Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: YeNi AçıLaCaK TeKTıK SiTeSi!!%100 giriyoR
Knight Online > Knight Online Forum > Tek Tık
TheManYaQWaRRioR
www.frmztektik.forumg.biz AÇILMIŞTIR TEK TIK KONULMUŞTUR!!
PKw0lum3
bunu OM lerden yazsan daha ii olurdu
draftking
ii olur dediklerin dogruysa
TheManYaQWaRRioR
Eft 1 hafta içinde açılacak ve moderatör alımları başlayacaktır!!
düşündümki TeKTıKKo Diye bi server de açabilirizz!! frmzden gelen üyeler kral veya gm yaparım!!
TheManYaQWaRRioR
DOĞRU!!!!!!YANLIŞ DEĞİL!!!!!!!!! BEN ZATEN AÇIKLAMALI OLARAK BİLGİLENDİRİCEM SİZİ!!!!!!

laugh.gif wink.gif ohmy.gif
DeSTiNiTY
adamdaki iletiye bakınsana size virüssüz dosyaları vericek önce sizin güvenininzi kazanmaya çalışıcak sonrada basıcak gizli virüsü hepiniz hack yiyiceksiniz madem o kadar paylaşım yapmayı istiyo bizi düşünüyo açacağı konuyu burda açsın ama yinede önyargılı olmamaak lazım böle bi site açarda içine yararlı linkler koyrsa ne güzel olur o zaman kutlarım işte
TheManYaQWaRRioR
DeSTiNiTY
ReKLaM OLMaSıN aMa www.frmz.net da adminim ! yapmam öle şey
www.frmz.net DA ADMİNDİM!
xastonmartinx
QUOTE(TheManYaQWaRRioR @ Jun 11 2008, 07:11 PM) *
Eft 1 hafta içinde açılacak ve moderatör alımları başlayacaktır!!
düşündümki TeKTıKKo Diye bi server de açabilirizz!! frmzden gelen üyeler kral veya gm yaparım!!

ok bni yap kralda gmde smile.gif
PKw0lum3
gm olunca saten kral gibi oluyon smile.gifsmile.gif
TheManYaQWaRRioR
HA gayret site açıldı açılacak vbasic - lesfr kodlarıyla tasarılıyom!!
PKw0lum3
ama sşteyi konu acarak koyma OM lerden gonder yosa ban yiyebilirsin
JuNK
TheManYaQWaRRioR %90 YALAN gözüm üzerindeee bunu bil koskaca heaven fire hackerleri bulamıyor senmi bulcan visual basicle bide gözüm üzerindeee bunu
Tr4pko
Ben inanmıom ama??
PKw0lum3
yaha kavga etmeyin site açılınca baqrsınız yalanmı dogrumu die
TheManYaQWaRRioR
İnanmayanlara sölüyorum!! ömden inanmayanların sabit iplerini aldım benim kurucağım siteye giremiyecekler ama inanlar paşa paşa benim sitemde sörf yapabilecekler!!
siz hakaret saydırın!!
moderatör abbimize sorarsınız doğrumu yalanmı diye
Tr4pko
QUOTE(TheManYaQWaRRioR @ Jun 12 2008, 12:37 PM) *
İnanmayanlara sölüyorum!! ömden inanmayanların sabit iplerini aldım benim kurucağım siteye giremiyecekler ama inanlar paşa paşa benim sitemde sörf yapabilecekler!!
siz hakaret saydırın!!
moderatör abbimize sorarsınız doğrumu yalanmı diye




senin tek tık sitene çok meraklıydım ya sana bi site veririm sadece kendimin kulladığı görürsün tek tık ne?
ferhat177
arkadaşlar boşuna indirmeyin hepsi yalan virüs yok ama oyuna fln girdiğide YOK
RazRBoY
ADMİNİSTRATÖR sana katılıyorum.
Bu site virüs dolu bee!!
denyo
QUOTE(TheManYaQWaRRioR @ Jun 11 2008, 02:33 PM) *
www.frmztektik.forumg.biz AÇILMIŞTIR TEK TIK KONULMUŞTUR!!

saol baba

YeNi AçıLaCaK TeKTıK SiTeSi!!%100 giriyoR

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist