ReproduceR
Jun 14 2008, 11:47 AM
Bİliyorsunuz ki Knight Online hakkındaki bilgileri her zamanki gibi tüm KO sitelerinden önce FRMZ.Net'ten öğrendiniz. Siteden bildirdiğimiz hile, bug yada dupe sistemleri bir kaç gün sonra diğer sitelerde sanki kendileri ilk kez duyuruyormuş gibi sitemizdeki cümleleri harfi harfina alarak altına bir Alıntı diye dahi not düşmedne yayınlamayı gurur saydılar. Buyrun bu uyarımızıda alıntı olarka yayınlayınız. Tabi biraz delikanlı iseniz altına FRMZ.Net Alıntıdır yazın.
Evet gelelim başlıktaki mesaja.
Şu an piyasada çok fazla goldvar bulunmakta. Fiyatlar düşmekte herkes dupe çıktığını düşünmekte ancak bu durumun dupe ile ilgi ve alakası bulunmamaktadır. Bildiğiniz gibi yada yeni öğreneceğiniz şuan KnightOnline ye goldbar girişi Çinliler tarafından yapılmakta. Sabah akşam kastıkları parayı PayPal üzerinden satmaktalar. Bunların haricinde dupe olmadığı için piyasaya gold bar gişiri olmamaktadır. Çinleler tarafından satılan Gold Bar lar $ üzerindne gelmektedir. Gold Bardaki artış ve düşüşler $ kurundaki oynama nedeni iledir. Ancak son günlerde gold bar fiyatları çok fazla düşmüştür. Bunun nedeni dupe değil id hackdir.
Şu an Knight Onlinede açık bulunmaktadır. ID hack. Charınızın hacklenmesi için ID nizin bilinmesi yetmektedir. Şifrenizi kullanmadan char bilgilerinize giriş yapılabilmektedir. Bu şekilde soyulan charlar nedeni ile piyasa oldukça düşmüştür. Soyulan charlardaki godlbarlar piyasada çok düşük fiyatlardan satılmaktadır.
ID hack in tam olarak nasıl yapıldığı hakkında henüz bilgim yok. Ancak araştırmalarım devam etmekte. Bu bug giderilene kadar. Charlarınızın ID lerini hiç kimse ile paylaşmayınız. Tanımadığınız yada Güvenmediğiniz hiç kimseden char almayınız. Oyuna girişte dahi ID inizi etrafınızdakilerden saklayınız. Şayet bu bug nedeni ile Şifrenizi bilmelerine gerek yoktur.
Bu ID hack konusunda bilgisi olan üyemiz var ise bana ÖM atabilir yada gerekli açığın kapanması için K2 ye (GamersFirste) ticket ile durumu bildirebilir.
Amacımız hewrzaman çok daha güzel bir Knight Online.
İyi Oyunlar Dileriz.
ReproduceR
Jun 14 2008, 11:52 AM
Bu mesajı okuyanlar mesajı güncel tutmak için mesaj altına kısa da ols bir kelime yazınız. Oldukça önemli bir konudur bu.
xSkyWaLKeR58x
Jun 14 2008, 12:35 PM

xD güzel cvp..................
ama gerçekten güzel yere değinmişsin ..
draftking
Jun 14 2008, 03:22 PM
saol root
zpetheR*
Jun 14 2008, 04:04 PM
teşekkürLer zatn dkkt ediorm ...
xastonmartinx
Jun 14 2008, 04:06 PM
ewt root dediğin şey çok doğru bu çinliler yine ucuz mal çıkartıolar gb gibi yakında prede çıkarırlar
assasinkral
Jun 14 2008, 04:42 PM
draftking
Jun 16 2008, 10:42 AM
dün dual md aldım rb adamın biri ingilizceyle sana 57 lwl adam verim dedi ama md istiomdedi bnde
ok dedim ilk merak ettim napcan die bi id verdi bana tabi hic girmedim bile gunıt8 id di sifreyi hatırlamıom o bi çindi heralde carımı hacklicektide bn uyandım olayı sonra block pm yabtım bide
farkındaysanız patosta oynuyan varsa glypodontlarda çin isimli bi clan var her üyesi glypodontta
yani anlıcagınız oyunu çinliler bastı
xastonmartinx
Jun 16 2008, 10:47 AM
QUOTE(draftking @ Jun 16 2008, 08:42 AM)

