Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Bi Yardım Edin Oyuna Giremiyorum
Knight Online > Knight Online Yardım > Teknik Destek
WrestleMania
arkadaslar dun 62 ıwı charımı sattım platin cekcem kasacaktım ne guzel yaz ayı ama yeni peycle birlikte artık uye almıyolarmıs bu ne is daha ko oyniyamıcazmı yaaa angry.gif angry.gif angry.gif sad.gif sad.gif
Tr4pko
Artık türkiyede knight online yasaklanabilir.Üyelik azalmak için yapmış olabilirler.Ayrıca pletinium çekme onun yerine bazı koxp sitelerinde 100%giriş linkleri var.Artık 1.servera giriom:)
WrestleMania
QUOTE(Tr4pko @ Jun 9 2008, 04:53 PM) *
Artık türkiyede knight online yasaklanabilir.Üyelik azalmak için yapmış olabilirler.Ayrıca pletinium çekme onun yerine bazı koxp sitelerinde 100%giriş linkleri var.Artık 1.servera giriom:)

BEN Platini cabuk aksmak icin alıcam servere girmek icin deilki
Tr4pko
Daha mı cabuk kasılıyor
Bilmiyordum
WrestleMania
QUOTE(Tr4pko @ Jun 9 2008, 06:53 PM) *
Daha mı cabuk kasılıyor
Bilmiyordum

sana soyle diyeyim onu alınca 5 gun yada 3 gun ıcınde 59 olabilirsin 1 aydada 70 olursun belki
Tr4pko
Ama ben ona 50 ytl verene kadar 50 ytlye gb alırım al sana kolay kasmalar kasmak için item gerekli pre+gb yaparsında pahalıya patlar
Furk4N
QUOTE(Tr4pko @ Jun 10 2008, 08:25 AM) *
Ama ben ona 50 ytl verene kadar 50 ytlye gb alırım al sana kolay kasmalar kasmak için item gerekli pre+gb yaparsında pahalıya patlar

Kanka hangi Koxp sitesi onlar biggrin.gif

Bi Yardım Edin Oyuna Giremiyorum

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist