Yeni hesab açtıgımızda 3 gün pre veriyor 3 gün icin 45 yapabilirsiniz.
Mage Kasma:
İlk asas açıyorsunuz sonra asasla 10 levelı geçip bow alıyorsunuz bi adam bulup 25 dk kecoonlarda msn kosp kuruyorsunuz bi item 7.5k ediyo onları satıp wood staff alıyosunuz +4 e kadar basıp özellik(ligthing) kadınıda basıyosunuz.O özelliği fmaleye cevirin.INN e koyun hatta para artarsa peper alın hp ye basın. mageniz cok guclu olcak. Zamanla para biriktirip +8 wood ala bılırsınız ben 11 levelda +8 woodla kasıldıyorum
Presit kasma:
Mage kasmayla aynı tek fark bunda silah almayın ust ve alt alın str ye basın geri kalan parayla prest teyken alırsın
Asas kasma da ise:
Busefer ilk mage açın worm,kecoon derken 15 level olup 7.5 itemi kasın bi tane short bow alın +4 e basın posion a basın INN e koyun asas ta 4 level olun ok alın msn kosp koyun (partiyle) 35 leveldan sonra maradonda skeleton un gelişmişleri ismini hatılamıyorum herkez kosp kuruyor orda sizde kurun zaman geçtikçe sizi partiye de alırlar
Warior kasma(hiçkasmadım ama fikrim var
Asas açın mage deki gibi kasın sonra one handed sword ların eziklerini alın ikisinide +4 e basıp posiyonları basın INN e koyun wariora geçip kasılın
Kolay KASILMALAR eger logosta aççarsanız orc olun ve MarkentMage yi bulun ben size elimden geldiğimce yardım ederim.