Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Yatınca Kaldırma:D
Knight Online > Knight Online Yardım > Char Yapılandırma
psyhoput
yahu agalar bu aralar apos lara çok yatıyorum bi taş varmış.prieste veriyomuşun o seni exp giteden kad-ldırıyomuşun. Agalar o taşın adı ney ve ben bunu nereden alabilirim agalar ayrdımcı olur musnuz?
PKw0lum3
sundiriesten alınıyor stone bisi bisi sundiriesten tanesi 31 k galiba alıyon sora o geliyor kaldırıo sni bunu 4 tas 30 tas diye deisio
psyhoput
eyw saolun da oraya nasıl gidecem
PKw0lum3
lufer weya el morad yada maradonda sundires di NPc ler war oralarda mevcuttur
PKw0lum3
buldunmu _?_?_?_?_
psyhoput
saolsan aga eyw buldum
JuNK
power up storede kağıt satılıyor 5 tane +60 geri kazandırıyor rez fln bulmaya gerek yok yatınca otomatik kağıt devreye giriyor kağıtlamı kalkıcan exp almadanmı kalkıcan die sende kağıtla dicen %60 geri vercek sana exp
xastonmartinx
QUOTE(Ju4TuR @ Jun 24 2008, 02:48 PM) *
power up storede kağıt satılıyor 5 tane +60 geri kazandırıyor rez fln bulmaya gerek yok yatınca otomatik kağıt devreye giriyor kağıtlamı kalkıcan exp almadanmı kalkıcan die sende kağıtla dicen %60 geri vercek sana exp

çok güsel bişi yeni çıktı galiba deme junk
maradona
beyler stone life alsanda yattığın an exp gidio
HomeInserT
Arkadaslar bence herkesin üstünde +59 lar icin diyorum 59 da dahil 10 stone(tas)Bulunması gerekir ben tasssız Dolasmam!!!
HomeInserT
QUOTE(Ju4TuR @ Jun 24 2008, 03:48 PM) *
[b]power up storede kağıt satılıyor 5 tane +60 geri kazandırıyor rez fln bulmaya gerek yok yatınca otomatik kağıt devreye giriyor kağıtlamı kalkıcan exp almadanmı kalkıcan die sende kağıtla dicen %60 geri vercek sana exp

Kardes Senn Dediğinde doğru ma coğu kisi knight a para yatırmıor!!!Presiz ve cash siz Oynuyor Buda bi yöntm tabi yinede saygı duyarım[/b]

Yatınca Kaldırma:D

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist