Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 25 gb İle Cypherda Ardream priest nasıl dizilir?
Knight Online > Silkroad Online Forum > Char Yapılandırma Rehberi
ERGENEKON
Arkadaşlar Ardream priest kasıcam Elimde Suan 25 gb mevcut Hangi İtemleri Alırsam Saglam olabilirm Yardımcı olursanız sevinirim Simdiden tesekkürler.SErver Cypher Fikirlerinizi bekliyorum[size="4"][/size][color="#FF00FF"][/color]
spartanx17
kanka ben bence prestı buffer yap cunku ardream da healcı almıyolar ++ cı alıyolar sonra kanka str ci ol elıne bir tane ii ya da toto al (rebıth) daha sona ustune +8paper set yap sona gıt ardreram a
ama paranı kasaya bırakmayı unutma
draftking
QUOTE(spartanx17 @ Jul 6 2008, 02:30 PM) *
kanka ben bence prestı buffer yap cunku ardream da healcı almıyolar ++ cı alıyolar sonra kanka str ci ol elıne bir tane ii ya da toto al (rebıth) daha sona ustune +8paper set yap sona gıt ardreram a
ama paranı kasaya bırakmayı unutma

eet andream da buffer arıolar buffer ol
PressOK
cyper yalnıs tercih daha alt serwarlarla ilgiLen buf heal sana kalmıs bişi oncelİkle burda str dien ark war eger oLe derse bu oyundan anlamıo demektir. intci oL KesnliKLE +7 doL weya +7 ds cek eLİne +7 lupus weya +7 dth de eline alsın tmm ama cyperin piyasayı blmıorUM O ayrı tabiki +7 dd mizi we +7 spearmızı unutmuoz takıLara gelince duaL OPAL ring al isterSen kupeleri sana kalmıs +0 pp al tabii bnlara paran yeteRse pek sanmıom ama
ERGENEKON
Saolun arkadaşlar Para önemli degil SAglam char yapmak istiyorum Tabikide İNt olucam biggrin.gif Strci Priest saglam olmuyo :S
Fikirlerinizi belirtin yeter smile.gif
PressOK
o zman ske belttede felanda aL Bide iron s. tmm ^^
savsak
benDe suan gırakonDa oynuorum ve int priestim bende okadar para olsa ds +7 weya +8 ss elimede +7 smite hammer dual rol neck aoh dual wse beltede glass beşt alrım ama bi 5-7 gb daa alman lazm ama super car r dizersin walla smile.gif

25 gb İle Cypherda Ardream priest nasıl dizilir?

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist