Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Manticor Kesmek İsteyenler
Knight Online > Knight Online Forum > Tek Tık
BypipQ
evet beyler bir bug buldum manticoru keseceğiz şimdi anlatıma geçelim

MANTİCOR u biliyorsunuzdur küçük pelerin atına benziyor ama küçük neyse.

ona vurabileceginiz en uzaktan ok la ateş edin ben ARCHSHOT ve TROUGHSHOT la denedim oluyor
diğerokları denemedim siz canavara vuracak sınız ama o size vuramayacak tabi ne kadar işinize yarar bilmiyorum.

ayrıca bu yöntemle centaurda kesersiniz

bunlar ne işe yara diyenler exp vermiyo bişey vermiyo dienler manticordan ron-s staff centaur dan ib,sherion vs. düşüyor unutmayın ama tabi saatlerce keserseniz bana daha düşmedi carnac ta biggrin.gif
ByKRAL
nie wurmuo yha wurur biggrin.gif salk mı o ko da kıme dalarsan sna dalooo
BypipQ
bug sonuçta dalmıyor
zpetheR*
yk böLe bse bu herif sizi xp e yatırmak istio ...
BypipQ
QUOTE(zpetheR* @ Mar 29 2008, 12:39 PM) *
yk böLe bse bu herif sizi xp e yatırmak istio ...

istersen ss koyayım denemeden konuşma
ByKRAL
yha bncede yha zaten bole bug olmaz kıı
BypipQ
BypipQ
yeterlimi beyler daha karşı çıkan varmı
aLuCaRd
la oluor ben denedimn bu kjonuyu görmeden önce towna manticor çekçektim vuuordum o bana vurmuordu
zpetheR*
uww .öt oLdum kabuL ...
pardn!
BypipQ
QUOTE(zpetheR* @ Mar 29 2008, 11:51 AM) *
uww .öt oLdum kabuL ...
pardn!

biggrin.gif biggrin.gif öenmli deil insan lar her zaman hatalar yapar carnac carnac ta kesmeye devam biggrin.gif ayrıca enion +3 satılır carnac' almak isteyenler ö.m göndersin
Baran
Manticore'dan ron's staff,centaur'dan da sherion düşmez.Ron's staff kutu,sherion bifrost itemidir.
χтякαχ
mantıkore hayvanı nerde duruyo ?
xastonmartinx
QUOTE(BypipQ @ Mar 29 2008, 11:25 AM) *
evet beyler bir bug buldum manticoru keseceğiz şimdi anlatıma geçelim

MANTİCOR u biliyorsunuzdur küçük pelerin atına benziyor ama küçük neyse.

ona vurabileceginiz en uzaktan ok la ateş edin ben ARCHSHOT ve TROUGHSHOT la denedim oluyor
diğerokları denemedim siz canavara vuracak sınız ama o size vuramayacak tabi ne kadar işinize yarar bilmiyorum.

ayrıca bu yöntemle centaurda kesersiniz

bunlar ne işe yara diyenler exp vermiyo bişey vermiyo dienler manticordan ron-s staff centaur dan ib,sherion vs. düşüyor unutmayın ama tabi saatlerce keserseniz bana daha düşmedi carnac ta biggrin.gif

vururu oğlum
ByKRAL
QUOTE(zpetheR* @ Mar 29 2008, 12:51 PM) *
uww .öt oLdum kabuL ...
pardn!

ayenn biggrin.gif biggrin.gif
PSYCHO
ölmesi için kaç kez vuruyorsun 400 500?
мι¢нαєℓנα¢кѕσи
biggrin.gif
BypipQ
ordaki dandik okla enion +3 le en az 2k vuruyom carnac ta
JuNK
DENİCEM AMA ASASIM BANA TEK ATARMI 1400 HP VAR ? LWL 59
Nover
İyide Rons staf Filan Sn Nereden Ögrendin Onlardan Cıktıgını biggrin.gif ilk defa Duyuyorum Manticordan Cıktıgını :S
draftking
oluo valla
WeLeT
Whay Amk yha ishe bak bende sancakko'da kestim uskoda kescektim biggrin.gif yatarım dedim daLmadım nese bi bakarıs eyw. paTron!
KnightOnline
güzele benzioo...
sheva055
her serverda oluomu yoksa carnac tan kaynaklanan bişeymi buqda kalmış filan olabilir?
WopHeR
niese anlatım göremedim :S sadece hangi oklarla olcağı felan yazıo anlatım yokki...
beckham003
ya doğrudur wurmuo olabilir ama mesela lapus stur filan boss dan çıkıo o kadar kolay olsa adam oraay koxp kurar gider yanındada kutu toplayan enik wardır ron stuff çıkmaz anca +1-+2 ib çıkar oda belki
MASKE
EVET NEDEN VURMASINKİ
BypipQ
anlama kıtlığı var galiba ne diom ben size bug da kalmış vurmuyo
zpetheR*
tmm sakin oL ^^
RedAndBlue
güzeL : )
CYPHeRGuaRD
BEYLER BEN BUNU 1 YIL ÖNCE YAPIODUM AMA 55 LWL OKÇUM WARDI ONLA PELERİN ATI KESİODUM.ÇOK İŞE YARIO.BAZI HAYVANLAR UZAKTAN DALINCA GELMİO.PELERİNATIDA GELMEDİĞİ İÇİN smile.gif ŞİMDİ PELERİNLİ KLANIM VAR.ÜZERİNDE SİMGESİDE WAR biggrin.gif
CYPHeRGuaRD
HER SERVERDE OLUR ADAM SADECE YENİ SERVERDE PARA FLN KASILIR DİYE DİO .DEĞERLİ İTEMLER OLUR DİYE.HER SERVERDE OLUR. KESİNLİKLEéé
beckham003
ii de o bugg nasıl yapılıor onuda anlatırmısın
therockula
hayır arkadaş biraz çarpıtmış konuyu evet vuramaz ama arkadaşın dediği gibi değil tam bi kordinat var o noktayı tutturun ve hiç bir şekilde kıpırdamayın sadece archerler için geçerlidir
spartanx17
bende ılk defa duyuyorum rons staff cıktıgınıı bıde sherıyon dıyor o zaman 80 lwl ler gelır paso mantıcore keser
xSkyWaLKeR58x
KONUYU DAHA ÖNCE AÇMIŞTIM KARDEŞ ÇOK AYIP EDİONUZ EMEĞİMİ ALIOSUN AMA ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AYIP YA AYIP Bİ FORUMA GÖZ AT LAN.. KIZDIRMA BENİİ !!!
xSkyWaLKeR58x
Bİ İNSAN BU KADARR ........ OLAMAZ YA KARDEŞİM AYIP WALLAHA AYIP BİLLAHA AYIP İŞTE BÖYLELER YÜZÜNDEN BU OYUN OYNANMAZ HALE GELİOR !
xSkyWaLKeR58x
ANLATIMINDA GÜZEL OLSA NEYSE !

LÜTFEN Bİ DAHA YAPMA BÖYLE ŞEYLERİ !!!!!!!!!!!!

ZATEN ALINTIDIR KENDİN BULMADIGIN KESİN !!
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(f1k3y0ucyph3rgu4rd @ Apr 4 2008, 01:56 PM) *
BEYLER BEN BUNU 1 YIL ÖNCE YAPIODUM AMA 55 LWL OKÇUM WARDI ONLA PELERİN ATI KESİODUM.ÇOK İŞE YARIO.BAZI HAYVANLAR UZAKTAN DALINCA GELMİO.PELERİNATIDA GELMEDİĞİ İÇİN smile.gif ŞİMDİ PELERİNLİ KLANIM VAR.ÜZERİNDE SİMGESİDE WAR biggrin.gif

SALLAMA LAN SALAK .. PELERIN ATI BUNLAR GİBİ OLMUO BEYİNSİZ .. MİLLETİ KEKLEME PELERİN ATINA UZAKTAN DALARSAN DEBUFF ATIYO ... ARKADAŞLAR BUNA İNANAN SALAKTIR biggrin.gif PELERİNLİ CLANI WARMIŞ PM Nİ WER SERVER IN WER BAKCAM !!

SkY_WoX ®
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(beckham003 @ Apr 3 2008, 03:18 PM) *
ya doğrudur wurmuo olabilir ama mesela lapus stur filan boss dan çıkıo o kadar kolay olsa adam oraay koxp kurar gider yanındada kutu toplayan enik wardır ron stuff çıkmaz anca +1-+2 ib çıkar oda belki

HAKLISN KANKA BİDE ŞU YANINDA KUTU TOPLAYAN ENİK ÇOK HOŞUMA GİTTİ BU LAF BEA smile.gif

SkY_WoX ®
spartanx17
tmm kanka sende sakın ol bıde bunları tek mesaj olarak atsan olmazmıydı biggrin.gif:D
sharp1903
guzel bısı centaurdan sonra mantıcorenın buguda warmıs:D laugh.gif
spartanx17
zuhahahahha
RebellioN
Sky Çoştu biggrin.gif

Manticor Kesmek İsteyenler

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist