Sinsice Bir Bakış..Antreman Alanı! Skillerinize Geliştirerek Combo Damage ını Azami Derece Artırmak İçin 3 Türde Antreman Mankeni Var:Deri,Zincir Ve
Demir..Ve Sonra Antremanınızı Hareketli Objelere Vurarak Geliştirin! Yeni Maradon Antreman Alanı Oyuncularla PvP Combat(Vs) Hazır Olmanızı Sağlayacak...Bu Yüzden Kendinizi Ko'daki Yeni Gelişmelere Hazırlayın!!

işte resmi net sitesinde duyurulan sözler
SilverWolf
saol yani kuklara vurdukçe damagemi artıçcak skillin mesela spikela 3k vuran adam biraz onla çalışınca 5k vuracak sanırım
KARAKAPLAN
QUOTE(SilverWolf @ Jun 4 2008, 11:28 AM) *
saol yani kuklara vurdukçe damagemi artıçcak skillin mesela spikela 3k vuran adam biraz onla çalışınca 5k vuracak sanırım

BİŞİ ANLAMADIM DİCEM AMA DEDIGIN OLABİLİR biggrin.gif iyi bişi olsun da ne olursa olsun biggrin.gif
W4rN1nG
anlamadım ama neyse
spartanx17
NERDEN BULDUN BUNU BU SATEN YOMU MARADON DA
MATARACI
QUOTE(spartanx17 @ Jun 4 2008, 12:32 PM) *
NERDEN BULDUN BUNU BU SATEN YOMU MARADON DA

doru dio zaten var bu moradonda
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ Jun 5 2008, 01:09 PM) *

war war
draftking
QUOTE(MATARACI @ Jun 5 2008, 02:09 PM) *

e yani var saten moradonda
xastonmartinx
QUOTE(draftking @ Jun 5 2008, 01:12 PM) *
e yani var saten moradonda

ewt
MATARACI
adam bizi keklemeye calısıo point kasmak için acmıs konuyu yane gerek siz bi konu adminler gerekni yapar
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ Jun 5 2008, 02:15 PM) *
adam bizi keklemeye calısıo point kasmak için acmıs konuyu yane gerek siz bi konu adminler gerekni yapar

bnm yapacağım bişi yoq point kasanlar stn bu sitede durmasınlar siteyi batırıolar angry.gif
MATARACI
QUOTE(xastonmartinx @ Jun 5 2008, 02:16 PM) *
bnm yapacağım bişi yoq point kasanlar stn bu sitede durmasınlar siteyi batırıolar angry.gif

doru dion
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ Jun 5 2008, 01:17 PM) *
doru dion

tabe doru biggrin.gif
MATARACI
QUOTE(xastonmartinx @ Jun 5 2008, 01:19 PM) *
tabe doru biggrin.gif

biggrin.gif
xastonmartinx
QUOTE(MATARACI @ Jun 5 2008, 02:24 PM) *
biggrin.gif

biggrin.gif

Maradon'a Gelecek İlk Yenilik Duyuruldu!!!

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist