Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: GB yardımı
Knight Online > Knight Online Forum > Knight Online Dupe
secelik
Arkadaşlar ben bu dupu işi tam bilemiyorum o yüzden bana logosta gb verecek birileri var mı lütfen normal olarak para kasamıyorum şimdiye kadar en fazla 3 m para kasabildim
Olmpyia
kim kime werior kardeş sana wersin
xastonmartinx
QUOTE(Olmpyia @ Jun 24 2008, 09:04 PM) *
kim kime werior kardeş sana wersin

olm millet babasına 1 k vermio sana 1 gb mi verecek biggrin.gif
ByKRAL
secelık kımse wemez ama lwl kacsa bosken gıt glaypdontlara orda ıtem dusuo 30 k ya satılıo 1 saate 50 tne toplasan 1.5 m kardesm ordan kass yada lwl 44 40 arasındaysa cleawer gorewı war ordn bı gunde 35 m pra kastım bn ordan klay kasılıo smile.gif
LiXeS
QUOTE(ByKRAL @ Jun 24 2008, 10:02 PM) *
secelık kımse wemez ama lwl kacsa bosken gıt glaypdontlara orda ıtem dusuo 30 k ya satılıo 1 saate 50 tne toplasan 1.5 m kardesm ordan kass yada lwl 44 40 arasındaysa cleawer gorewı war ordn bı gunde 35 m pra kastım bn ordan klay kasılıo smile.gif

Dostum orda mı para kasılır git silanlara orda + basma kağıdı düşüyor onlar 100k ediyor onları sat ordan para kazanırsın
Sakkarin
En iyi para aksma yolu ucuza alıp pahalıya satmaktır (ticaret)
tabi ticaret içinde para lazım

param yok diyosan
cleaver görevini yap ve +6 yada +7 basıp sat
+7 ler 10m ye gidiyo bu günlerde
güünde en az 5 tane satarsın
xSkyWaLKeR58x
QUOTE(Sakkarin @ Jul 18 2008, 08:42 AM) *
En iyi para aksma yolu ucuza alıp pahalıya satmaktır (ticaret)
tabi ticaret içinde para lazım

param yok diyosan
cleaver görevini yap ve +6 yada +7 basıp sat
+7 ler 10m ye gidiyo bu günlerde
güünde en az 5 tane satarsın

tam yerine değinmişsin 300k dan +5 clwr alıodum ...
80k dan middle +7 gecıo du dırek satıyodum 4m den sonra tekrar +5 clwr tekrar bas sat sonra xzmanla +7 clwer alıon para ıyıce artıyo +8 basıon sat al sat al işte bole biggrin.gif en basıtı hem zevklide biggrin.gif

GB yardımı

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist