Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: DATA
Knight Online > Knight Online Forum > Yama Dosyaları
xxnefret93xx
BEYLER BEN ONCEDEN SPEED HACK YUKLEDIM AMA SIMDI ZARARINI GORUYORUM OYUNUN DATASI BOZULDU GALIBA MAGE GLASIER 45 SKILI YIYINCE HEMEN CURE BASIYORUM SONA LIGHT FEET BASIYOM AMA HALA O SKILIN ETKISINDE KALMIS GIBI OLUO SW WERSEN DE AYNI SORUN WAR AMA HIC BISI BASMAYINCA NORMAL GIDIYO BANA YARDIM PLS
SU DATALARI ATARMISINIZ ?

Set_Item_us.tbl
Skill_Magic_1.tbl
Skill_Magic_2.tbl
Skill_Magic_3.tbl
4
5
6
7
8
Skill_Magic_9.tbl
skill_magic_main.tbl
Skill_Magic_Main_us.tbl
xastonmartinx
junk orjinal data gnderdi oradan bak
sefa
banada verebilicek olan varmı düzgün datadan
spartanx17
arkadaslar speed hack eklerken ıkı dosyadı da tutucaktınız ben tuttum ve sorunum yok siz galıba dosyaları degıstırdıgınız unsure.gif
JuNK
ben tüm dosyaları yedeklemiştim 1527 de 1529 da sh ı yaptım 1532 de aynı sorun oldu tümö yedekleri kopyaladım ama yok gene aynı sad.gif cure basmıcan kendinin gitmesini beklicen defans atarlarsa basarsın bişe olmas ama hız kesme atardıklarında cure basarsan kaplumbağadan yavaş gidersin swit bassan bile kendinin geçmesini bekle veya adamın birine yat 25 np gitcek ama sad.gif veya moradona git gel düzelir smile.gif
ReproduceR
Ko yu silip yenidne kurucaksın smile.gif
JuNK
ben yeniden kurmadım ama yedeklemiştim galşba knight exe yi xtrapta fln açıklık yaptık smile.gif

DATA

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist