Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: PayPal İle GoldBar, Koxp ve Premium Satışlarımız Başladı
Knight Online > Knight Online Market > KnightOnlineM.Com Premium Market
ReproduceR
Türkiye'de bir ilk. Artık PayPal hesabınız ile de bizden GoldBar, Koxp, Premium alabilirsiniz. FRMZ.Net kalitesi ile güvenli alışverişler dileriz.

Not: PayPal ile satışlarda fiyatlarımıza 100 YTL ye kadar %15 100YTL ve üstü alışverişlerde %10 eklenmektedir.

Örnek: Aldığınız GB 50 YTL tutuyorsa + %15 PayPal ile ödemeniz gerekn meblağ = 57,5 YTL
Aldığınız GB 100 YTL tutuyorsa + %10 PayPal ile ödemeniz gereken meblağ = 110 YTL

%10 ve %15 ler PayPal kesintileri içindir.
PayPal bizden hesaba geçiş için %5 komisyon kesmektedir. PayPal ın Türkiye'ye ödeme yapmaması nedeni ile Türkiye'de PayPal kırdırma ücreti olarak %10 komisyon alınmaktadır. Neden fiyat farkı var diye soranlar için açıklanmıştır.
xastonmartinx
root bana bilgi wersene gb vede premium alacamda posta çeki fln warmış onları bana öm olarak gönderirmisin
MATARACI
peki root paypala nasıl para yuklenir biliosan anlatırmısn
BuRN1nqH3arT
anlamadım ben bundan bi$i biggrin.gif
BuRN1nqH3arT
bastan anlat admın biggrin.gif
Sivaslee58
ben pre alcam help pls paypalla
Sivaslee58
msnini werirsen gb alcam reprocuder abi
hso199414
QUOTE(ReproduceR @ Jun 8 2008, 07:33 PM) *
Türkiye'de bir ilk. Artık PayPal hesabınız ile de bizden GoldBar, Koxp, Premium alabilirsiniz. FRMZ.Net kalitesi ile güvenli alışverişler dileriz.

Not: PayPal ile satışlarda fiyatlarımıza 100 YTL ye kadar %15 100YTL ve üstü alışverişlerde %10 eklenmektedir.

Örnek: Aldığınız GB 50 YTL tutuyorsa + %15 PayPal ile ödemeniz gerekn meblağ = 57,5 YTL
Aldığınız GB 100 YTL tutuyorsa + %10 PayPal ile ödemeniz gereken meblağ = 110 YTL

%10 ve %15 ler PayPal kesintileri içindir.
PayPal bizden hesaba geçiş için %5 komisyon kesmektedir. PayPal ın Türkiye'ye ödeme yapmaması nedeni ile Türkiye'de PayPal kırdırma ücreti olarak %10 komisyon alınmaktadır. Neden fiyat farkı var diye soranlar için açıklanmıştır.

AGA PAYPALLA SATIORUZ DİYOSUNDA NASIL ALACAĞIZ Bİ ANLATIR MISIN YADA MSN VER GÖRÜŞELİM ARTIK BURAMA KADAR GELDİ sad.gif BİZDE ALAK Bİ GB PLEASE ANLATIN

PayPal İle GoldBar, Koxp ve Premium Satışlarımız Başladı

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist