Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: DC SORUNU LÜTFEN BAKIN ..!!!
Knight Online > Knight Online Yardım > Teknik Destek
areyouplay
ewet ben knightı 2 senedir oynayan biriyim 1 yıllığına ara verdim 78 lwl carım hack yedi vb... her neyse ben bu yaz oyuna yeniden başlamaya karar verdim knightın resmi sitesinden oyunu indirdim
oyuna normal bi şekilde girioo ben maneste char açıcaktım karakteri fln hallettim start a bastığım zaman dc yiyoo ne yapabiliris arkadaşlar ???? huh.gif
MerTMaN
VALLAHİ ARKADAŞIM AYNI SORUN BENDEDE VAR BU 1529 GELDİĞİNDEN BERİ AYNI SORUN OYUNA HİÇBİR ÇARLA GİREMİYORUM! STARTA BASIORM CHAR ÖNÜMDE İKEN DC YAZISI VERİYOR!
areyouplay
yaa nası halledicez bu işi resmi sitede böle bi açıklama yaplıdı ama ... huh.gif

Merhaba Knight Online Oyunculari,

Bakim sonrasi son patchte yasanan sorunlar nedeniyle, oyun bakim oncesi patch versiyonuna geri alinmistir. Ne yazikki bu sorun cozulmus olan buglardan "Opals/Saphires/Crystals dusme orani" tekrardan eski halini almistir. Mgame bu sorunu en kisa surede cozmek ve yeni bir patch icin calismaktadir. Bu yeni patch Persembe gecesi veya Sali gunku bakimla sizlerin kullanimina sunulacaktir.

Ayrica, bazi oyuncularin bakimdan sonra yapmis olduklari esya ihlallerinden dolayi, Knight Online saatine gore carsamba saat 2:00AMden sonra yaratilmis butun hesap ve karakterleri kapatmis bulunmaktayiz.

Yasanmis olan sorundan dolayi ozur dileriz. Anlayis gosterdiginiz icin tesekkur ederiz.

DC SORUNU LÜTFEN BAKIN ..!!!

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist