Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: x-trap CODE_FIELD [30-0400-00000000-024]
Knight Online > Knight Online Yardım > Xtrap Hatası
apo461
Macro,Worm,Keylogger , or trojan that are affecting game client,exists system and such file has been

quarantinet.Please, restart game.

Knight online 1532 patch'inden sonra ben böle bi xtrap hatası alıyorum ltfn caresini bulun.3 anti virüsle

tarattım virüs yok ne yapacam bilmiom yardım edin.(Help me please) angry.gif dry.gif

xastonmartinx
kardeşim knight sapıtmış ilk baş onu söleyem virüs yoqsa ndnd bunlar yazarki allah allah.2 düşüncem var bunlardan olabilir
senin pc antivirsü süperdir.pc de virüs vardır vede naytada viürs girmemesi için x-trap hatası verdirebilir
birde oyunu sil tkrar yükle
o da olmassa format please yap smile.gif (:
kmuratk
aman format falan atma smile.gif

pc normal... yalnız sxe-injected denilen dandini prog u pc ne bir defa bile kurduysan bu şekilde x trap hatası veriyor smile.gif

"sxe: online conuter strike oynamak için kullanılan anti-hile programıdır"

bende de bu prob. war yalnız kngiht i açıp son 2 patch i yeniden yüklersen düzelir..

bu çözüm geçicidir ....

yani her pc resetlediğinde son 2 patch i yeniden indirmen gerekir...

uğraşamam dersen veya kota yı aşacağını düşünürsen sil yeniden yükle

veya patch lari zip olarak knight klasöründe tut ...

oyuna girmeden önce .zip dosyasını extract edip öyle girersin ..

bir sürü yöntemi war aslında istediğini yap

yine de olmazsa format =)
xastonmartinx
bndede sxe var kanka ama bnde bu çıkmıo
MATARACI
bndede oluodu bu sxeden dolayı en iisi sxeyi sil veya oyuna girerken sxeyi kapat
xastonmartinx
o doru sxe açık tutma oyuna girerken
apo461
beyler üzgünümm ama yine olmadı herhalde tek çare format
apo461
beyler üzgünüm ama yine olmadı herhalde tek çare format
emre8182
windows güvenlik uyarıları sen virusten koruma ve güvenlik duvarı kapatmış sen...demi
apo461
arkadaşlar deliricem ltfn bi çare bulun bilgisayara format atmak istemiyom yedekleme zor oluo beyyler yardımmmmmmmmm

HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Modertörler,adminler bi bakın bi zahmet ya
apo461
QUOTE(apo461 @ Jul 4 2008, 05:36 AM) *
Macro,Worm,Keylogger , or trojan that are affecting game client,exists system and such file has been

quarantinet.Please, restart game.

arkadaşlar sorun çözülmüştür nasıl derseniz bilgisayarızdan knight ın bir dosyası bile kalmayacak şekilde silin ve kaspersky Internet security 2009 u indirin ve bilgisayarınızı tamamen bütün scan larda taratın ve bütün trojenleri silin knight ı tekrar kurun hata düzelecektir sonunda çözdüm arkadaşlar yinede size teşekkür ederim emeğiniz için

x-trap CODE_FIELD [30-0400-00000000-024]

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist