Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: lightfeet ten hızlı olun.
Knight Online > Knight Online Forum > Speed Hack
xmisakix
Edit By aLuCaRd
tazzz
işe yaradı saol,hayret virüslü de değil... tongue.gif
CchesterR
QUOTE(tazzz @ Jul 8 2008, 04:38 AM) *
işe yaradı saol,hayret virüslü de değil... tongue.gif

bende tarattım bişi bulamadım (gerçi benm program vasat ama),saol güzel paylaşım olmuş. wink.gif
Crashday
QUOTE(CchesterR @ Jul 8 2008, 04:10 AM) *
bende tarattım bişi bulamadım (gerçi benm program vasat ama),saol güzel paylaşım olmuş. wink.gif

Beyler eminmisiniz virüs olmadıgına yaw :/ bende indirecem size güvenip ama korkuom genede.
goldenboy
ben indirmedim ama virüs olmadıgına inanasım gelmio
dArkstaR
QUOTE(goldenboy @ Jul 8 2008, 06:20 AM) *
ben indirmedim ama virüs olmadıgına inanasım gelmio

hadi len ordan sen önce kendi speedhackindeki virüsün hesabını ver gel öyle konus adamın hakkını yeme
goldenboy
QUOTE(dArkstaR @ Jul 8 2008, 07:17 AM) *
hadi len ordan sen önce kendi speedhackindeki virüsün hesabını ver gel öyle konus adamın hakkını yeme

canım benm madem hesap vermemi istion şöyle veriyim o zmn,bak;speed hack dedigin şey ztn bi hack icadı oldugu için VİRÜS tür,sonuçta oyundaki hızı kurcalıosun hızı sapıttırıosun oyunu heck liosun yani.işte senin virüs bulma nedenin bu SPEEDHACK in kendi yani, keylogger trojan felan deil o virüs
dArkstaR
QUOTE(goldenboy @ Jul 8 2008, 08:25 AM) *
canım benm madem hesap vermemi istion şöyle veriyim o zmn,bak;speed hack dedigin şey ztn bi hack icadı oldugu için VİRÜS tür,sonuçta oyundaki hızı kurcalıosun hızı sapıttırıosun oyunu heck liosun yani.işte senin virüs bulma nedenin bu SPEEDHACK in kendi yani, keylogger trojan felan deil o virüs

HÖNK? O.o

yuh o kadarda atma bari hem tarama sonucunda virüse trojan dedi,istersen yolluyım sonuçları
goldenboy
litfen yolla litfen.
bekliyorum.
aLuCaRd
link edit konu kilit

lightfeet ten hızlı olun.

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module
site ekle TOPlist