dün dual md aldım rb adamın biri ingilizceyle sana 57 lwl adam verim dedi ama md istiomdedi bnde
ok dedim ilk merak ettim napcan die bi id verdi bana tabi hic girmedim bile gunıt8 id di sifreyi hatırlamıom o bi çindi heralde carımı hacklicektide bn uyandım olayı sonra block pm yabtım bide
farkındaysanız patosta oynuyan varsa glypodontlarda çin isimli bi clan var her üyesi glypodontta
ewt sende haklısın çinliler acayip bir şekilde ko'ya baskın yaptılar bunu k2network örense çinleri men eder.dorusu etmesi lzm
Hayreq
Jun 17 2008, 01:08 PM
saol root charım dün soyuldu sifresinin kimsenin bilmemesine ragmen :S
xxnefret93xx
Jun 17 2008, 07:37 PM
thanks root
xxnefret93xx
Jun 17 2008, 07:39 PM
bıde su gb fıyatların dusmesınde bı ara datalar karısmıs batladan felan shard dusmustu onunda etkısı war ornegın eskınden pıyasada 40tane shard warsa sımdı 60-70 oldu
UpgradeKarusTown
Jun 23 2008, 12:17 PM
BNM TÜM CHARLARIM SOYULDU İNTERNET CAFEDE GİRMEDİM HİÇBİŞEY YÜKLEMEDİM İNTERNETİM ŞİFRELİ BENCE BU GM NİN YADA K2 NETWORKUN İŞİ YADA ÇİNLİLERİN
spartanx17
Jun 25 2008, 03:34 PM
evet erdeyse carı soyulmayan kalmadı
xxnefret93xx
Jun 25 2008, 04:07 PM
QUOTE(draftking @ Jun 16 2008, 07:42 AM)

EWT KANKA O BENIMDE DIKKATIMI CEKTI PATHOSDA OLE COK WAR YAW ADAMLAR 40LWL 6 TANE ARCHERY YAPIYO 2 TANEDE PRIEST BIRNI HEAL KOXP A DIGERINE BUFF KOXP A KURUYO BIRI SUREKLI HEAL YAPIYO DIGERIDE BUFF U BITENE WERIYO DTC WE DTS DE COK ADAM WAR OLE
xastonmartinx
Jun 25 2008, 04:37 PM
QUOTE(xxnefret93xx @ Jun 25 2008, 02:07 PM)

EWT KANKA O BENIMDE DIKKATIMI CEKTI PATHOSDA OLE COK WAR YAW ADAMLAR 40LWL 6 TANE ARCHERY YAPIYO 2 TANEDE PRIEST BIRNI HEAL KOXP A DIGERINE BUFF KOXP A KURUYO BIRI SUREKLI HEAL YAPIYO DIGERIDE BUFF U BITENE WERIYO DTC WE DTS DE COK ADAM WAR OLE
adamlar örenmiş işi yha
HomeInserT
Jun 30 2008, 02:07 PM
Walahaaa adamalr kospla para kasıyor sonra bize satıyor ne s... işse artık a..
aLuCaRd
Jun 30 2008, 02:45 PM
beyler artık herkes anlasın knghtın zevki kaçtı ya

ben oynu bıraklaı çok oldu ama ben bıraktıktan sornada kötüleşti eskiden görevler bile yokken dodo campın ilersinde dts keserek kastığımız günleri özledim valla o zamnalar harpy ne die bilmezdik 1 gün 1 mage hadi harpye gidek dedi de sordum harpy ne diye öyle öğrendim.cz ne demek bilmiyordum heralde 52 lwl de fln öğrendim statları bilmiordum giysi bulunca ona göre veriordum eziktik ama zevkli idi

sonrada büyük patch geldi yine güzeldi herşey görev fln vardı ama morodon patch gelmeden önceki günler olsa hala oynardım oynu morodon pathc geldi oyun mahvoldu bence şimdiden çinliler basmış oyunu ztn çinliler nerde para varsa orayı basarlar
Furk4N
Jun 30 2008, 03:35 PM
way made in çin wayy
IITheBoyzII
Jun 30 2008, 03:37 PM
OYUN VERİ TABANINDA SORUN OLDUGU BENCEDE DOGRU CUNKU GEÇEN GUN BANA KECON CAPTAİNDEN BUS DUSTU
draftking
Jul 12 2008, 11:53 AM
QUOTE(aLuCaRd @ Jun 30 2008, 11:45 AM)

beyler artık herkes anlasın knghtın zevki kaçtı ya

ben oynu bıraklaı çok oldu ama ben bıraktıktan sornada kötüleşti eskiden görevler bile yokken dodo campın ilersinde dts keserek kastığımız günleri özledim valla o zamnalar harpy ne die bilmezdik 1 gün 1 mage hadi harpye gidek dedi de sordum harpy ne diye öyle öğrendim.cz ne demek bilmiyordum heralde 52 lwl de fln öğrendim statları bilmiordum giysi bulunca ona göre veriordum eziktik ama zevkli idi

sonrada büyük patch geldi yine güzeldi herşey görev fln vardı ama morodon patch gelmeden önceki günler olsa hala oynardım oynu morodon pathc geldi oyun mahvoldu bence şimdiden çinliler basmış oyunu ztn çinliler nerde para varsa orayı basarlar
zten uskoyu bıraktım usko daha oynanmas oyunun zevkini kacırdılar dedigin gibi
spartanx17
Jul 12 2008, 12:35 PM
bence de bozdular oyunu ama hala oynuyorum
NeverStar
Jul 12 2008, 12:42 PM
bu konu için gerçekten teşekkür ederim birçok charım war +60 1 tane hacklenmişti zaten ama bundan sonra daha dikkatli olucam saol!
JuNK
Jul 12 2008, 08:56 PM
sağol root teşekürler
xastonmartinx
Jul 12 2008, 10:23 PM
root böle pylaşımları hp yapmanı istioruz
My2thPower
Jul 13 2008, 01:13 AM
arkadaşlar bu konuyla ilgim fazla yok ama tahmin yürüttüm kendimce ve size sunuyorum :
1.Adım: Msn şifresini rahatça kıran kişi ki böle biri şuan tanımıyorum
2.Adım: Siteye şifremi unuttum kısmından e-mail adresine istek gönderiyoruz.(Şimdi diyeceksiniz e-mail adresini nerden örencez diye! Zaten kullanıcı adını girdikten sonra ve orda conifrm(her ne buton varsa işte) dedikten sonra mesaj içinde şu e-mail adresine gönderilmiştir diye seçenek gelir.)
3.Adım: Artık nasıl olcaksa asıl iş burdan sonra başlıyor msn çalma bu işlemi gerçekleştirebilirseniz char sizindir demektir ki buda %1 ihtimal veriyorum yani tek sorun e-mail kırma oluyor artık bu sizin becerinize kalmış.
Zaten oyunu bıraktım bu güne kadar hiç bir çarıma bişey olmadı. Şimdi diyorum nerde o eski günler ama nerdee ...
Kankiler
Jul 13 2008, 01:52 AM
OMG
sharp1903
Jul 13 2008, 06:49 AM
saol root bu arada çinliler akıllı adamlar nerde para bunlar orda:D
KnightKoxp
Jul 13 2008, 11:24 AM
sağolasın kardeş bu arada root admin oluyor galiba
draftking
Jul 20 2008, 11:12 AM
kanka adamlaяa aga dedigimiz günleяi özldim ya eziktik ama oyun baya zvkliydi. Simdi bi itm icin adamlaя kuяan üstüne yemin edio bi bakmısın itemi almıs gitmis allah koяkusuda kalmamıs eskidn kimse tяade hack fln bilmezdi emegin bosuna gitmsdi simdi o kdя ugяasıon adamın biяi g3 clana alıo ckio ata bi bakmısın paяanın yaяısı gitmis :S :S :S
lanet35
Jul 22 2008, 01:38 AM
ıd olayını sizden öğrendim paylaştığınız için teşekkür ederim öncelikle
ben internet cafe calıştırıyorum masalarda deepfriz var oyuna girmeden önce mutlaka resetliyorum bi de sormak istedigim bi konu var bu para ile koxp satanlar var isim vermekten de çekinmiyorum heaven. 2 arkadasım nasolsa paralı aldıgımız yer belli die heaven koxp aldı ve soyuldular ya bunu bu adamlar yapıo yada bi güvenlik açıkları var ikiside onların suçu hem para alıp hemde çar patlatıolar bu adaletsizlik deil mi insanları resmen enayi yerine koyuyolar. şikayet etsek bi sonuca ulasabilir miyiz şimdiden yardımlar için tesekkürler
sharp1903
Jul 22 2008, 01:54 PM
ulasamazsınız onların yaptıgı bellı deıl bıde nasıl sıkayet etmeyı dusunuyorsunuzkı bız sızden paralı koxp aldık carımızın ıtemlerını aldınız adamlar guler sıze sız o carların ustune bı bardak soguk su ıcın
koful1907
Jul 23 2008, 01:50 PM
arkadaşlar isimden nasıl çarı bamlıyodar
sharp1903
Jul 23 2008, 01:57 PM
alucard haklısın eskıden ezıqdık ve daha zevklı gelıyoduu:

:
kursad12
Jul 30 2008, 01:09 PM
Çok Kötü Bişi Bu Ya
DnsTanX19
Jul 30 2008, 01:14 PM
nası oluo o iş yha:((
DnsTanX19
Jul 30 2008, 01:16 PM
OMQ
dabbe123
Aug 9 2008, 02:32 PM
saol root cinliler tehlikeli adamlar pengatonu vurmuzlardı internet aracılıyla
Sivaslee58
Aug 31 2008, 12:46 PM
Bncede herkes okusun
ID Hack, Şifrenizi Bilmedende Charınız Hacklenebilir
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.